Binnaz Abla

Gülçin beyaza 2018de baktırmıştım şimdi dinledim. o zamanlar eski sevgilim için baktırmıştım, anlıkta vs ortalama şeyler söylemiş. vadeleri de çıkmamış ama sonuç onun dediği gibi olmuş. çok havada yorum yapmış. o dönem sınava girecektim dediği olmamış. ailemle ilgili şeyler de demiş ama hatırlamıyorum öyle şeyler yaşandı mı :) büyük bir aşk acısı çektiğim için sadece exle ilgili yaptığı yorumla ilgiliydim :işsiz:

Gülçin beyaza 2018de baktırmıştım şimdi dinledim. o zamanlar eski sevgilim için baktırmıştım, anlıkta vs ortalama şeyler söylemiş. vadeleri de çıkmamış ama sonuç onun dediği gibi olmuş. çok havada yorum yapmış. o dönem sınava girecektim dediği olmamış. ailemle ilgili şeyler de demiş ama hatırlamıyorum öyle şeyler yaşandı mı :) büyük bir aşk acısı çektiğim için sadece exle ilgili yaptığı yorumla ilgiliydim :işsiz:
Sen kahve attın sanırım canım çünkü katinada hiç öyle aile,okul,iş vs yorum yapmadı,vade falanda vermedi.Iki kişi sordum,analiz yapmış ve gelecekte olası gidişat nasıl olabilir vs öngörülerde bulundu.Vade vermedi ama bir kişiyi olumlu gördü onunlada vadelik bir durum değil pek.Kişileri analizi,genel anlamda aramızdaki durumları değerlendirmesi çok çok iyiydi,geleceği bilemiyorum ama söylediği şekilde gelişmesi çok olası bencede.Seninde zaten kişi olumlu mu olacak olmayacak doğru bilmiş anladığım.Detayda,vadede ve kahve gibi aşk dışı genel konularda değil kart falı ve spesifik konuda iyi gibi çıkarımda bulundum yazdıklarından

Canım direkt sorudan almış yürümüş yorum yapmış. Anlık durumu bile tutturamamış, üzerine bol nasihat ve yol gösterme.. olumlu bakmasına rağmen beğenmedim. Sen baktırmış mıydın ona?
yok ben baktırmadım, nedense bi itiyordu beni çünkü yorumlarda dua vs verdiğini yazmışlar, böyle şeyler beni iter. o sitede herkesi denedim ve yorumların silindiğine şahit oldum. bi de daha önce yine çok övülen birine baktırmıştım sadece beni övüp olumlu konuşmuştu, beğenmemiştim. çok beğenilenlerden de kaçıyorum ben artık :KK70:

Sen kahve attın sanırım canım çünkü katinada hiç öyle aile,okul,iş vs yorum yapmadı,vade falanda vermedi.Iki kişi sordum,analiz yapmış ve gelecekte olası gidişat nasıl olabilir vs öngörülerde bulundu.Vade vermedi ama bir kişiyi olumlu gördü onunlada vadelik bir durum değil pek.Kişileri analizi,genel anlamda aramızdaki durumları değerlendirmesi çok çok iyiydi,geleceği bilemiyorum ama söylediği şekilde gelişmesi çok olası bencede.Seninde zaten kişi olumlu mu olacak olmayacak doğru bilmiş anladığım.Detayda,vadede ve kahve gibi aşk dışı genel konularda değil kart falı ve spesifik konuda iyi gibi çıkarımda bulundum yazdıklarından

evet kahve atmistim ben. Uzerinden cok uzun zaman gectigi icin diger soylediklerinin nasil gelistigini hatirlamiyorum ama ozellikle sordugum o kisi icin; gorusmeniz olucak eger sen alttan alir kabullenirsen fedakarlik yaparsan olur ama bu hic degismez ve yine biter demis. Ayni sekilde olmus benim durumum da 😂 ama mesela mayis haziran da goruseceksiniz demis biz agustosta gorusmustuk, (ben kopamiyodum ondan hayatimin askini buldugumu dusunuyodum yas:20 nasil bir asksa artik) ve dedigi gibi bir iki yil iskence gibiydi o kisi hayatimda. Sanirim hisli bir yorumcu. O seni birakmaz ama onunla da olmaz demisti. Yeni ayrilmistik o donem ve ayrilik sebebimizi, onun kisiligini vs bahsetmemisti. katinayi da bilmiyodum kahvede de cikar mi bunlar onu da bilmiyorum 😂 Sizin de en guzel yorumlariniz cikar umarim! ☺️

Son düzenleme:
evet kahve atmistim ben. Uzerinden cok uzun zaman gectigi icin diger soylediklerinin nasil gelistigini hatirlamiyorum ama ozellikle sordugum o kisi icin; gorusmeniz olucak eger sen alttan alir kabullenirsen fedakarlik yaparsan olur ama bu hic degismez ve yine biter demis. Ayni sekilde olmus benim durumum da 😂 ama mesela mayis haziran da goruseceksiniz demis biz agustosta gorusmustuk, (ben kopamiyodum ondan hayatimin askini buldugumu dusunuyodum yas:20 nasil bir asksa artik) ve dedigi gibi bir iki yil iskence gibiydi o kisi hayatimda. Sanirim hisli bir yorumcu. O seni birakmaz ama onunla da olmaz demisti. Yeni ayrilmistik o donem ve ayrilik sebebimizi, onun kisiligini vs bahsetmemisti. katinayi da bilmiyodum kahvede de cikar mi bunlar onu da bilmiyorum 😂 Sizin de en guzel yorumlariniz cikar umarim! ☺️
Çok teşekkürler,kişileri ultra iyi analiz etti diyebilirim hatta benim iki üç sene tanıdıktan sonra ancak görebileceğim kadar derin özelliklerini gördü,iyiki denk gelmişim dedim hatta..Sizede güzel yorumlar çıksın dilerim 🙏

Kızlar ben de fal maceramdan bahsedeyim. Çok uzun zamandır baktırmıyorum ama bu pandemide instagramdan önüme çıkmasıyla başladım bu işlere. İnstagramda falcihan ve falcimerice baktırdım defalarca. falcihanın ücretsiz aşk falı var, ilk onu baktırdığımda karakter analizini iyi yaptığını düşünüp ücretli fal da baktırdım 3 kere falan. Birbiriyle baya çelişen fallar baktı, birinde exin bana birkaç aya elinde hediyeyle dönceğini mutlu olacağımızı söyleyip diğer falda yakında biriyle tanışacaksın dedi ama hiçbiri olmadı tabii ki. Bu durumu birkaç kez kendisine sorduğumda da cevap alamadım kendisinden. Kısacası katiyen önermiyorum.
Falcımeric de aynı şekilde, ona da hem ücretli hem ücretsiz baktırdım. (haftalık ücretsiz kahve falı bakıyor) Ama kesinlikle ücretsizini bile baktırmayın çünkü okumanız çekip atmanız zaman kaybı. Ücretli baktırdan sonra bir süre boyunca ücretsiz kahve falını denedim hani dedim biri çıkabilir belki bir bakayım. Ama yok biri bile mi çıkmaz. Bir yerlerden kopyala yapıştır yaptığını düşünüyorum zaten çünkü cümleleri arasında anlamlı geçiş yok. Haa bir de bir rezilliği de şu, ücretli baktığım faldakini kopyalayıp aynısını bir daha yazmış. Bu durumu kendisine birkaç kez söylediğimde o da cevap vermedi.
İki sayfada da çok iyi yorumlar yapılmış ama sahte olabileceğini düşünüyorum.

Gelelim webdeki fallara;
Buralara yeni geldim ve 3 fal baktırdım şimdiye kadar
İlk fal sepetinde baktırdım, normalde alex bekledim bir süre ama sabırsızım ben de ve yakın zamanda olaylar yaşadım malum kişiyle o yüzden hemen baktırmak istedim. Duygu Aura ve Fulya Nas a baktırdım.
Öncelikle ikisi de aşk için olumlu olduğunu söyledi;
Duygunun vadesi nisan, hatta yüz yüze görüşmeler olacağını söyledi ama pandemide dışarı çıkmıyorum ben hiç o yüzden patlayacağını düşünüyorum.
Fulya Nas vade olarak mayıs dedi bakalım bekliyorum.
İş/ eğitim için duygunun dediğinin çıkacağını çok sanmıyorum ama çıkarsa yazarım.

Dün indirimde Serkan Tek'e baktırdım biryolunvarda. Kısa bir fal baktı ama şaşırdım bir şeyi bildi. Ve o da olumluydu vade olarak 2-3 ay ve eylül öncesi dedi.
Bu arada duygu ve fulya da baktırdığım kişinin yeni görüştüğü biri olduğunu bilemediler bunu bir tek serkan bildi.
eğitim / iş için fulya ve serkanın dediği şeyler benzerdi.

Genel olarak bu üç falcıyı kıyaslarsam tabii vadelerine daha var ama duygu ve fulyaya çok ısınamadım açıkcası. Serkan Tek'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Şuan binnazda 3000 kredim var onu kimle harcayacağıma karar verirsem. (büyük ihtimalle elfin demet olabilir. Ama öneriniz varsa açığım önerilere) Onu harcadıktan sonra fal baktırmayı bırakmayı düşünüyorum.
Hazır yolun başında sayılırken fazla derine dalmadan bırakmanın iyi olacağını düşünüyorum.
Aslında Alex'e de baktırmak istiyordum çok önerilmiş ama online olacağına dair pek umudum kalmadı. Bir ara aklıma gelir baktığımda online görürsem onu da bir denerim belki. Ama bunlar da bitince en azından uzun bir süre tekrar girmek istemiyorum.

Biraz uzattım sanırım kusura bakmayın, vade zamanları gelince bu yazımı güncelleyeceğim :)

Bu gün farklı bir hesaptan serkan batu ya baktirdim ilk falım 1 buçuk ay önceydi patlamıştı ama tesbitleri hoşuma gittiği için farklı bir hesaptan deneyeyim dedim yine diğer fala paralel bir fal atti beğendim hatta bana ilk kez geliyorsun dedi..şu an 1000 kredim var gülçin beyaz yada kemal devrimi deneyeceğim ve ondan sonra hem kredilerim bitiyor bir müddet fala ara vereceğim ınşallah 😇

Bu gün farklı bir hesaptan serkan batu ya baktirdim ilk falım 1 buçuk ay önceydi patlamıştı ama tesbitleri hoşuma gittiği için farklı bir hesaptan deneyeyim dedim yine diğer fala paralel bir fal atti beğendim hatta bana ilk kez geliyorsun dedi..şu an 1000 kredim var gülçin beyaz yada kemal devrimi deneyeceğim ve ondan sonra hem kredilerim bitiyor bir müddet fala ara vereceğim ınşallah 😇
Kemal devrime bulaşma derim çıkanını hiç ama hiç duymadım. Ama tabiki tercih senin

Aynen kemal devrim aşırı pembeci dedikleri de çıkmıyor

Kızlar gülçin beyaz’ın profiline baktım. Kahve %96 (en çok kahve yorumu yapmış 2658) tarot %95 ve katina %98 (henüz 593 fal) puanı böyle olunca hisli bir yorumcu değilmiş izlenimi verdi bana. Belki katina kartlarına hakimdir ve iyi yorumluyordur. Ama neden baktırmadığımın cevabı benim için bu aslında. Falcıların hangi fallara baktıklarına ve puan/bakılan fal sayısı oranına bakıyorum genelde. Tabiki her fal türünde hepsi iyi olamaz ama hisli yada kalp gözünün açık olup olmadığı anlaşılıyor burdan bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

X