- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Evet az bir indirim oluyor ben de hepsine baktırdım banu zorlu 15 gün içinde dönüş gördü dönüş oldu ama dediği gibi tozpembe değildi . Zeyder mart gibi görmüştü süreciRezzan abla, Banu zorlu,zeyder 3 de BAKTIRDIM henüz dedikleri bir şey olmadi medyum.fatimeyi merak ediyorsun aslında yaptıkları indirim bir şey değil 40 tl kdv ile yine 50 tl
ben baktırdıgımda ses kaydı yoktu telefonla baktı orda bile öyleydi dura dura devrik cümle anlamaya calıstım ama herşeyin zıttını söyledi ısrarla a ise b dedi hayır diyorum karıştı diyor hiç beğenmediklerimden biri o diğeri tarotcunuz diğerleri 1 şey bile bilse tamam diyorum çünkü bunlar o kadar vasattıben savaşın ne dediğini anlayamadım çok türkçesi mi bozuk acaba, cümleler devrik ve özne-yüklem uyumsuzluklaru vs vs : D
zaten dura dura konuşmuş bir cümle bitene kadar akşam oluyor.
çok kötü de diyemem fena değil ama ne dediğinianlayamadım tamamen açıkcası : D
ben geysunun karakter analizlerine bayılıyorum karşı tarafı nokta atışı yaparak anlatıyor ama vadesini bilemem genelde herkes analiz ve anda iyi olduğunu söylüyorKızlar geysudan memnun musunuz
bana çingene ısrarla iade ediyor ama elifsucan bence woow bi falcı değil aşırı beğenmedim yani çetin ondan daha çok şey bilmiştitelwede elifsucan ve yeşilçinege öneriliyor genelde baktığım kadarıyla ben elifsucana baktırmadım ama hiç
bana da aynı böyle söyledi üslup çok kötü üstüne bide son kez görüşmek üzere yazmış gelme bidaha diyor yaniyeşilçingene iade yapıyor banaikinci defa gönderdiğimde "atma artık seninle daha önce uyuşmadığımızı söylemiştim, olumlu olumsuz öngörüm yok sana" demişti. halbuki üç sene sonra ilk defa atmıştım
elifsucana da hiç baktırasım gelmedimniye aldıysam o kredileri artık
ben baktırdıgımda ses kaydı yoktu telefonla baktı orda bile öyleydi dura dura devrik cümle anlamaya calıstım ama herşeyin zıttını söyledi ısrarla a ise b dedi hayır diyorum karıştı diyor hiç beğenmediklerimden biri o diğeri tarotcunuz diğerleri 1 şey bile bilse tamam diyorum çünkü bunlar o kadar vasattı
Valla hiç baktırmayı düşünmüyorum ne kadar indirim yapsa. Akışa bıraktım. Bazı uygulamalarda kredilerim var onları bile harcamayı düşünmüyorum
Valla arkadaşlar bence akışına bırakın. Fallarda baktırdığım kişi kutlama mesajı gönderdi. Genelde öyle şey yapmaz
bana diyo ki sen istanbul dısı yasıyosun hayır diyorum o zaman anadolu yakası diyor hayır diyorum karıştı ya falan diyo sonra 2 kardeşsin sen büyüksün dedi hayır ben kücüğüm dedim o zaman ablan senden kücük duruyo dedi abim var 7 yaş büyük benden nasıl büyük durabilir yani salladı da salladı banaya ne demiş anlamadım vlla ben bacım bir de bana eski sevgilimin evleneceğini söylüyo sanki onu sordum ben bana ne ya isterse pavyon baskınında yakalansın umrumda değil !!!
çünkü sen enerjinle onu beslemeyi bıraktın fal baktırarak vs ona enerji yüklüyordun onu parlatıyordun kaynağı kesildi o yüzden...
Stalklama da gerçekten daha iyi hissedeceksinBen de fal diyetine giriyorumbu enerji vs. Durumu çok mantıklı. Bir tek gilda koç u yakalarsam baktırırım o kadar. Bir de böyle deneyeyim
Yesilcingene 2 kez bana baktı olumsuzdu ondan sonra attığım 2 falı iade etti vadesi ilerlememiş dedi elifsucan 2 kez BAKTIRDIM 2.si de patladı medyum çetin 2 kez baktı o kadar olumsuzdu ki 3 gün kendime gelemedim falları sildim acikcasi umarım dedikler cikmazbana çingene ısrarla iade ediyor ama elifsucan bence woow bi falcı değil aşırı beğenmedim yani çetin ondan daha çok şey bilmişti
Ne zaman bir şeyden vazgeçsek önümüze düşer ya, o denklem doğru sanırım.Stalklama da gerçekten daha iyi hissedeceksin
Onu serbest bırakmak gerekiyor yoksa size gelecek yeni kişiler de gelemiyorNe zaman bir şeyden vazgeçsek önümüze düşer ya, o denklem doğru sanırım.
Kesinlikle katılıyorum geçmişte hep yasadimOnu serbest bırakmak gerekiyor yoksa size gelecek yeni kişiler de gelemiyor
Ben bu günü fak günü ilan ettim son fallarımı atıp diyete girecegimMesajları okuyunca gaza geldim ben de ara vermeye karar verdim de keşke indirim günü konuşmasaydık bunu