Tarotcunuzu beğenmedimezgiicik yorumun gelince buraya yazar mısın?
Banada bir gün sonra baktı yaşlılık tan ve sağlık sorunlarından dolayı geç baktım dedi bén hisli olduğunu düşünüyorumSultanhanıma attım ama sağlık sorunları varmış iptal edip uzakta yaptı
Madem hasta neden daha pahalı fala bakıyor hımmmm demek o zaman düzeliyorElifsucan bana hiç çıkmadı. Sariellayı araştırdım kötü yorumlarda var. O yüzden baktırmadım. Sultanhanım falımı iade etti. Çok saçma bir sebep yazdı. Daha pahalı fala davet etti ordan bakabiliyormuş. Bende vazgeçtim. Kaldı kredilerim tellwede
Yarın atıcam ona tarotcunuza 1 verince iade etti sağolsuntatlım sarıella2 yi beğenirim ben denemelisin
Ay iyi bari, kötü hissetmiştim kendimiYarın atıcam ona tarotcunuza 1 verince iade etti sağolsun
Yok canım öyle şey olur mu fal konusuda enerji meselesi herkese aynı olmaz ki deneme yanılma yaniAy iyi bari, kötü hissetmiştim kendimi
Yesil cingene icin ben de oyle dedim. Ilk haric digerlerinde sartli gondermedi bile. Karsilikli birbirimize guvendik sanirim. Bir de yesil cingene sorulariniz la ilgili israrli tavirlardan hoslanmaz. Olumsuzu kaldiramayacaginizi dusunur direk olarak.yesilcingene icin tellweye kayıt olmustum. burada herkesin falını birbir reddederken benimkini kabul etmişti ama şartlı faldı. kendisine falımı gönderirken özellikle olumlu olumsuz yorumlarınıza açığım diye belirtmiştim. o da olumsuza açık olduğum için sevindiğinii belirtti ve falımda olumsuzluk gördüğü için şartlı fal isteği gönderdi. uzun uzun yazdı sağolsun isterseniz birde benim gibi açık olduğunuzu söyleyerek fal isteği gönderin belki kabul eder benimki gibi. :))
ben de olumlu ve olumsuz hepsine açığım dedim zaten ama ona rağmen şartlı bile demeden iptal etti şartlı da gönderse kabul ederdim zatenyesilcingene icin tellweye kayıt olmustum. burada herkesin falını birbir reddederken benimkini kabul etmişti ama şartlı faldı. kendisine falımı gönderirken özellikle olumlu olumsuz yorumlarınıza açığım diye belirtmiştim. o da olumsuza açık olduğum için sevindiğinii belirtti ve falımda olumsuzluk gördüğü için şartlı fal isteği gönderdi. uzun uzun yazdı sağolsun isterseniz birde benim gibi açık olduğunuzu söyleyerek fal isteği gönderin belki kabul eder benimki gibi. :))
elifsucan cok mu geç bakıyor dün aksam gönderdim girdi bikaç kere bakmadı cıktı 3. sıradayım halaElfsucan kahve ve tarotcunuza sadece tarot atmıştım.
Aa foto mu istedi? Benden istememiştiSariella2 bana tam bir dolandırıcı gibi geliyor yahep fotograf istiyor felan. o yüzden hiç tercih etmedim var mı memnun olan ?
Bende de istemedi hiç öyle bir seyAa foto mu istedi? Benden istememişti
Yesıl cingene artık atma enerjimizi tutmuyor bakamam diyerek 3 kere reddetti.yesilcingene icin tellweye kayıt olmustum. burada herkesin falını birbir reddederken benimkini kabul etmişti ama şartlı faldı. kendisine falımı gönderirken özellikle olumlu olumsuz yorumlarınıza açığım diye belirtmiştim. o da olumsuza açık olduğum için sevindiğinii belirtti ve falımda olumsuzluk gördüğü için şartlı fal isteği gönderdi. uzun uzun yazdı sağolsun isterseniz birde benim gibi açık olduğunuzu söyleyerek fal isteği gönderin belki kabul eder benimki gibi. :))
Benimkilerle anlaştı da nolduYesıl cingene artık atma enerjimizi tutmuyor bakamam diyerek 3 kere reddetti.
Daha sonra başka telefondan diğer ismimle uzun süre sonra her sey farklı tekrar attım kurban olurum cok kötüyüm diye yazdım yazdım ama yine bakmadıtanımadı ama demek ki benım cinlerle onunkiler anlaşamadı adam bakmıyor bana
Bilmiyorum hiçelifsucan cok mu geç bakıyor dün aksam gönderdim girdi bikaç kere bakmadı cıktı 3. sıradayım hala
Bizi beğenmedi demekki sjkflgyBende de istemedi hiç öyle bir sey
Aa foto mu istedi? Benden istememişti
Özel fallarinda var resim isteğiBende de istemedi hiç öyle bir sey