Binnaz Abla

yani onemli olan hissiyatli birinin o tarot kartlarina bakmasi, kendi hislerini katip yorumluyorsa ve iyi kartlarla destekleniyorsa en olmasi muhtemel olasiligi soyluyor ama atiyorum bir sey olur en olmayacak sey olur yuksek olasilik degil de %5 olasilikli sey gerceklesir, gelecek net dgeil ki falcilar net bilsin gelecegi o yuzden fal baktirirken anlik seyleri ogrenmek daha dogru, gelecek cok tutmuyor. Belki paralel evrenlerde yasiyoruz o falcinin dedigi gelecegi. o teoriye gore/ Aman simdi bunu gormesin falcilar bunu da yeni bahane olarak sunarlar, ben senin paralel evrende yasayacagini soylemistim bildim diye Bu da beklenir yani.

Evet sil bu mesajı düzenle

SEN NE DERSEN DE BEN SENIN SULTAN HANIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM O BSNA FALDA HERKEZE BAKMIYORUM DEDI AYNI SEYI SENDE YAZDIN ...KUZUM BIZ ARTIK BURADA FAL USTASI OLDUK KIMSE BIZI KANDIRAMAZ BITTI
farkında mısınız arkadaşımınkini iade etti demiştim ? bir çok kişiye önerdim ve onlardan aldığım dönüş bu yönde oldu. kendisine de sordum canlı falda herkese bakım yapmıyorum dedi kendi de dedi. evet yeni üye oldum, kimsenin avukatı değilim ayrıca istediğinize de inanın, foruma baktım çok eski üyelerden bile yorum yapanlar olmuş yazık insanların günahını almayalım, istediğinizi söyleyebilirsiniz daha da cevap vermem ben gerçekten şu an bu açıklamayı yapmaktan bile utanç duyuyorum hay Allahım nerden geldim buraya ya

Site yönetimi çözer merak etme

Benim saat 2 de sultanhanimdan falım geldi aynı saate siz buraya üye oluo sultanhsnimi övdünüz ne düşünmeliyim...
bakın gerçekten tesadüf. ben kimseyi övmüyorum hanımefendi diğer üyeler ne yapıyorsa ben de aynısını yapıyorum, size katılmak istiyorum beni de aranıza alın ama sanırım bunu başaramadım baksanıza dakika bir sizinle ters düştüm kırıcı olduysam özür dilerim. insanların yorumlarına cevap yazıyorum, diğer yorumlara da bakın. ben de uygun falcı arıyorum ve burada memnun kalınan falcılar görünce onlara fal atıyorum. anlıyorum haklısınız ama kimsenin günahını almayalım lütfen ben çok korkarım öyle şeylerden

1 sene arayla yıldızname ve kahve göndermiştim. Kötü ama ya cidden. Benim fallara baktı ama iade çok yapıyor sanırım. kredi alıp elinde patlayan arkadaşlar vardı. Ben tekrar baktırmam şahsen
Bir kere iade etmisti bende de kac yil once. Cikanlari da cikmayanlari da cok onun bir ortasi yok. Cok denemek istemistim ama kotu ve olumsuzu ayirt edemiyor sanirim o da burada okudum kadariyla. Boyle olunca baktirilmasa daha iyi zaten o site de bir garip

Inşallah öyledir kimsenin günahına girmek istemem ama ister istemez aklıma geldi çünkü burada çok ismi geçen bir falci değil ben beğendim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…