bilmiyordum ben hep normal fal attımÖzel fallarinda var resim isteği
Zaten enerji alabilmesi mucize, baktiklarina da sartli bakiyor artik ben aslinda telwe'de tek cingeneyi begeniyoruma ma atla deve de degil, bu kadar da iade etmesi sacmalik ayricaBen de genel bakım rica ediyorum olumlu olumsuz hepsine acığım dedim ve baktım 3 sene önce iade etmiş 2sene de değil üşenmemiş ona bakmış daha öncede bakmadım yine bakmıyorum son kez iyi günler demiş azarlar gibi
Ben 4-5 defa baktirdim her defasinda ayni konuya farkli konustu, komik olan da kotu olacaksiniz dedigi donemde iyi olmus, harika gelismeler var iyi bir baslangic olacak dedi donemde aylarca konusmamisiz faldan sonra, tamamen uyduruyor bana kalirsa, bana oyleydi yaniMedyum Çetin çok mu iyi? Falları çıkıyor mu?
Bence çingene detaylı soru isteyip sonra mantığına göre yorumluyor hisle değil asla. Aşk için farklı olabilir ama diğer konularda mantık yürüttüğünü düşünüyorum.Zaten enerji alabilmesi mucize, baktiklarina da sartli bakiyor artik ben aslinda telwe'de tek cingeneyi begeniyoruma ma atla deve de degil, bu kadar da iade etmesi sacmalik ayrica
Bence de nokta atisli bir sey bilmedi bende de, mantik uzerinden bakiyor kesinlikle ama tarzi konusmasi, uzun uzun yazmasi telwe icin iyi, fiyatini da cok yukselteblirdi cunku baya baktirani var ama fal anlamind atatmin etmedi beni hicbir zaman.Bence çingene detaylı soru isteyip sonra mantığına göre yorumluyor hisle değil asla. Aşk için farklı olabilir ama diğer konularda mantık yürüttüğünü düşünüyorum.
kirpik için arifoğlunun kaş kirpik serumunu aylardır kullanıyorum, yeni kirpiklerim çıktı ve güçlendi. kaş boşluklarım da doldu. maybelline'nin de kirpik serumu çok güzel, baz olarak da kullanılabiliyor. saçlarınız dökülüyorsa da tavsiye edebileceğim birkaç ürün var ama konu dışına çıkmak istemiyorum. dax saç döker eğer kökler güçlü değilse çünkü..Kızlar kızlar kızlar... dün youtube de iki tarot yorumcusuna denk geldim. biri MELİHA İLE TAROT diğeri TAROT DÜNYASI. tarot dünyası 100-400 lira arasında dakika bazında bakım yapıyor. 30 dkliği 250 lira baktıramadım :-( meliha ile tarota baktırdım süperdi analizleri falan her şeyi 50 ile 200 arasında bakıyor o da sizinle paylaşmak istedim. bir de yeniyim bu forumu nereye açarım bilmediğimden size sormak istedim. hanımlar trendyoldan eeose kaş kirpik serumu aldım sizin bununla alakalı bir deneyiminiz var mı? ya da kaş kirpik uzatmasıyla alakalı bir bilginiz lütfen bana yardımcı olun ya :-( saçlarım dökülyordu dax süpergro aldım iyice döktü :-( kirpiklerim için bakalım daha 6 gün oldu kullanmaya başlayalı
Youtube tarotculari kafayi yemis galiba. Ben Yerlilerin hicbirini begenmiyorum yabancilari izliyorum genelde, bir arkadas onermisti burada Nurtopu diye bir kanalda cocuk guzel kart yorumluyor anlamlarina cok hakim bir de Efsun Ruhsar diye biri var aslinda o da fena degil ama o da onca kart secip kisacik yorum yapiyor yani cpgu iyi degil ve cok yuksek fiyata bakiyorlar, orada genele acilim yapmalarinin sebebi de musteri yakalamak dogal olarak. Cok komik cogu da, iki lafi biraraya getiremeyip oradan buradan duyduklari soz kalibiyla yorum yapmaya calisiyorlar cogu kart anlamini bile bilmiyordur eminim. Iyi ki ogrenmisler size uyani alin uymayani birakin diye, tamam oyle ama o da bir cikis yolu olmus orada, genel yorum yaparsam zaten 2-3 kisiye mutlaka cikar onlar da baktirsa kar kardir diye dusunen insanlar coguKızlar kızlar kızlar... dün youtube de iki tarot yorumcusuna denk geldim. biri MELİHA İLE TAROT diğeri TAROT DÜNYASI. tarot dünyası 100-400 lira arasında dakika bazında bakım yapıyor. 30 dkliği 250 lira baktıramadım :-( meliha ile tarota baktırdım süperdi analizleri falan her şeyi 50 ile 200 arasında bakıyor o da sizinle paylaşmak istedim. bir de yeniyim bu forumu nereye açarım bilmediğimden size sormak istedim. hanımlar trendyoldan eeose kaş kirpik serumu aldım sizin bununla alakalı bir deneyiminiz var mı? ya da kaş kirpik uzatmasıyla alakalı bir bilginiz lütfen bana yardımcı olun ya :-( saçlarım dökülyordu dax süpergro aldım iyice döktü :-( kirpiklerim için bakalım daha 6 gün oldu kullanmaya başlayalı
çok haklısınız. fal baktırmamak için trendyoldan alabildiğine ürünler aldım. 20 dakika için 300 lira verdiğimi hatırlıyorum ben. arkadaşlar biz neden böyleyiz ya , ben eski sevgilime takık olduğum ve doğru falcıyı aradığım için süreli bakım yaptırıyorum ama hiçbir faydası olmuyor enerjimizi kirletiyoruz gerçekten yine de kendime dur diyemiyorum, sizinki eğlence amaçlı mıYoutube tarotculari kafayi yemis galiba. Ben Yerlilerin hicbirini begenmiyorum yabancilari izliyorum genelde, bir arkadas onermisti burada Nurtopu diye bir kanalda cocuk guzel kart yorumluyor anlamlarina cok hakim bir de Efsun Ruhsar diye biri var aslinda o da fena degil ama o da onca kart secip kisacik yorum yapiyor yani cpgu iyi degil ve cok yuksek fiyata bakiyorlar, orada acilim yapmalarinin sebebi de musteri yakalamak dogal olarak
Evet biriden beklentideyken fala yoneliyor insan herkesin basina gelmistir. Ben aciyorum artik cunku Turkiye'de herseyde oldugu gibi bu konunun da uckagitcisi cok, youtube vs guvenmeyin buradaki insanlara. Ben fal krizim tuttugunda youtue'ta sevdigim yabanci kanallari takip ediyorum en azindan resone olabiliyorum, onlar da para kazanma amaciyla ozel acilim yapan insanlar ama cogu gercekten hisleri oldugu icin ve bu konuyu hobi olarak da sevdikleri icin yapiyorlar. Ingilizceniz varsa ozelden yazarim bu kanallari. Turkiyede de iste Nurtopu ve Efsun Ruhsar bana biraz daha samimi gelenler, o para koparma niyetini cok almadim bunlardançok haklısınız. fal baktırmamak için trendyoldan alabildiğine ürünler aldım. 20 dakika için 300 lira verdiğimi hatırlıyorum ben. arkadaşlar biz neden böyleyiz ya , ben eski sevgilime takık olduğum ve doğru falcıyı aradığım için süreli bakım yaptırıyorum ama hiçbir faydası olmuyor enerjimizi kirletiyoruz gerçekten yine de kendime dur diyemiyorum, sizinki eğlence amaçlı mı
Youtube tarotculari kafayi yemis galiba. Ben Yerlilerin hicbirini begenmiyorum yabancilari izliyorum genelde, bir arkadas onermisti burada Nurtopu diye bir kanalda cocuk guzel kart yorumluyor anlamlarina cok hakim bir de Efsun Ruhsar diye biri var aslinda o da fena degil ama o da onca kart secip kisacik yorum yapiyor yani cpgu iyi degil ve cok yuksek fiyata bakiyorlar, orada acilim yapmalarinin sebebi de musteri yakalamak dogal olarak
hiç ingilizcem yok :-( kesinlikle bu konuda size katılıyorum o yüzden birkaç gün önce telweyide sildim psikolojim iyice bozuldu :-( onlarında birkaç hesabı var eminim ama kanıtlayamıyorum insanı enayi yerine koyuyolar youtube de mine ile tarot diye bir şeye denk gelmiştim ona bakım yaptırdım 150 liraya kadın resmen içimden geçti işime gelecek şeyler söylese de uslübu çok sert olduğu için çok ağladım bana resmen ben senin psikoloğun değilim kartlarını yorumlarım gerisi beni ilgilendirmez dedi bu insanla niye böyle kırıcı :-( ağzımı açtırmadı 5 dakika bile sürmedi bakımEvet biriden beklentideyken fala yoneliyor insan herkesin basina gelmistir. Ben aciyorum artik cunku Turkiye'de herseyde oldugu gibi bu konunun da uckagitcisi cok, youtube vs guvenmeyin buradaki insanlara. Ben fal krizim tuttugunda youtue'ta sevdigim yabanci kanallari takip ediyorum en azindan resone olabiliyorum, onlar da para kazanma amaciyla ozel acilim yapan insanlar ama cogu gercekten hisleri oldugu icin ve bu konuyu hobi olarak da sevdikleri icin yapiyorlar. Ingilizceniz varsa ozelden yazarim bu kanallari. Turkiyede de iste Nurtopu ve Efsun Ruhsar bana biraz daha samimi gelenler, o para koparma niyetini cok almadim bunlardan
Gercekten uzak durun derim, ben hepsini izledim dediklerim disinda aklimda kalan olmamis iste bir tanesini de buradan bir uye onermisti zaten. Tellwe zaten baslibasina tuzak bir site hic guven olmaz ama cogu online fal sitesi bu sekilde, bence o parayi ya kendinize harcayin ya da sokak hayvanlarini kurtarip bakim yapan insanlar var guvenilir takip ettigim yani en azindan o parayi hayra gonder, dileginin kabul olma ihtimali daha cok artar. Ben anda cok iyi olan ozen gosteren falcilardan yorum aldim, gelecegi kimse bilemiyor herkes icin soyluyorum bunu, bende baktirdim ama artik kestim kesinlikle parayla fal kirk yilda bir baktiririm.hiç ingilizcem yok :-( kesinlikle bu konuda size katılıyorum o yüzden birkaç gün önce telweyide sildim psikolojim iyice bozuldu :-( onlarında birkaç hesabı var eminim ama kanıtlayamıyorum insanı enayi yerine koyuyolar youtube de mine ile tarot diye bir şeye denk gelmiştim ona bakım yaptırdım 150 liraya kadın resmen içimden geçti işime gelecek şeyler söylese de uslübu çok sert olduğu için çok ağladım bana resmen ben senin psikoloğun değilim kartlarını yorumlarım gerisi beni ilgilendirmez dedi bu insanla niye böyle kırıcı :-( ağzımı açtırmadı 5 dakika bile sürmedi bakım
haklısınız ben de sıkıcam dişimi. elinoğlu dönecek mi diye dökmediğim para kalmadı falcılara :-( o parayı adama versem çoktan gelmişti bile, bazıları direk büyü odaklı bakıyor, 5 bin lira dolandırıldım ne hallere düştüm. çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor, şu an hayatında başka biri olduğunu öğrenince kıza üzüldüğüm başka bir kadına bunu yapamam dediğim için yavaş yavaş elimi eteğimi çektim yukardaki büyük ne diyeyim takdir böyleymişGercekten uzak durun derim, ben hepsini izledim dediklerim disinda aklimda kalan olmamis iste bir tanesini de buradan bir uye onermisti zaten. Tellwe zaten baslibasina tuzak bir site hic guven olmaz ama cogu online fal sitesi bu sekilde, bence o parayi ya kendinize harcayin ya da sokak hayvanlarini kurtarip bakim yapan insanlar var guvenilir takip ettigim yani en azindan o parayi hayra gonder, dileginin kabul olma ihtimali daha cok artar. Ben anda cok iyi olan ozen gosteren falcilardan yorum aldim, gelecegi kimse bilemiyor herkes icin soyluyorum bunu, bende baktirdim ama artik kestim kesinlikle parayla fal kirk yilda bir baktiririm.
Ben farmasinin kaş kirpik serumunu kullandım memnunum ama arifoğlunu da çok beğeniyorlar ikisinden birini alabilirsiniz aldığınız işe yaramazsa. Acaba supergro kullanamamış olabilir misiniz çünkü ben annem için aldım ve saçlarını çok çok iyi geldi. Ablamın arkadaşı önermişti onun da hiç uzamayan saçlarını çok hızlı uzatmış. Gerçi bilmiyorum belki de herkese yaramıyordur.Kızlar kızlar kızlar... dün youtube de iki tarot yorumcusuna denk geldim. biri MELİHA İLE TAROT diğeri TAROT DÜNYASI. tarot dünyası 100-400 lira arasında dakika bazında bakım yapıyor. 30 dkliği 250 lira baktıramadım :-( meliha ile tarota baktırdım süperdi analizleri falan her şeyi 50 ile 200 arasında bakıyor o da sizinle paylaşmak istedim. bir de yeniyim bu forumu nereye açarım bilmediğimden size sormak istedim. hanımlar trendyoldan eeose kaş kirpik serumu aldım sizin bununla alakalı bir deneyiminiz var mı? ya da kaş kirpik uzatmasıyla alakalı bir bilginiz lütfen bana yardımcı olun ya :-( saçlarım dökülyordu dax süpergro aldım iyice döktü :-( kirpiklerim için bakalım daha 6 gün oldu kullanmaya başlayalı
farmasiyi ben de kullandım bir noktaya kadar iyi geldi ama sonrası hüsran kaşta hiç işe yaramadı :-( . supergro saçlarım çok uzun olduğu için ve kendisi çok katı olduğu için kopartarak döktü saçlarımı pek iyi geldi diyemem açıkçası saçta yağ kalıyor az kullanmama rağmen sürekli saç çitilemekten de yıprandı saçlarım, bir de hd careyi denicem. galiba kişiden kişiye göre değişiyor takviye olsun diye collogen forte vitamin aldım bakalım işe yararsa muhakkak haber vericem, cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimBen farmasinin kaş kirpik serumunu kullandım memnunum ama arifoğlunu da çok beğeniyorlar ikisinden birini alabilirsiniz aldığınız işe yaramazsa. Acaba supergro kullanamamış olabilir misiniz çünkü ben annem için aldım ve saçlarını çok çok iyi geldi. Ablamın arkadaşı önermişti onun da hiç uzamayan saçlarını çok hızlı uzatmış. Gerçi bilmiyorum belki de herkese yaramıyordur.
Ben sadece kirpik için kullandım kaş için bilemiyorum. İşte size o nedenle acaba kullanım yaparken hata mı yapıyorsunuz dedim. Çünkü onun bazı çıkarma taktikleri var duşa girdiğinde saçı hiç ıslatmadan önce şampuan sürüyorlar sonra azar azar ıslatarak köpürtmeye başlıyorlar çok kolay bir şekilde arınıyormuş. Annem böyle yapıyor, bir de duşa girmeden önce saç kurutma makinesini saç diplerine tutanlar var. İlk sürdüğünde annem de çıkmıyor bu çok zor çıkıyor demişti araştırmış sonra. Almışsınız madem işe yarasın diye söylüyorum tabi eğer siz de bunları denemediyseniz :)farmasiyi ben de kullandım bir noktaya kadar iyi geldi ama sonrası hüsran kaşta hiç işe yaramadı :-( . supergro saçlarım çok uzun olduğu için ve kendisi çok katı olduğu için kopartarak döktü saçlarımı pek iyi geldi diyemem açıkçası saçta yağ kalıyor az kullanmama rağmen sürekli saç çitilemekten de yıprandı saçlarım, bir de hd careyi denicem. galiba kişiden kişiye göre değişiyor takviye olsun diye collogen forte vitamin aldım bakalım işe yararsa muhakkak haber vericem, cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Bende böyle birsey yapmak isterim.bana yardimci olur musunuzGercekten uzak durun derim, ben hepsini izledim dediklerim disinda aklimda kalan olmamis iste bir tanesini de buradan bir uye onermisti zaten. Tellwe zaten baslibasina tuzak bir site hic guven olmaz ama cogu online fal sitesi bu sekilde, bence o parayi ya kendinize harcayin ya da sokak hayvanlarini kurtarip bakim yapan insanlar var guvenilir takip ettigim yani en azindan o parayi hayra gonder, dileginin kabul olma ihtimali daha cok artar. Ben anda cok iyi olan ozen gosteren falcilardan yorum aldim, gelecegi kimse bilemiyor herkes icin soyluyorum bunu, bende baktirdim ama artik kestim kesinlikle parayla fal kirk yilda bir baktiririm.
Efsun Ruhsar ve nurtopuna ben de bakıyorum bazen. Özellikle nurtopu güzel bakiyor özel baktirmadim ama denemek isterdim. Tarot serüveni diye bir kanal var bakan kız özel bakım yapmiyormuş ama kartlara hakim yorumlaması falan da iyi çekilişle ücretsiz bakıyor çok isteyen olduğu için. bir çıkarı yok çok da tatlı ses tonu falan rahatlatıcı biri. Onu da izliyorum arada tavsiye edeyim size de.Evet biriden beklentideyken fala yoneliyor insan herkesin basina gelmistir. Ben aciyorum artik cunku Turkiye'de herseyde oldugu gibi bu konunun da uckagitcisi cok, youtube vs guvenmeyin buradaki insanlara. Ben fal krizim tuttugunda youtue'ta sevdigim yabanci kanallari takip ediyorum en azindan resone olabiliyorum, onlar da para kazanma amaciyla ozel acilim yapan insanlar ama cogu gercekten hisleri oldugu icin ve bu konuyu hobi olarak da sevdikleri icin yapiyorlar. Ingilizceniz varsa ozelden yazarim bu kanallari. Turkiyede de iste Nurtopu ve Efsun Ruhsar bana biraz daha samimi gelenler, o para koparma niyetini cok almadim bunlardan
çok teşekkür ederim çok zarifsinizBen sadece kirpik için kullandım kaş için bilemiyorum. İşte size o nedenle acaba kullanım yaparken hata mı yapıyorsunuz dedim. Çünkü onun bazı çıkarma taktikleri var duşa girdiğinde saçı hiç ıslatmadan önce şampuan sürüyorlar sonra azar azar ıslatarak köpürtmeye başlıyorlar çok kolay bir şekilde arınıyormuş. Annem böyle yapıyor, bir de duşa girmeden önce saç kurutma makinesini saç diplerine tutanlar var. İlk sürdüğünde annem de çıkmıyor bu çok zor çıkıyor demişti araştırmış sonra. Almışsınız madem işe yarasın diye söylüyorum tabi eğer siz de bunları denemediyseniz :)