Binnaz Abla

Rezzan abla, Banu zorlu,zeyder 3 de BAKTIRDIM henüz dedikleri bir şey olmadi medyum.fatimeyi merak ediyorsun aslında yaptıkları indirim bir şey değil 40 tl kdv ile yine 50 tl
Evet az bir indirim oluyor ben de hepsine baktırdım banu zorlu 15 gün içinde dönüş gördü dönüş oldu ama dediği gibi tozpembe değildi . Zeyder mart gibi görmüştü süreci

ben baktırdıgımda ses kaydı yoktu telefonla baktı orda bile öyleydi dura dura devrik cümle anlamaya calıstım ama herşeyin zıttını söyledi ısrarla a ise b dedi hayır diyorum karıştı diyor hiç beğenmediklerimden biri o diğeri tarotcunuz diğerleri 1 şey bile bilse tamam diyorum çünkü bunlar o kadar vasattı

bana da aynı böyle söyledi üslup çok kötü üstüne bide son kez görüşmek üzere yazmış gelme bidaha diyor yani

ya ne demiş anlamadım vlla ben bacım bir de bana eski sevgilimin evleneceğini söylüyo sanki onu sordum ben bana ne ya isterse pavyon baskınında yakalansın umrumda değil !!!
Valla hiç baktırmayı düşünmüyorum ne kadar indirim yapsa. Akışa bıraktım. Bazı uygulamalarda kredilerim var onları bile harcamayı düşünmüyorum
Valla arkadaşlar bence akışına bırakın. Fallarda baktırdığım kişi kutlama mesajı gönderdi. Genelde öyle şey yapmaz

çünkü sen enerjinle onu beslemeyi bıraktın fal baktırarak vs ona enerji yüklüyordun onu parlatıyordun kaynağı kesildi o yüzden...

bana diyo ki sen istanbul dısı yasıyosun hayır diyorum o zaman anadolu yakası diyor hayır diyorum karıştı ya falan diyo sonra 2 kardeşsin sen büyüksün dedi hayır ben kücüğüm dedim o zaman ablan senden kücük duruyo dedi abim var 7 yaş büyük benden nasıl büyük durabilir yani salladı da salladı bana

bana çingene ısrarla iade ediyor ama elifsucan bence woow bi falcı değil aşırı beğenmedim yani çetin ondan daha çok şey bilmişti
Yesilcingene 2 kez bana baktı olumsuzdu ondan sonra attığım 2 falı iade etti vadesi ilerlememiş dedi elifsucan 2 kez BAKTIRDIM 2.si de patladı medyum çetin 2 kez baktı o kadar olumsuzdu ki 3 gün kendime gelemedim falları sildim acikcasi umarım dedikler cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…