- 29 Ocak 2011
- 236
- 203
Evet bencede diksiyon gelistirmesi gerekli. Bilgisi cok ama aktaramadigi zamanlar oluyordur. Yine de turkiye de en iyilerden bence mantikli yaklasimlari var cunku. Ben rituel yapmadim ama dinliyorum o an da o bile modumu yukseltiyor.İyi gerçekten ben de begeniyorum bazı meditasyonlarını ama meditasyon yönlendirmesi yaparken çok tekliyor yani ben yapamıyorum, dili sürçüyor vs benim bütün konsantrasyonum gidiyor oyle olunca, onceden dili sürçmeyecek şekilde hazırlanması lazım bence veya videoyu editleyebilir, her meditasyonda istisnasız yönlendirmede hatalı bir kaç kelime söyleyip düzeltiyor konuşma esnasında ve meditasyonluktan çıkıyor durum. Onu önce dinleyip aklımda kalanlarka sessiz ortamda yapıyordum ben bir ara.
keşke akabindeki 10000 ÇIKMADI mesajını da yayınlasaydınız. Neden tek bir mesajı yayınladınız? Elleriniz niye çingenenin nasıl çıkmadığını anlattığım kalan 999 mesaja gitmedi???? ''.....gelecek kisimlarini bilemem ama.......'' diye de belirtmişim halbuki.... ki şu mesaj bile sizin herhangi bir yeşilçingeneaşk mesajınızdan hafif kalıyor. Yayınlarken şu mesajın tarihini de yayınlamanızı isticem sizden. Bir deilginc bir zamanlar epey begeniyormussunuz,dediginin ustune kalibimi basarim bile demissiniz..bende sizin icin buruk hissettim simdi..troll oldugumu dusunurseniz dusunun pek ilgilendigimi soyleyemeyecegim..size niye bu kadar batti benim cingeneyi seviyor olmam bilemedim
6 vade nedir ya bana da yesilcingene 5 vade vermisti ben bunu en uzun hafta sayarim bir falin 5 ay sonrayi gorcegine hic inanmiyorum zaten 1 ayi gorenler bile patliyoken
Cingenenin dedigi cikti ve cikmadi eskisiyle olmayacak dedi olmadi,eskisinin hayatinda biri var duyacaksin dedi hayatinda kimse yok, -baya ciddi bir iliski dedigi icin diyorum ve ortak arkiler falan var oyle ciddi middi duydugum bisey yok- gerci bana gelmedikten sonra isterse olsun banane artk ben yanmissim zaten, benim hayatima da baskasi gircekmis noo baby noo kimse yok giren kimsede yok zaten vadesi gecti yani..ama durum belirleme de cook iyiydi karsi tarafin beynini okudu resmen bana olan duygularini cok net dokmustu nitekim onun fali geldikten 1 gun sonraki ayrilik konusmasinda ayni cunleleri duydum en azindan şok olmadim
çingene patlasın patlasın sevmedim ben hareketini ergenlerceeee hem bana falı da olumsuzdu
yani bana bakıyor çingene ,ayrıca belki bakmak istemiyordur bikaç kere neden bakmıyosunuz diyince sebebini açıklamıştı.Fal yani sonuçta kimsede mukemmel değil oyuzden bana bakmıyor diye falcı tribine girmek bakmıyo diye eleştirmek gereksiz bakmazsa bakmasın yani kimse bulunmaz hiç kumaşı değil,ayrıca da keyif onun değil mi ister alır ister almaz,merak etmişssin yaşıyorlar mı dıye ben anlık durumlarını yaşıyorum birinin kafasını sorduysam elinden geldğince döküyor ortaya bu manada iyi diyebilirim,uzun vade de ise bir kere olumsuz soylediği birşey tuttu,son falında olumlu söylediği şey de olmadı mesela..Bir de zaman konusunda iyi oldugunu düşünmüyorum zamanı kimse tutturamıyor
Var çingenin bana harika bir adam dedği kişi faldan 2 saat sonra beni terk etmişti. Sene 2017 çingeneyi beğenmiyorum 3 ayrı fal da 3 ayrı kişiyi sordum 3nü de bilemedi boşa ünlendirildiğini düşünüyorum
@birşey kaybetmediniz yeşilçingene hiçbirşey bilememişti bende herşey toz pembe falan diyordu ertesi gün ayrılmıştık 3 4 sene öncesinden bahsediyorum
olabilir bilmiyorum instagramdan vs takip etmiyorum sadece bu meditasyonunu kullanıyorum öngörüleri hakkında vs fikrim yok zaten farkındaysan soy adını bile yazmadım bir tavsiye değil yani başka bir sürü yapan var bağ koparma meditasyonu herhangi biri yapılabilir.Can aydoğmuş bir garip, bana çok güven vermiyor bir de instagramda sürekli aşagi kaydırın diye bot, nevresim,mum ne varsa reklam yapıyor yani ne alakası var anlamadım sen orada astrologsun, moda influencerindan daha çok ürün tanıtıyor. spirituel işlerle ugraşanların bu derece maddiyatçı olmaları hoşuma gitmiyor açıkçası. Bir ara takip etmiştim hem dk başı kendi kitaplarının reklamları ve diğer reklamları yuzunden çıktım takipten. Ayrıca bir sürü öngörüde bulunuyor toplumsal olaylarla alakalı, çıkmayanları da siliyor veya üzerinde konuşmuyor tabii, biraz çıkanları da yaz yaz bitirmiyorz instagram astrologların böyle zaten, onca şey söylersem benim bile tutturduklarım olur ki depremdir vs bunların bilinemeyecegini başka bir astrolog söylemişti, zaten türkiye’de olaysız bir gün geçmiyor astrologlar için müthiş bir ülke.
Yok canim sana birsey demedim yeri gelmisken soyledim yazicaktim buraya Can aydogmus hakkinda, gorunce hemen yazdim, instagramda cok takupcisi var da 2 sene boyunca da astroloji haritasi bakimi doluymus insanlar dikkat etsin diye yazmak istedim bana guven vermiyor.olabilir bilmiyorum instagramdan vs takip etmiyorum sadece bu meditasyonunu kullanıyorum öngörüleri hakkında vs fikrim yok zaten farkındaysan soy adını bile yazmadım bir tavsiye değil yani başka bir sürü yapan var bağ koparma meditasyonu herhangi biri yapılabilir.
iyi oldu o zaman uyardığın, o kadar harika değil aslında neden öyle popüler ki şaşırdım doğrusu...Yok canim sana birsey demedim yeri gelmisken soyledim yazicaktim buraya Can aydogmus hakkinda, gorunce hemen yazdim, instagramda cok takupcisi var da 2 sene boyunca da astroloji haritasi bakimi doluymus insanlar dikkat etsin diye yazmak istedim bana guven vermiyor.
Ben de ic anlamadim, belki astroloji haritasini iyi yorumluyordur ama maddiyatci oldugunu gordugum icin boyle birine para kazandimak istemezdim iyi baksa da. instagramda takip ettigim donem cok yalakasi oldugunu gordum ozellikle, kendisi iyi yonetiyor herhalde reklam da cok yaptigi icin olabilir, kendi reklamini iyi yapiyor gercekten, algi oyunlari dedigim gibi.iyi oldu o zaman uyardığın, o kadar harika değil aslında neden öyle popüler ki şaşırdım doğrusu...
Gerçekten insanlarda tapma içgüdüsü var ama insana tap diye değil ya. Gerçi falcılara bile fan oluyorlar..Ben de ic anlamadim, belki astroloji haritasini iyi yorumluyordur ama maddiyatci oldugunu gordugum icin boyle birine para kazandimak istemezdim iyi baksa da. instagramda takip ettigim donem cok yalakasi oldugunu gordum ozellikle, kendisi iyi yonetiyor herhalde reklam da cok yaptigi icin olabilir, kendi reklamini iyi yapiyor gercekten, algi oyunlari dedigim gibi.
Can aydoğmuşun meditasyonlarını severim ama kişilik olarak hiç sevmem. Asla eleştiriyi kabul edemiyor. Amerika seçimlerinde trump kazanacak diye her yere yazdı sonra diğer astrologlarla dalga geçti, bak hepiniz ben trump dedikten sonra yazılarınızı silmeye başladınız diye (halbuki dünyanın astroloğunu takip ederim hiçbiri silmedi, silenler de bu işe daha yeni başlayanlardı). Trump kaybedince kendi yazdıklarını sildi, bu sefer de "sen trump demiştin" diyenlere de "ben trump kazanacak demedim o gün güneşi çok iyi konumda dedim" diye saçmaladı. Halbuki adım gibi eminim demişti. Ekşi sözlükte de hesabı var kim hakkında bir şey yazsa gidip ona cevap veriyor, ona bir şey söyleyen herkese hakaret ediyor,lanet ediyor kara deliğe gönderiyor sırf yürüyen ego adam. 50 tane yer sayıp buralarda deprem olunca "ben bilmiştim" diye atlıyor. Patlama, yangın vs bilince hemen yazısını bulup çıkarıyor. Ve bundan itici derecede mutlu oluyor.ne olursam olayım bir yerde orman yangını,patlama, şiddetli deprem gibi şeyler görsem bunlar olduğunda çıkıp ben bilmiştim diye sevinmek yerine "keşke bilemeseydim" derim. Ayrıca birkaç ay önce toplu çalışma yaptırdı ve enerji uzmanları acayip eleştirdi. Çalışma kişiye özeldir bir kişi çıkıp binlerce kişiye enerji çalışması yaptıramaz dedi. Bu adamın bu tavırları yüzünden danışmanlık almaktan vazgeçtim gerçekten de ben geçen yaz sorduğumda önümüzdeki eylüle kadar doluydu randevuları. Saçma sapan bir takipçi kitlesi var. Onun kadın versiyonu olarak gördüğüm de hülya balıkavlayan. Ha şimdi bu adam burda da hesap açıp lanetler yağdırırsa şaşırmam :)Ben de ic anlamadim, belki astroloji haritasini iyi yorumluyordur ama maddiyatci oldugunu gordugum icin boyle birine para kazandimak istemezdim iyi baksa da. instagramda takip ettigim donem cok yalakasi oldugunu gordum ozellikle, kendisi iyi yonetiyor herhalde reklam da cok yaptigi icin olabilir, kendi reklamini iyi yapiyor gercekten, algi oyunlari dedigim gibi.
Evet canım ciddi misin sen demesen byvye girdiğim bile yoktu artık çok teşekkür ederim
Forumda aratınca gördüm, baya geç yorumluyor sanırım. 2-3 hafta yorum bekleyenler oluyormuş eskidenEvet canım ciddi misin sen demesen byvye girdiğim bile yoktu artık çok teşekkür ederim
İlkay 1 seneye yakındır girmediği halde hala bekliyor gözüken falları vardı bunlar o mu acaba :/ yine de takipteyim instagrama çok girdiği halde byvde falcı kısmını değiştirmemiş. Evet ilkay çok geç yorumlardı canım öyle krize girince atılacak falcı değil :) ama tarzını öğrenip tanıdıktan sonra problem olmuyor ama ben de onu bilmeden attığım ilk falında desteğe şikayet etmiştimForumda aratınca gördüm, baya geç yorumluyor sanırım. 2-3 hafta yorum bekleyenler oluyormuş eskiden
Kesinlikle katiliyorum ve buraya gelip yazar diye aklimdan gecirdim cunku eksisozlukte bu yaptiklarini biliyorum, resmen agzimdan almissin. O kim ki korkutuyor elestirenleri, yok karadelige gonderirmis. Cok itici bir kisilik gercekten nasil baglamis o kadar insani bir de sevimsiz biri bence sevimlisin cok canayakinsin diyenlere de cok sasirmistim ama iste iyi kandiriyor isin ic yuzunu cozmus bir de surekli reklam o kadar cok link veriyor ki sok olmustum, biraz takip eden anlar ne demek istedigimi. Trum olayini da hatirliyorum, boyle astololar cogaldi yalniz insanlari iyi kandiriyorlar. Dedigim gibi belki kisisel astroloji haritasini iyi yorumluyordur o kismi bilemiyorum ama zaten acilari vs ogrenen iyi yourmlar birseyler az cok tutturur zaten, bizim insanimiz bayiliyor bu astrologlara falcilara tabiri caizze tapinmaya her dediklerini yapmaya gercekten. Bir de mandala oneriyordu surekli yok sans bereket getirir para getirir vs cevrenizde, ustunuzde olsun diye bir kac sembol ismi simdi hatirlamiyorum, demistim bu kesin bu kadar oneriyor yakinda bir marka cikarir bu mandalalari satar diye hatta sasirmistim yapmamasina ama dun yazarken bakayim edim ve evt yeni marka cikarmis, o onerdigi sembolleri tshirte bastirmis satiyor :))) Bir kere de yaniltsin bu tipler ama kotu olan insanlarin bunu anlayamiyor olmasi cok cabuk kandiriliyor insanlar ne yazik ki.Can aydoğmuşun meditasyonlarını severim ama kişilik olarak hiç sevmem. Asla eleştiriyi kabul edemiyor. Amerika seçimlerinde trump kazanacak diye her yere yazdı sonra diğer astrologlarla dalga geçti, bak hepiniz ben trump dedikten sonra yazılarınızı silmeye başladınız diye (halbuki dünyanın astroloğunu takip ederim hiçbiri silmedi, silenler de bu işe daha yeni başlayanlardı). Trump kaybedince kendi yazdıklarını sildi, bu sefer de "sen trump demiştin" diyenlere de "ben trump kazanacak demedim o gün güneşi çok iyi konumda dedim" diye saçmaladı. Halbuki adım gibi eminim demişti. Ekşi sözlükte de hesabı var kim hakkında bir şey yazsa gidip ona cevap veriyor, ona bir şey söyleyen herkese hakaret ediyor,lanet ediyor kara deliğe gönderiyor sırf yürüyen ego adam. 50 tane yer sayıp buralarda deprem olunca "ben bilmiştim" diye atlıyor. Patlama, yangın vs bilince hemen yazısını bulup çıkarıyor. Ve bundan itici derecede mutlu oluyor.ne olursam olayım bir yerde orman yangını,patlama, şiddetli deprem gibi şeyler görsem bunlar olduğunda çıkıp ben bilmiştim diye sevinmek yerine "keşke bilemeseydim" derim. Ayrıca birkaç ay önce toplu çalışma yaptırdı ve enerji uzmanları acayip eleştirdi. Çalışma kişiye özeldir bir kişi çıkıp binlerce kişiye enerji çalışması yaptıramaz dedi. Bu adamın bu tavırları yüzünden danışmanlık almaktan vazgeçtim gerçekten de ben geçen yaz sorduğumda önümüzdeki eylüle kadar doluydu randevuları. Saçma sapan bir takipçi kitlesi var. Onun kadın versiyonu olarak gördüğüm de hülya balıkavlayan. Ha şimdi bu adam burda da hesap açıp lanetler yağdırırsa şaşırmam :)
O mandala tavsiyelerini görüyordum ama sonrasında tavırlarından dolayı takibi bıraktım ama yaptığı şeye şaşırdım mı aslaKesinlikle katiliyorum ve buraya gelip yazar diye aklimdan gecirdim cunku eksisozlukte bu yaptiklarini biliyorum, resmen agzimdan almissin. O kim ki korkutuyor elestirenleri, yok karadelige gonderirmis. Cok itici bir kisilik gercekten nasil baglamis o kadar insani bir de sevimsiz biri bence sevimlisin cok canayakinsin diyenlere de cok sasirmistim ama iste iyi kandiriyor isin ic yuzunu cozmus bir de surekli reklam o kadar cok link veriyor ki sok olmustum, biraz takip eden anlar ne demek istedigimi. Trum olayini da hatirliyorum, boyle astololar cogaldi yalniz insanlari iyi kandiriyorlar. Dedigim gibi belki kisisel astroloji haritasini iyi yorumluyordur o kismi bilemiyorum ama zaten acilari vs ogrenen iyi yourmlar birseyler az cok tutturur zaten, bizim insanimiz bayiliyor bu astrologlara falcilara tabiri caizze tapinmaya her dediklerini yapmaya gercekten. Bir de mandala oneriyordu surekli yok sans bereket getirir para getirir vs cevrenizde, ustunuzde olsun diye bir kac sembol ismi simdi hatirlamiyorum, demistim bu kesin bu kadar oneriyor yakinda bir marka cikarir bu mandalalari satar diye hatta sasirmistim yapmamasina ama dun yazarken bakayim edim ve evt yeni marka cikarmis, o onerdigi sembolleri tshirte bastirmis satiyor :))) Bir kere de yaniltsin bu tipler ama kotu olan insanlarin bunu anlayamiyor olmasi cok cabuk kandiriliyor insanlar ne yazik ki.
Savaş rezalet bir falcı....Ya kızlar ben bi fal baktırdım resmen şok.
Sevdigim adamın telefon numarasına kadar bildi. Ne düsündügüne benim ne yaptigima kadar. Savaş 2 versiyonu.