Binnaz Abla

Tarotcunuza sen tarot mu attın ben kahve+ tarot mu atsam tarot mu bilemedim

Lenormand destesi hakkında bilgisi olan var mı kızlar.? Binnazda firuze şene fal atmıştım dün profilinde de vardı ama şimdi yok sanırım lenormand destekli fal diyordu öyle bakmış kart çekmiş destesinden. Fal fena değildi ama lenormandı bilmediğim için merak ettim

Yazarım tabi 1. Sıradayım ama elifsucan güniçi aktif 3. Sıradayım girmedi sisteme
Elifsucan bana hiç çıkmadı. Sariellayı araştırdım kötü yorumlarda var. O yüzden baktırmadım. Sultanhanım falımı iade etti. Çok saçma bir sebep yazdı. Daha pahalı fala davet etti ordan bakabiliyormuş. Bende vazgeçtim. Kaldı kredilerim tellwede

sultanhanım bana bu yıl hayatına kimseyi alma yazıp falımı iptal etmişti ahsjfak aşktan umudunu kes dedi bana yani... En azından sana düz iade etmiş.. ay benden ne istedi bu kadın

sultanhanım bana bu yıl hayatına kimseyi alma yazıp falımı iptal etmişti ahsjfak aşktan umudunu kes dedi bana yani... En azından sana düz iade etmiş.. ay benden ne istedi bu kadın
Boş ver , bana da Çingene kısmetin kapalı dedi . Tüm hayat boyunca yalnız kalacakmışım

Tarotcunuzdan yorum gelince paylaşabilir misiniz çokta ucuza bakmıyor
Ben beğenmedim kendisine de 1 verdim ve yorumdada belirttim sadece cıkan kartları yorumlamış zaten soru olarak ilişkimin sıkıntılı oldugunu ve ayrı oldugumu belirtmiştim bunları söylemiş kendine ait bir yorumda bulunmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…