Binnaz Abla

Aynen aynen siz beğenmediniz ya hiçkimse beğenmemeli değil mi? Çünkü herkes sizin gibi düşünmek zorunda

Evet kumru reklam yaptigi Profil olup,
eski üye oldugu profili ilede beyenmis gibi yapiyor. Ikisi ayni kisi olabilir
iki saattir kendisinin övdüğü falcıyla ilgili buralar altüst oldu sadece konuya bakıyor tutupta tek bir şey demedi bu da en büyük kanıttır

Evet gördümse paylaşımlar yapmış ben o hesabın yerinde olsam tarotonline’ı savcılığa verirdim özel mesajları paylaşmak yaptığı suç çünkü. Herkes istediğini söylemekte özgür iyice bu falcı milleti şaştı yani böyle güvenip falda baktırılmaz düşünsenize herşeyinizi paylaşacak tehdit edecek ben artık cidden rahatsız oluyorum bu falcılardan iş çok tehlikeli boyutlarda.
Ayrıca ben hiç baktırmadım ama Y ysmnsyk baktığı falı dinledim vasat altı :)

O da yanlış anlamış, siz de yanlış anlıyorsunuz.
Kuzen kadin önce bugun deyip sonra ‘dün pardon’ demiş.
Tarotcu ‘dünden beri ne haldeyim’ diyor da ben de dün baktırdım.

Eklentiler

• C4A60AD0-99C8-4925-9A5A-1EE4AA58824F.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 70
  • A28FB920-6760-449F-806F-4D311B732CB2.jpeg
    167,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bu konuda susuyorum çünkü daha önce nurvana hanımla daha doğrusu artık abla dediğim kadınla bu konuda ters düştüm ve o kadın bana insanlık yaptı çok üzüldüm sonra kendisinden özür de diledim kendisi şahit ben artık bu topun içine girmek istemiyorum bana mesaj bildirim gelmediği sürece buraya girmiyorum herkes her şeyi söylemekte özgür bende ilk öneren insanım ama devamıda geldi kimseyle bu konuda ters düşmem artık geçen günün hatrına hepinize saygım sonsuz kimse kimseninde savunucusu değil memnun olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ayrıldık birbirimizin yüzünü görmedik hepimiz insanız birbirimizin günahını almayalım bunu istediğiniz şekilde yorulmayabilirsiniz

kızlar bunu yapmak zor bir şey değil eski yeni üye ne farkeder bir gün uyanır karar verir paraya ihtiyacı vardır sonuçta eski üyeyse fallar la iç içee az çok biilir gelir burayada güzelce savunur sonuçta eski üye demi oh mis valla ben zaten ilk günden beri reklam oldupunu düşünüyordum dedimde hatta uyardım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…