Binnaz Abla

Evet bencede diksiyon gelistirmesi gerekli. Bilgisi cok ama aktaramadigi zamanlar oluyordur. Yine de turkiye de en iyilerden bence mantikli yaklasimlari var cunku. Ben rituel yapmadim ama dinliyorum o an da o bile modumu yukseltiyor.

keşke akabindeki 10000 ÇIKMADI mesajını da yayınlasaydınız. Neden tek bir mesajı yayınladınız? Elleriniz niye çingenenin nasıl çıkmadığını anlattığım kalan 999 mesaja gitmedi???? ''.....gelecek kisimlarini bilemem ama.......'' diye de belirtmişim halbuki.... ki şu mesaj bile sizin herhangi bir yeşilçingeneaşk mesajınızdan hafif kalıyor. Yayınlarken şu mesajın tarihini de yayınlamanızı isticem sizden. Bir de
çingeneyi sevmeniz değil aşık olmanız battı. Forumdaki 8 senede gördüğüm hep altından masum olmayan şeyler çıktığı.

6 vade nedir ya bana da yesilcingene 5 vade vermisti ben bunu en uzun hafta sayarim bir falin 5 ay sonrayi gorcegine hic inanmiyorum zaten 1 ayi gorenler bile patliyoken

çingene patlasın patlasın sevmedim ben hareketini ergenlerceeee hem bana falı da olumsuzdu

birşey kaybetmediniz yeşilçingene hiçbirşey bilememişti bende herşey toz pembe falan diyordu ertesi gün ayrılmıştık 3 4 sene öncesinden bahsediyorum
@ Suzanne777 okuduklarını paylaşmak istemezsin diye yaptım. Tekrar bu gereksiz konuda uğraşmak istemiyorum. Forumda çingenenin ergenlikleri, tripleri, şartlı falları çıkan haberlerinden fazla. Burda yönlendirme yapıyosun forumda ne kadar sevildiği ortada falan diye ki değil.. bu konuyla ilgili beyanım bu. Kalanı kitlesinin yorumu.

olabilir bilmiyorum instagramdan vs takip etmiyorum sadece bu meditasyonunu kullanıyorum öngörüleri hakkında vs fikrim yok zaten farkındaysan soy adını bile yazmadım bir tavsiye değil yani başka bir sürü yapan var bağ koparma meditasyonu herhangi biri yapılabilir.

Yok canim sana birsey demedim yeri gelmisken soyledim yazicaktim buraya Can aydogmus hakkinda, gorunce hemen yazdim, instagramda cok takupcisi var da 2 sene boyunca da astroloji haritasi bakimi doluymus insanlar dikkat etsin diye yazmak istedim bana guven vermiyor.

iyi oldu o zaman uyardığın, o kadar harika değil aslında neden öyle popüler ki şaşırdım doğrusu...

iyi oldu o zaman uyardığın, o kadar harika değil aslında neden öyle popüler ki şaşırdım doğrusu...
Ben de ic anlamadim, belki astroloji haritasini iyi yorumluyordur ama maddiyatci oldugunu gordugum icin boyle birine para kazandimak istemezdim iyi baksa da. instagramda takip ettigim donem cok yalakasi oldugunu gordum ozellikle, kendisi iyi yonetiyor herhalde reklam da cok yaptigi icin olabilir, kendi reklamini iyi yapiyor gercekten, algi oyunlari dedigim gibi.

Gerçekten insanlarda tapma içgüdüsü var ama insana tap diye değil ya. Gerçi falcılara bile fan oluyorlar..

Can aydoğmuşun meditasyonlarını severim ama kişilik olarak hiç sevmem. Asla eleştiriyi kabul edemiyor. Amerika seçimlerinde trump kazanacak diye her yere yazdı sonra diğer astrologlarla dalga geçti, bak hepiniz ben trump dedikten sonra yazılarınızı silmeye başladınız diye (halbuki dünyanın astroloğunu takip ederim hiçbiri silmedi, silenler de bu işe daha yeni başlayanlardı). Trump kaybedince kendi yazdıklarını sildi, bu sefer de "sen trump demiştin" diyenlere de "ben trump kazanacak demedim o gün güneşi çok iyi konumda dedim" diye saçmaladı. Halbuki adım gibi eminim demişti. Ekşi sözlükte de hesabı var kim hakkında bir şey yazsa gidip ona cevap veriyor, ona bir şey söyleyen herkese hakaret ediyor,lanet ediyor kara deliğe gönderiyor sırf yürüyen ego adam. 50 tane yer sayıp buralarda deprem olunca "ben bilmiştim" diye atlıyor. Patlama, yangın vs bilince hemen yazısını bulup çıkarıyor. Ve bundan itici derecede mutlu oluyor.ne olursam olayım bir yerde orman yangını,patlama, şiddetli deprem gibi şeyler görsem bunlar olduğunda çıkıp ben bilmiştim diye sevinmek yerine "keşke bilemeseydim" derim. Ayrıca birkaç ay önce toplu çalışma yaptırdı ve enerji uzmanları acayip eleştirdi. Çalışma kişiye özeldir bir kişi çıkıp binlerce kişiye enerji çalışması yaptıramaz dedi. Bu adamın bu tavırları yüzünden danışmanlık almaktan vazgeçtim gerçekten de ben geçen yaz sorduğumda önümüzdeki eylüle kadar doluydu randevuları. Saçma sapan bir takipçi kitlesi var. Onun kadın versiyonu olarak gördüğüm de hülya balıkavlayan. Ha şimdi bu adam burda da hesap açıp lanetler yağdırırsa şaşırmam :)

Forumda aratınca gördüm, baya geç yorumluyor sanırım. 2-3 hafta yorum bekleyenler oluyormuş eskiden
İlkay 1 seneye yakındır girmediği halde hala bekliyor gözüken falları vardı bunlar o mu acaba :/ yine de takipteyim instagrama çok girdiği halde byvde falcı kısmını değiştirmemiş. Evet ilkay çok geç yorumlardı canım öyle krize girince atılacak falcı değil :) ama tarzını öğrenip tanıdıktan sonra problem olmuyor ama ben de onu bilmeden attığım ilk falında desteğe şikayet etmiştim

Kesinlikle katiliyorum ve buraya gelip yazar diye aklimdan gecirdim cunku eksisozlukte bu yaptiklarini biliyorum, resmen agzimdan almissin. O kim ki korkutuyor elestirenleri, yok karadelige gonderirmis. Cok itici bir kisilik gercekten nasil baglamis o kadar insani bir de sevimsiz biri bence sevimlisin cok canayakinsin diyenlere de cok sasirmistim ama iste iyi kandiriyor isin ic yuzunu cozmus bir de surekli reklam o kadar cok link veriyor ki sok olmustum, biraz takip eden anlar ne demek istedigimi. Trum olayini da hatirliyorum, boyle astololar cogaldi yalniz insanlari iyi kandiriyorlar. Dedigim gibi belki kisisel astroloji haritasini iyi yorumluyordur o kismi bilemiyorum ama zaten acilari vs ogrenen iyi yourmlar birseyler az cok tutturur zaten, bizim insanimiz bayiliyor bu astrologlara falcilara tabiri caizze tapinmaya her dediklerini yapmaya gercekten. Bir de mandala oneriyordu surekli yok sans bereket getirir para getirir vs cevrenizde, ustunuzde olsun diye bir kac sembol ismi simdi hatirlamiyorum, demistim bu kesin bu kadar oneriyor yakinda bir marka cikarir bu mandalalari satar diye hatta sasirmistim yapmamasina ama dun yazarken bakayim edim ve evt yeni marka cikarmis, o onerdigi sembolleri tshirte bastirmis satiyor :))) Bir kere de yaniltsin bu tipler ama kotu olan insanlarin bunu anlayamiyor olmasi cok cabuk kandiriliyor insanlar ne yazik ki.

Son düzenleme:
O mandala tavsiyelerini görüyordum ama sonrasında tavırlarından dolayı takibi bıraktım ama yaptığı şeye şaşırdım mı asla valla bu ülkede para kazanmak hem çok kolay hem çok zor. Dediğin gibi düzenli takip eden biri nasıl biri olduğunu anlar zaten. Adam üşenmeyip her yorumu okuyup eleştiren olunca kara deliğe gönderip engelliyor üstüne de bu zamana kadar benle uğraşan belasını buldu diyor. Bu işleri yapan birisi eleştirilmeyi kabullenmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…