Can aydoğmuşun meditasyonlarını severim ama kişilik olarak hiç sevmem. Asla eleştiriyi kabul edemiyor. Amerika seçimlerinde trump kazanacak diye her yere yazdı sonra diğer astrologlarla dalga geçti, bak hepiniz ben trump dedikten sonra yazılarınızı silmeye başladınız diye (halbuki dünyanın astroloğunu takip ederim hiçbiri silmedi, silenler de bu işe daha yeni başlayanlardı). Trump kaybedince kendi yazdıklarını sildi, bu sefer de "sen trump demiştin" diyenlere de "ben trump kazanacak demedim o gün güneşi çok iyi konumda dedim" diye saçmaladı. Halbuki adım gibi eminim demişti. Ekşi sözlükte de hesabı var kim hakkında bir şey yazsa gidip ona cevap veriyor, ona bir şey söyleyen herkese hakaret ediyor,lanet ediyor kara deliğe gönderiyor sırf yürüyen ego adam. 50 tane yer sayıp buralarda deprem olunca "ben bilmiştim" diye atlıyor. Patlama, yangın vs bilince hemen yazısını bulup çıkarıyor. Ve bundan itici derecede mutlu oluyor.ne olursam olayım bir yerde orman yangını,patlama, şiddetli deprem gibi şeyler görsem bunlar olduğunda çıkıp ben bilmiştim diye sevinmek yerine "keşke bilemeseydim" derim. Ayrıca birkaç ay önce toplu çalışma yaptırdı ve enerji uzmanları acayip eleştirdi. Çalışma kişiye özeldir bir kişi çıkıp binlerce kişiye enerji çalışması yaptıramaz dedi. Bu adamın bu tavırları yüzünden danışmanlık almaktan vazgeçtim gerçekten de ben geçen yaz sorduğumda önümüzdeki eylüle kadar doluydu randevuları. Saçma sapan bir takipçi kitlesi var. Onun kadın versiyonu olarak gördüğüm de hülya balıkavlayan. Ha şimdi bu adam burda da hesap açıp lanetler yağdırırsa şaşırmam :)