Binnaz Abla

Elifsucan bana hiç çıkmadı. Sariellayı araştırdım kötü yorumlarda var. O yüzden baktırmadım. Sultanhanım falımı iade etti. Çok saçma bir sebep yazdı. Daha pahalı fala davet etti ordan bakabiliyormuş. Bende vazgeçtim. Kaldı kredilerim tellwede 😂
Madem hasta neden daha pahalı fala bakıyor hımmmm demek o zaman düzeliyor

yesilcingene icin tellweye kayıt olmustum. burada herkesin falını birbir reddederken benimkini kabul etmişti ama şartlı faldı. kendisine falımı gönderirken özellikle olumlu olumsuz yorumlarınıza açığım diye belirtmiştim. o da olumsuza açık olduğum için sevindiğinii belirtti ve falımda olumsuzluk gördüğü için şartlı fal isteği gönderdi. uzun uzun yazdı sağolsun isterseniz birde benim gibi açık olduğunuzu söyleyerek fal isteği gönderin belki kabul eder benimki gibi. :))

yesilcingene icin tellweye kayıt olmustum. burada herkesin falını birbir reddederken benimkini kabul etmişti ama şartlı faldı. kendisine falımı gönderirken özellikle olumlu olumsuz yorumlarınıza açığım diye belirtmiştim. o da olumsuza açık olduğum için sevindiğinii belirtti ve falımda olumsuzluk gördüğü için şartlı fal isteği gönderdi. uzun uzun yazdı sağolsun isterseniz birde benim gibi açık olduğunuzu söyleyerek fal isteği gönderin belki kabul eder benimki gibi. :))
Yesil cingene icin ben de oyle dedim. Ilk haric digerlerinde sartli gondermedi bile. Karsilikli birbirimize guvendik sanirim. Bir de yesil cingene sorulariniz la ilgili israrli tavirlardan hoslanmaz. Olumsuzu kaldiramayacaginizi dusunur direk olarak.

ben de olumlu ve olumsuz hepsine açığım dedim zaten ama ona rağmen şartlı bile demeden iptal etti şartlı da gönderse kabul ederdim zaten

Yesıl cingene artık atma enerjimizi tutmuyor bakamam diyerek 3 kere reddetti.
Daha sonra başka telefondan diğer ismimle uzun süre sonra her sey farklı tekrar attım kurban olurum cok kötüyüm diye yazdım yazdım ama yine bakmadı 😃😃😃 tanımadı ama demek ki benım cinlerle onunkiler anlaşamadı adam bakmıyor bana 😃

Yesıl cingene artık atma enerjimizi tutmuyor bakamam diyerek 3 kere reddetti.
Daha sonra başka telefondan diğer ismimle uzun süre sonra her sey farklı tekrar attım kurban olurum cok kötüyüm diye yazdım yazdım ama yine bakmadı 😃😃😃 tanımadı ama demek ki benım cinlerle onunkiler anlaşamadı adam bakmıyor bana 😃
Benimkilerle anlaştı da noldu😅 gerek yok bence

X