Özelden yazabilirmisinYa benim bir sitede hisli bulduğum bi falcı var ama herkes beğenir mi bilmiyorum. Kimse bilmiyor şuan burda sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden yazabilirmisinYa benim bir sitede hisli bulduğum bi falcı var ama herkes beğenir mi bilmiyorum. Kimse bilmiyor şuan burda sanırım
Hemen baktircam mesela çıktı derken yazck dediği kişi yazdimiBen 2 kere baktirdim şansıma mı bilmiyorum cıktı. Bi de anlık analizleri iyiydi
Kimdisevgili falseverler; ben geçen hafta bir fal baktırdım falcıya bir sorunun ne zaman çözülececeğini sordum o da bana 2 ay içinde salı veya perşembe çözülecek dedi bunu dedikten sonra ilk perşembe çözüldü falcı bilmiş mi yoksa atıp tuttu mu : D
Gün olarak vermesi ilginç olmuş 2 ay içinde evet normal, hepimizin karşılaştığı vade. Gün iyiymiş ama. Çok özel değilse çözülmesi zor bişey miydi? Ayrıca hangi yorumcu?sevgili falseverler; ben geçen hafta bir fal baktırdım falcıya bir sorunun ne zaman çözülececeğini sordum o da bana 2 ay içinde salı veya perşembe çözülecek dedi bunu dedikten sonra ilk perşembe çözüldü falcı bilmiş mi yoksa atıp tuttu mu : D
Vade mi verdi senin yorumcu? Ve akışı mı bildi? Nasıl bilmiş oldu canım?
benim arada telefonda baktırdığım biri kızlar bir uygulamada değil. Hiç böyle spesifik bişe sormamıştım.Gün olarak vermesi ilginç olmuş 2 ay içinde evet normal, hepimizin karşılaştığı vade. Gün iyiymiş ama. Çok özel değilse çözülmesi zor bişey miydi? Ayrıca hangi yorumcu?
Güzel haberini bekliyoruz öyleysebir vade daha verdi bunu da ben sordum biri mesaj atacak mı diye onu da 2 hafta içinde salı veya perşembe dedi 1 haftası geçti bakalım bu hafta olursa yazarım.
ama bunu mantıken imkasız buluyorum hadi bakalım göreceğiz : DGüzel haberini bekliyoruz öyleyse
İkisine de salı veya perşembe demiş ya şimdi ikincisi de olursa bu senin şansın oluyor ve baya ilginç olur yabir vade daha verdi bunu da ben sordum biri mesaj atacak mı diye onu da 2 hafta içinde salı veya perşembe dedi 1 haftası geçti bakalım bu hafta olursa yazarım.
3 gün içinde belli olacak : D ikincisinin olması biraz zor geliyor banaİkisine de salı veya perşembe demiş ya şimdi ikincisi de olursa bu senin şansın oluyor ve baya ilginç olur ya
Heyecanla bekliyor olacagiz :)3 gün içinde belli olacak : D ikincisinin olması biraz zor geliyor bana
hahah hemen koşarım buraya, bu falcı yakın bir arkadaşıma da baktığında da yine 20 gün içinde salı veya cumartesi arayacak diye vade vermişti arkadaşım yanlışlıkla stalklarken aramış hemen kapatmış sonra çocuk geri aramıştı böyle birşey yaşansın istememHeyecanla bekliyor olacagiz :)
Ben baktirdim hiç çıkmadı tavsiye etmemSerüven iyimi telwede
Kitap falı mı ne baktırmıştım ona, uzundu ama çok verimli değildi. Beğenmemiştim. Geçen gün tarotcunuz diye birine attım orda. Beğendim, kısa da bir vade verdi ama henüz dolmadı. Anlıkta iyiydi.Serüven iyimi telwede
Ben 5-6 yil once baktirmisim canim. Selena falan vardi o zaman cok populerdi. Hic begenmemistim ama cikmis fali. Kitap fali mi ne bakiyor.Serüven iyimi telwede
ayni anda kitap fali mi ne demisiz biz daha mi iyi hissediyoruz ne? Cidden tuhaf bir fal bakiyordu. Bir iki uc acilimli falan hangi kitaptan bahsediyor bilmiyorumKitap falı mı ne baktırmıştım ona, uzundu ama çok verimli değildi. Beğenmemiştim. Geçen gün tarotcunuz diye birine attım orda. Beğendim, kısa da bir vade verdi ama henüz dolmadı. Anlıkta iyiydi.
Ayneb bir iki üç şeklinde ama o kadın eskiden bu falda çok iyiydi. Artık eskisi gibi bakamıyor benceayni anda kitap fali mi ne demisiz biz daha mi iyi hissediyoruz ne? Cidden tuhaf bir fal bakiyordu. Bir iki uc acilimli falan hangi kitaptan bahsediyor bilmiyorum