Binnaz Abla

Çingeneye su falı ya da yıldızname baktırdınız mı?
Yıldızname baktırmıştım. Aşırı olumsuz konuşup çok canımı sıkmıştı. onun dediği gibi olumsuz devam etmemişti çok şükür Sonra niyeyse kahve attım, tekrar şans vermek istemiştim forumdan gaza gelip yine şartlı gönderip yine olumsuz yorum yapmıştı ama yine patlamıştı. Benim uymuyor yeşilçingeneyle.vazgeçtim artık kendisinden

Bende iki kere baktırdım ve ikisindede olumlu 1 cümle bile söylemedi. Anlıkta beni şaşırtacak bir şey demedi. Haklı mı sorarsak şimdi bilmiyorum ama haklı olma ihtimali var. Çok canı sıkıyor o yüzden tekrar baktırmam.

Yeşilçingene bana da sadece 1 falında aşırı olumlu konuştu gözlerim yaşarmıştı olumsuz fallarında bazen sorudan mı yürüdü diye düşünmüyorum değil ama o olumlu konuştu dediğim falda yaptığı bir tespit öyle herkesin kolay kolay kurabileceği bir cümle değildi. Yıldıznamesi de normal fal gibi miydi canım yoksa baya gelecek, hayatındaki önemli zamanlar şeklinde bir fal mıydı? Ya bana öyle bir şey lazım çünkü şu aralar

Çingeneye ne baktırdığınızın önemi yok,karta göre yada telveye göre falan yorum yapan birisi degil.Istedigin falı at farketmez

Öyle bir beklentiyi karşılamaz, evlilikten önce eski zamanlarda yapılan bir hesaplama yapıp uyum açıklaması yapıyor. Sorduğum 2 kişi için de olumsuz konuşmuştu. Birisiyle evlilik uyumu görüp hayır görmemişti, diğeri içinse aşk sevgi uyumu bulunsa da evlilik uyumu yok demişti kritik noktalar tarihler gibi değildi yani. Durumdan ve sorudan yürüyerek normal fal yorumu yapmıştı devamında.

Onu bana kahve falında yapmıştı ya ve iki kişi için aynı cümleleri söylemişti. Şuanki ilişkimi olumlu görmüştü. Baktırmak istediğim konu aşkla alakalı değil bazı yorumcular aşkla ilgili nedense çok güzel tuttururken konu işe falan gelince çıkmıyor. Çingeneye baktırıp moralimi bozmaya değer mi bilemedim :) alex de gelmiyor adam 20 gündür ortalıkta yok

Alex’in çingeneden kalır yanı yok bana sorarsan Ona rağmen alexede iki kere baktırdım

Alex’in çingeneden kalır yanı yok bana sorarsan Ona rağmen alexede iki kere baktırdım
Ya alex bu güne kadar baktirdigim fallarım içindeki en pembe faldı o yüzden zerre inanmadım vadesine var ama hiç ihtimal vermiyorum yesilcingene zaten yerin dibine soktu adamı alex ise çok çok uyumlu pembe bir fal atti söylediklerini yasan varmı arkadaar alexsjn

Ben alexin bütün fallarını yaşadım diyebilirim olumlu olumsuz ne dediyse bu zamana kadar 10un üstünde baktırmışımdır ona

İyi ki ortadan kaybolmadan önce baktırmışım Alex e yoksa aklım kalırdı
Bana da olumluya yakın ama biraz fazla tavsiyeli ve uzun vadeli bir fal bakmış. Olumluya yakın diyorum çünkü uzun vadeli olunca ne kadar olumlu olduğu tartışılır oluyor bana göre. Zaten ortada vade de yok, olacak ama kısa vadede görünmüyor deyip geçmiş.

Inşallah banada çıkar canım çektiğim kartlar zaten çok güzeldi eğer kart yorumcusu değil hislerini kattıysa inşallah olur
Alex hisli bence, bana daha önceki fallarda bazı söylediği şeyler kartlarda çıkabilecek şeyler değildi. Bir de hangi falı atmam lazım karar veremiyorum demiştim fark etmediğini söylemişti. Tek sevmediğim yani bazen tavsiyeyi fazla kaçırıyor. Olumlu gördüyse inşallah size de çıkar

Inşallah canım ben ilk kez BAKTIRDIM ve kesin konuşuyorum dedi senin bu işin olacsk şeklinde yakın vade dedi bir ayı geçti hiç bir gelişme yok

Inşallah canım ben ilk kez BAKTIRDIM ve kesin konuşuyorum dedi senin bu işin olacsk şeklinde yakın vade dedi bir ayı geçti hiç bir gelişme yok
Canım sana olumsuz konuşan bana olumlu konuşuyor Liya gibi ; ve tam tersi Alex gibi. Bence bu falcılar sallıyor İnşallah istediğin gibi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…