Efsun Ruhsar ve nurtopuna ben de bakıyorum bazen. Özellikle nurtopu güzel bakiyor özel baktirmadim ama denemek isterdim. Tarot serüveni diye bir kanal var bakan kız özel bakım yapmiyormuş ama kartlara hakim yorumlaması falan da iyi çekilişle ücretsiz bakıyor çok isteyen olduğu için. bir çıkarı yok çok da tatlı ses tonu falan rahatlatıcı biri. Onu da izliyorum arada tavsiye edeyim size de.
İngilizce kanalları bana atar mısınız merak ettim bakarım onlara da.
nurtopu 20 dklik özel açılım için 200 tl istedi az önce :-(Efsun Ruhsar ve nurtopuna ben de bakıyorum bazen. Özellikle nurtopu güzel bakiyor özel baktirmadim ama denemek isterdim. Tarot serüveni diye bir kanal var bakan kız özel bakım yapmiyormuş ama kartlara hakim yorumlaması falan da iyi çekilişle ücretsiz bakıyor çok isteyen olduğu için. bir çıkarı yok çok da tatlı ses tonu falan rahatlatıcı biri. Onu da izliyorum arada tavsiye edeyim size de.
İngilizce kanalları bana atar mısınız merak ettim bakarım onlara da.
Evet efsun Ruhsar laf kalabaligi yapmayan yorumculardan özlüyor mu özlüyor, seviyor mu seviyor tarzında direkt söylüyor. Baktığı kart sayısına göre kısa yorumluyor. Benim bahsettiğim kanaldaki kızda katina tarot enerji karti bir sürü kart açıyor ancak ne varsa tak tak söylüyor hayret ediyorum genel bir video nasil bu kadar uyabiliyor diye. Kartların anlamlarını hisleriyle birleştirip söylediği geçmiş olaylar bile bana uyuyor çünkü. Keşke özel bakım yapsa içime sinen bir fal bakacagindan eminim. Teşekkürler bu aradaCunku
Evet, Tarot kursu veriyormus Nurtopu ama pahaliydi katilma istemistim ama fazla uzun surecek bir sey bir de. Kanaldan gelen parayla agac fidani falan bagisliyor, paragoz biri degil bence lkonusmasindan anliyorsun gercekten de bilgili Efsun Ruhsar da kotu degil bence hisleri var gibi ama o da cok ilginc onlarca kart secip 1-2 dakika yorumluyor o kartlar o kadar da genel anlamla bakilmamali genel acilim olsa da, Nutopu mesela1 saat yorum yapiyor kartin anlamini bilen genel yorumsa zaten uzun bakiyor. Mail atiyorum simdi
20 dkya 200 tl normal bile istemiş, sedefhan soylu bana 4-5 sene önce 250 demişti. Fal sitelerinde 300 tlye 10 dk fal bakan hatta onu bile yazılı bakan bir sürü dandik falcı var maalesefnurtopu 20 dklik özel açılım için 200 tl istedi az önce :-(
Canım ingilizce kanallar hangisini önerirsinEvet biriden beklentideyken fala yoneliyor insan herkesin basina gelmistir. Ben aciyorum artik cunku Turkiye'de herseyde oldugu gibi bu konunun da uckagitcisi cok, youtube vs guvenmeyin buradaki insanlara. Ben fal krizim tuttugunda youtue'ta sevdigim yabanci kanallari takip ediyorum en azindan resone olabiliyorum, onlar da para kazanma amaciyla ozel acilim yapan insanlar ama cogu gercekten hisleri oldugu icin ve bu konuyu hobi olarak da sevdikleri icin yapiyorlar. Ingilizceniz varsa ozelden yazarim bu kanallari. Turkiyede de iste Nurtopu ve Efsun Ruhsar bana biraz daha samimi gelenler, o para koparma niyetini cok almadim bunlardan
nedirKızlar cok iyi bi fikir geldi aklıma
Kızlar biz fal krizi geldiginde birbirimize baksak ya
Ay olur valla ben geçen gün o krizi kendi kendime yendim çok para harcamışim farkında olmadanKızlar biz fal krizi geldiginde birbirimize baksak yafalcilara gide gide biz de ögrendik artık
Valla falcilarin bize faydasi oldu. Meslek edindik sayelerindeAy olur valla ben geçen gün o krizi kendi kendime yendim çok para harcamışim farkında olmadan(
bu benim de başıma geldi. ankara'da bi falcıya gittim kadın tarot baktı ama dediği heer şeyi yaşadım. 1 sene sonra gittim hiçbir dediği olmadı. twitter'da baktırdığım pahalı isimler vardı, onların da ilk fallarında dediklerinin çoğu oldu güvenip tekrar gidince olmadı. bence ilkinde gerçekten öngörü yapıyorlar yani fal bakıyorlar, diğerlerinde enerjimiz aşina olduğu için ya da bu zaten bana hep geliyor (bunu bilip kısa vade şey söyleyen çok kişi var) diyip özensiz bakıyorlar. bi arkadaşım da tarot bakanların bi noktadan sonra kehanet/öngörü yapmayı bırakıp seni memnun etmek için hikâyeye göre ya da çıkan kartlara göre senin dileklerini/arzularını sana satıyorlar demişti, benim bu konuda bir fikrim yok ama bu da doğru olabilir.kızlar ben bi zamanlar bu fal tarot işine hiç inanmazdım. hele tarota hiç yani. bir gün arkadaşım beşiktaşta bi kadının kendisinde her şeyi bildiğini söyledi. ablasına söylediği ve diğer arkadaşına söylediği her şey birer birer çıkmış ve geçmişi geleceği iyi bilmiş. ben inanmıyorum demiştim ama bi deneyelim demişti. araya karantina girdi ve ben gidemedim daha sonra telefon numarasını verdi arkadaşım. aradım kadını bana 4 tarih verdi. ilk tarih geldiğinde olmadı ama bir hafta sonra dedikleri birebir oldu. ikinci üçüncü tarihlerde oldu ve aynı şekilde dördüncü verdiği tarihte bir hafta gecikmeli oldu. o kadar çok şaşırmıştım ki, dediği her şey çıkmıştı. hayatımın şokunu yaşamıştım, nasıl bilebilir nasıl böyle bir yeteneği olur diye. kadına o kadar inandım ki, onu aradım. diğer arayışlarımda tarih veriyo ama tutmuyodu, ben de gecikmeli olur kesin diye çok inandım. yaklaşık 10 15 kere aramışımdır ama hiçbir tarihi çıkmadığı gibi hiçbir olayıda çıkmamıştı. bu olay 2 3 ay boyunca sürdü. o kadar hayal kırıklığına uğramıştım ki, söylediği şeylerden dolayı da çok umutlanmıştım. ilk aradığımda bu kadar isabetli tutturan birisi nasıl olurda hiçbirinde daha çıkamaz diye çok üzülmüştüm. artık hiç inancım kalmamıştı cidden o yüzden kendisini iki aydır aramam. o yüzden size çok önemli bir sorum var, benim gibi böyle ilk aradığında tutan ama diğer aradıklarında asla tutturamayan falcılarla karşılaşanları görüyorum. bu falcıların özel bir günü falan mı var, tam olarak tutturdukları? yoksa sadece ilk baktırdığımızda mı bilebiliyorlar. çünkü bu tarot baktırmanın da bir zamanı falan olduğunu düşünmeye başladım. sizce böyle bir şey var mı?
Ankarada gittiğin kişi kimdi canım?bu benim de başıma geldi. ankara'da bi falcıya gittim kadın tarot baktı ama dediği heer şeyi yaşadım. 1 sene sonra gittim hiçbir dediği olmadı. twitter'da baktırdığım pahalı isimler vardı, onların da ilk fallarında dediklerinin çoğu oldu güvenip tekrar gidince olmadı. bence ilkinde gerçekten öngörü yapıyorlar yani fal bakıyorlar, diğerlerinde enerjimiz aşina olduğu için ya da bu zaten bana hep geliyor (bunu bilip kısa vade şey söyleyen çok kişi var) diyip özensiz bakıyorlar. bi arkadaşım da tarot bakanların bi noktadan sonra kehanet/öngörü yapmayı bırakıp seni memnun etmek için hikâyeye göre ya da çıkan kartlara göre senin dileklerini/arzularını sana satıyorlar demişti, benim bu konuda bir fikrim yok ama bu da doğru olabilir.
gül, bahçelidekiAnkarada gittiğin kişi kimdi canım?
Canim sıla ya gittin migül, bahçelideki
ay yok o kim? gideyimCanim sıla ya gittin mi
Kızılaydaki sıla mı?ay yok o kim? gideyim
Chadır cafe mi acaba? Nerde acaba?gül, bahçelideki
yok kendi yeri var, bahçelide ama tam tarif edemiyorum da google'a yazınca çıkıyor bilgileriChadır cafe mi acaba? Nerde acaba?
gerçi bu kadına geçen ay 3 arkadaşım gitti, ocak ayının başında. ikisine dediği şeylerden olması gerekenler, zamanı gelenler olmamış. birinin de nisana öngörüsü var ama olacak gibi değil diyo. kendisi 100 küsüre bakıyoryok kendi yeri var, bahçelide ama tam tarif edemiyorum da google'a yazınca çıkıyor bilgileri