Binnaz Abla

Tellwede selizay’la birkerebir dönse keşke, ikisinin de falı çıkmıştı bana. Buralardan okuyorlarsa dönerler belki
Selizay bana da doğru bilgi kesin boş değil. Diğer falcılar gibi boş konuşmuyor. Tespitleri doğru. 8 ay önce baktırdım söylediği gibi süreç ilerliyor . Hiç pembeci değil.

Son düzenleme:
TELWEDE sultanhanim i deneyen varmi
kesinlikle efsane. tavsiye ederim ama herkese bakmıyor anladıım kadarıyla bana daha önce dediği verdiği vadeler tuttu ama aynı faldan tekrar tekrar bakmıyor, bana dedikleri tek tek çıktı ama arkadaşım göndermişti mesela onunkini iade etmişti seninle enerjim tutmadı diye

Ya kızlar bana anlık ve ileriki zamanı bilen 2 falcı oldu. Her dedigini yasiyorum ama tutan olur mu bilmem. 33 dk 85 tl ödedim. Cok memnun kaldım. 2 kisi bildi.

herkese selam arkadaşlar, şubat bitişi ile aynı konu üzerine baktırdığım ve çıkan-çıkmayan fallarımı paylaşmak istiyorum.
bir yolun var sitesi:
falcı mars:burayı sıkça takip eden arkadaşlar bilir ki falı çoktan patlamıştı zaten. aşırı uzun zaman için konuşmuş, iş için olan kısımları bilememişti. yakın vade aşkı da bilemedi. dediği olay zaman aşımıyla bile olmadı.
yolcu: kendisinin yaptığı yorumda karakter analizleri bile yanlıştı ki öngörü istediğim falın yarısı karakter analiziydi. indirimde bile 100 tl idi, asla tavsiye etmiyorum. para iadesi almıştım siteden.
yasemin: kendisi beni 3 hafta içinde (karantina koşulları altında hem de) yeni biri ile tanıştırıp ilişkiye başlatmış, ardından da işe sokmuştu, olmadı.
fal sepeti:
burada aklınıza gelebilecek herkesi denedim ve kimsenin falı çıkmadı. zaten fal bakmıyorlar asla. salt yuvarlak konuşmalar ve herkese uyacak şeyler. ama kötünün de kötüsü kesinlikle zeliş can'dı. o falıma baktıktan sonra çok yoğun baş ağrısı, ağlama krizleri ve yorgunlukla mücadele ettim. üstüme kötü enerjisini bırakmıştı.falı da asla çıkmadı.
yildizname.com.tr
kader yıldız:falını hiç beğenmemiştim, benim hayatımdan çok bağımsızdı. 1 yıldız vererek durumu açıkladığım yorumumu kaldırtmıştı. tavsiye etmiyorum.
dila koç: kendisi telefonda ve yazılı bakıyor. ben yazılı tercih etmiştim, genel yorum istemiştim. geçmişten bir kişiyi döndürüp beni yeni birine aşık etmiş ve çok kurumsal bir şirkette iyi bir maaşa işe başlayacağımı söylemişti. olmadı. ayrıca detay vermiyor falında, detay istediğimde telefon falını seçseydiniz diyor.
agah:kendisinden su falı istemiştim ve 10 dakikada yorumum gelmişti. daha önce çok iyi isimlere su falı baktırdığım için biliyorum ki baktığı şey su falı değildi. 6 dk kadar yorum atmıştı,iyi niyetli ve net biri ama dedikleri olmadı.
hümaşah arslanoğlu: kendisi biraz mahalle falcısı gibi, cana yakın bir konuşması var. puan almak için salt beni övmüş ve geçmişteki kişi ile muhteşem bir aşk hikayesi yazmıştı. olmadı tabii ki.
ışıl güneş: aman allahım, en berbatı budur herhalde. o kadar kötü bir türkçesi var ki ne dediğini asla anlamadım bile. hem akıl vermiş hem beni azarlamıştı. ortada fal yoktu.
pırlanta: yukarıdaki herkese kahve baktırdım ama buna katina gönderdim. 2 seneye yakın iletişimimin olmadığı kişinin beni çok özlediğini, gözlerime hasret kaldığını ve bir haftaya yazacağını söylemişti. olmadı. olsaydı zaten kıyamet vs kopmuş olurdu. ama asıl anlamadığım yorumların aşırı övgü dolu olması. saçmalık.
bilge: su falı atmıştım, 20 dakikada 10 dakikalık yorumu atmıştı. hiçbir şey bilememişti. cici cici konuşup puan talep etmişti.
damla yıldız: yine bunun da türkçesi rezalet. asla anlayamamıştım. ama dediği şeylerin sözde aralıkta olması lazımdı. esamesi bile okunmadı.
binnaz:
zamanında binnazda çok fal baktırdım farklı bir kişi için ama hiçbiri çıkmamıştı. sadece doğa dan (katina) anlıkta iyiydi ama geleceği olmamıştı.
elfin demet: kendisine katina baktırdım. daha önce baktığı falı harfi harfine zamanında çıkmıştı.daha sonuç kısmının olmasına aylar var, dediği vakit uzak bir vakitti ama anlık durumu bilmiş (teyit ettim) ve gidişat aynı onun dediği gibi ilerliyor. muhtemelen sonuç da onun dediği gibi olacak. yukarıdakilerin hiçbirinin bilemediği detayları bildi, olayları anlattı.

aklıma gelenler bunlar, umarım kimsenin emeğine saygısızlık etmemişimdir ama benim tecrübelerim böyle. bundan sonra muhtemelen sadece elfine giderim. onu yakalayamazsam anı öğrenmek için doğa dan'ı tercih ederim.

Son düzenleme:
Elfine kahve falimi baktirdin canim?

Yildizname.com.tr de elmira koç ve ceyhun vardı. Ceyhun tarih oldu. Elmira koç ise bana hicbir dedigi cıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…