Olumsuz yorum yapıp mi patladı . Çok sağolGülçin beyaz. Ayrıca çingene bende patladı, hiç canını sıkma olumsuz yorum aldıysan.
Evet canım olumsuzdu baya. Çok şükür tutmadıOlumsuz yorum yapıp mi patladı . Çok sağol
Olumlu yorumu çıksa bariEvet canım olumsuzdu baya. Çok şükür tutmadıFelaket tellalı kendisi olumlu yorum yaptığı çok az zaten.
Kesinlikle katiliyorum kotu mu degil begendim gulcin beyazi ama ben hangi kart secersem ona gore yorumlaninca inandirici gelmiyor bana. Kart okuyucusu buldum ben onu zaten o konuda basarili ama hisli olmak benim icin az denk gelinen bir durum.Kızlar gülçin beyaz’ın profiline baktım. Kahve %96 (en çok kahve yorumu yapmış 2658) tarot %95 ve katina %98 (henüz 593 fal) puanı böyle olunca hisli bir yorumcu değilmiş izlenimi verdi bana. Belki katina kartlarına hakimdir ve iyi yorumluyordur. Ama neden baktırmadığımın cevabı benim için bu aslında. Falcıların hangi fallara baktıklarına ve puan/bakılan fal sayısı oranına bakıyorum genelde. Tabiki her fal türünde hepsi iyi olamaz ama hisli yada kalp gözünün açık olup olmadığı anlaşılıyor burdan bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
ahahahahha aynen esneme payı olmuş. yüzde 1, demişsiniz, bence çok geniş aralık verdiniz. 10.000 kişide 1 bana denk gelmiştir. Bence o bir insan değil o bir melek. Foruma baktım gerçekten foruma bahşedilmiş Allah lütfu bir yetenekE o da bir insan tabi sonucta :) her falcının esneme payı oluyor yuzde 1-2,sizde o aralığa denk gelmişsiniz demekki yanıldı..Yanılma payları genel anlamda tumden bir falcı hissiz anlamına gelmez diye düşünüyorum.Forumun geneline bakarsanız yesil cingene hk anlarsınız bence dedigimi
bu arada reklamcı falan olduğunuzu düşünmüyorum troll de değilsiniz gerçek düşünceleriniz bu. O yüzden bi buruk hissettimE o da bir insan tabi sonucta :) her falcının esneme payı oluyor yuzde 1-2,sizde o aralığa denk gelmişsiniz demekki yanıldı..Yanılma payları genel anlamda tumden bir falcı hissiz anlamına gelmez diye düşünüyorum.Forumun geneline bakarsanız yesil cingene hk anlarsınız bence dedigimi
ilginc bir zamanlar epey begeniyormussunuz,dediginin ustune kalibimi basarim bile demissiniz..bende sizin icin buruk hissettim simdi..troll oldugumu dusunurseniz dusunun pek ilgilendigimi soyleyemeyecegim..size niye bu kadar batti benim cingeneyi seviyor olmam bilemedimÇingeneye inan kafasinda ne var diye sor ve cingene sana doksun yani kendimde 3 kere benim tavsiyemle giden arkadasta 2 kere test ettik adamin dediginin ustune kalibimi basiyorum.ha nerden eminsin diceksin gecmisi aratirsan cingeneye ayrilcagimi bilmeden aramiz sogukken fal atmistim sonra ayrildi benden o gunun aksaminda cingenin fali geldi adamin bana ayrildiginda soyledigi cumleyi yazmis ya... gelecek kisimlarini bilemem ama anlik durumda kafasinda ne var sorusunda ben cingenenin ustune birini tanimiyorum((bu arada bunla olmaz demisti sonucu 1 seferlik tutturmus oldu ben gelecek konusunda bu kadar emin konusamiyorum yani kefil falan olamam hic kimseye aman cingeneye anlik durumda cok guveniyorum insallah da sasmaz enerjisi hep boyle kalir bir yerinden tutulcak bi falcim olsun bari
Gulcin beyazKim acaba bahsettiginiz
Tabii ki . Ama BYV’da hepsi çağırıyor kiSerkan tek hiç başka fala çağırdı mı sizi?
Beğendin mi canım? Anlığı bildi mi? Elfin’den çok umutluydum ama sanırım çıkmaz anlığı da bildiğinden emin değilim. Bana vade verdi. Az kaldı patlayacak.ben elfin demete baktrdm ama vade yok
normaldi cok etkilenmedm bi de soru da soramiyosnBeğendin mi canım? Anlığı bildi mi? Elfin’den çok umutluydum ama sanırım çıkmaz anlığı da bildiğinden emin değilim. Bana vade verdi. Az kaldı patlayacak.
Ben daha çok tutturabilirdim sanırımbana diyo ki sen istanbul dısı yasıyosun hayır diyorum o zaman anadolu yakası diyor hayır diyorum karıştı ya falan diyo sonra 2 kardeşsin sen büyüksün dedi hayır ben kücüğüm dedim o zaman ablan senden kücük duruyo dedi abim var 7 yaş büyük benden nasıl büyük durabilir yani salladı da salladı bana
Bağ sağlamlaştırma olmuş herhaldeBen bir ritüel yapmıştım ama bağ koparma değil,hçbir şey olmadı. Olmadığı gibi bir de 1 hafta boyunca her gün rüyamda gördüm adamıyıllarca toplasan 3 kere anca rüyamda görmüşümdür üstelik
Can aydoğmuş bir garip, bana çok güven vermiyor bir de instagramda sürekli aşagi kaydırın diye bot, nevresim,mum ne varsa reklam yapıyor yani ne alakası var anlamadım sen orada astrologsun, moda influencerindan daha çok ürün tanıtıyor. spirituel işlerle ugraşanların bu derece maddiyatçı olmaları hoşuma gitmiyor açıkçası. Bir ara takip etmiştim hem dk başı kendi kitaplarının reklamları ve diğer reklamları yuzunden çıktım takipten. Ayrıca bir sürü öngörüde bulunuyor toplumsal olaylarla alakalı, çıkmayanları da siliyor veya üzerinde konuşmuyor tabii, biraz çıkanları da yaz yaz bitirmiyorz instagram astrologların böyle zaten, onca şey söylersem benim bile tutturduklarım olur ki depremdir vs bunların bilinemeyecegini başka bir astrolog söylemişti, zaten türkiye’de olaysız bir gün geçmiyor astrologlar için müthiş bir ülke.ben de can'ınkini yapıyorum
İyi gerçekten ben de begeniyorum bazı meditasyonlarını ama meditasyon yönlendirmesi yaparken çok tekliyor yani ben yapamıyorum, dili sürçüyor vs benim bütün konsantrasyonum gidiyor oyle olunca, onceden dili sürçmeyecek şekilde hazırlanması lazım bence veya videoyu editleyebilir, her meditasyonda istisnasız yönlendirmede hatalı bir kaç kelime söyleyip düzeltiyor konuşma esnasında ve meditasyonluktan çıkıyor durum. Onu önce dinleyip aklımda kalanlarka sessiz ortamda yapıyordum ben bir ara.rituel ho’oponopono, cekim yasasi gibi seylere merakliysaniz tuncay yesilpinar i takip edin. Gercekten insana kendini hatirlatiyor boyle seyler fal eglenceye donuyor. Bayagi bilgili bir adam.