Binnaz Abla

Kızılay sıla evet.
Ben bora ya gittim kibele cafe berbatın da otesi berbattı. Erkek falcılar genelde iyi fal bakamıyor ya

neden böyle bir şey yapıyolar ki gerçekten hayal kırıklığı ya. beni boş yere aylarca umutlandırdı. normal öngörü baksa gerçekleri söylese gerçekten eyvallah dicem sonuçta ilk baktırdığımda bilmiş ikincide olumsuz konuşsada inanıcam yani.

sıla nerede ve çıktı mı?

Sıla 200 tl den asagi bakmıyor ve ben ona verecegim para ile savaş ve rezzan abla ya toplamda 4 kere giderim.
Bana soner cok kritik nokta atisli fal yaptı. Hepi topu 2 olay bildi. Azicik detay isteyince sinir oldu Ama malesef ki erkek falcılar iyi degil alanında ya.
Kibele cafe bora beni asagiladi durdu. 5 dk önce cok zeki oldugumu söyleyip tersleyince senin kafan basmıyo anlama kıtlığın var dedi salak.
Bana anlık durumda 2 kisi bildi su an.
Falbahcem hira bir de ankarada fal bakan bayan. Ama bi arkadasimi gonderdim berbat dedi.

ben daha 2021'de hiç fal baktırmadım, dediğiniz isimlerin hiçbiri de bu döngüyü bozmak için beni cezbetmedi. gidip 200 liraya ayakkabı falan alırım

o olumlu konuştukça ve olmadıkça sen nedenini sorgulamak için tekrar tekrar ona gidip para kazandıracaksın. ayrıca kadın gerçekten olmayacağını görse ve bunu söylese hiçbir şey bilemedi diyip tartışma çıkaracak, falcıyı kötüleyecek çok insan var. herkes aklındaki kişinin dönmesini duymak için fala gidiyor aslında

ben daha 2021'de hiç fal baktırmadım, dediğiniz isimlerin hiçbiri de bu döngüyü bozmak için beni cezbetmedi. gidip 200 liraya ayakkabı falan alırım
Sılanın bende numarası var ama hiç gitmedim. Olumsuz yorum baya var onun hakkında. Yıldızdaki leylaya baktırdım 2-3 kez ama bu dediğim en az 2 sene önce, 150 alıyordu o da

Sılanın bende numarası var ama hiç gitmedim. Olumsuz yorum baya var onun hakkında. Yıldızdaki leylaya baktırdım 2-3 kez ama bu dediğim en az 2 sene önce, 150 alıyordu o da
öhhh ev araba da verelim bari kendilerine.. çok saçma fiyatlar. yeni birini denemek için vermem ben bu fiyatları.. sadece senede bir elfine giderim yeterli

Canım farkındaysan bende önermedim. Bi fal en fazla 100 tl olmalı ki. O bile fazla
Bana milletin begenmedigi isimler genelde tutturuyor. 50 tl ye baktiriyorum genel olarak.
Ankara da biri baktı 50 tl bir de 100 tl ye bakan biri vardı onlarla da olmadı.
Baska bi telefondan bakan kadın vardi ona baktırdım onunla oldu ve falbahcem hira bana baktı

bence de bir fal ortalama 60-70 olmalı.. genel falsa 100 olabilir ama üstü artık umut tacirliği falan oluyor

Ben kirpik için arifoğlu aldım arkadaşım denedi çok uzattı ben de deniyorum şuan biraz fark var şuan bile zaten cok uygun hem kaş hem kirpik ayrı 25 tl falan boyu da büyük epey gidiyor

Zaten enerji alabilmesi mucize, baktiklarina da sartli bakiyor artik ben aslinda telwe'de tek cingeneyi begeniyoruma ma atla deve de degil, bu kadar da iade etmesi sacmalik ayrica
Aynen kahin gibi davranıyor şartlı de okey de bide son olarak son kez görüşmek üzere yazmış küstah tellwe de kredim var ama kime atsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…