Elifsucan yıldızname atıyorsunuz dimiDiyorum ya canım beğeneni çok,beğenmeyeni çok.. benim içinse yazdığım gibi.boşuna tekrar para vermem ona
Vallahi yorum yokdiyeceklerim bu kadar
Sultanhanıma attım ama sağlık sorunları varmış iptal edip uzakta yaptıYESILCINGENE iade edince sultanhanim attım beğendim canım.sen bilirsin ama ilişki falı attim
Tarotcunuza sen tarot mu attın ben kahve+ tarot mu atsam tarot mu bilemedimKarar senin canım. Dediğim gibi tarotcunuz analizde iyiydi ama daha sonuç yok,vadesi dolmadı. Elifsucana ben tekrar baktırmam ama beğeneni çok, tekrar barışacağımız zamanları biliyor sadece benim falımda. Başka bir arkadaş daha yazmış tarotcunuz’u. Forumda pek sonuç yok onun hakkında
ay geçen gün benimkini iptal etti ve bir sürü olumsuz şey yazıp iptal etmiş gereksiz kadın ya boşver bence başkasına atSultanhanıma attım ama sağlık sorunları varmış iptal edip uzakta yaptı
Ben de kalan krediyle tarotcunuza attım ve elifsucana attım 15 kaldıay geçen gün benimkini iptal etti ve bir sürü olumsuz şey yazıp iptal etmiş gereksiz kadın ya boşver bence başkasına at
ben sariella diye birine attım fena değildi bence deneyebilirsin istersenBen de kalan krediyle tarotcunuza attım ve elifsucana attım 15 kaldıonu da araştırıyorum şuan
Tarotcunuzdan yorum gelince paylaşabilir misiniz çokta ucuza bakmıyorBen de kalan krediyle tarotcunuza attım ve elifsucana attım 15 kaldıonu da araştırıyorum şuan
Tarot mu kahve mi canımben sariella diye birine attım fena değildi bence deneyebilirsin istersen
Yazarım tabi 1. Sıradayım ama elifsucan güniçi aktif 3. Sıradayım girmedi sistemeTarotcunuzdan yorum gelince paylaşabilir misiniz çokta ucuza bakmıyor
kahve atmıştım ben.Tarot mu kahve mi canım
Elfsucan kahve ve tarotcunuza sadece tarot atmıştım.Elifsucan yıldızname atıyorsunuz dimi
Elifsucan bana hiç çıkmadı. Sariellayı araştırdım kötü yorumlarda var. O yüzden baktırmadım. Sultanhanım falımı iade etti. Çok saçma bir sebep yazdı. Daha pahalı fala davet etti ordan bakabiliyormuş. Bende vazgeçtim. Kaldı kredilerim tellwedeYazarım tabi 1. Sıradayım ama elifsucan güniçi aktif 3. Sıradayım girmedi sisteme
ya ben tarotcunuz diye birini bulamıyorum tellwede yazınca çıkmıyorElfsucan kahve ve tarotcunuza sadece tarot atmıştım.
sultanhanım bana bu yıl hayatına kimseyi alma yazıp falımı iptal etmişti ahsjfak aşktan umudunu kes dedi bana yani... En azından sana düz iade etmiş.. ay benden ne istedi bu kadınElifsucan bana hiç çıkmadı. Sariellayı araştırdım kötü yorumlarda var. O yüzden baktırmadım. Sultanhanım falımı iade etti. Çok saçma bir sebep yazdı. Daha pahalı fala davet etti ordan bakabiliyormuş. Bende vazgeçtim. Kaldı kredilerim tellwede
Boş ver , bana da Çingene kısmetin kapalı dedi . Tüm hayat boyunca yalnız kalacakmışımsultanhanım bana bu yıl hayatına kimseyi alma yazıp falımı iptal etmişti ahsjfak aşktan umudunu kes dedi bana yani... En azından sana düz iade etmiş.. ay benden ne istedi bu kadın
aa inşallah hemen manita yaparsın ve ona nanik yapan bir mesaj atarsın : ))Boş ver , bana da Çingene kısmetin kapalı dedi . Tüm hayat boyunca yalnız kalacakmışım
Ben beğenmedim kendisine de 1 verdim ve yorumdada belirttim sadece cıkan kartları yorumlamış zaten soru olarak ilişkimin sıkıntılı oldugunu ve ayrı oldugumu belirtmiştim bunları söylemiş kendine ait bir yorumda bulunmamısTarotcunuzdan yorum gelince paylaşabilir misiniz çokta ucuza bakmıyor