Binnaz Abla

Yildizname.com.tr de elmira koç ve ceyhun vardı. Ceyhun tarih oldu. Elmira koç ise bana hicbir dedigi cıkmadı.
bu konu için değil ama seneler önce ben de biri için baktırmıştım yıldızname. 5 günde gelmişti, sadece olacak bi flörtümü bilmişti. bir de o kişinin dönmeyeceğini. ama diğer verdiği her detay çöptü.

Sonuç odakli bilmiş ama 5 günde fal mı bakılır ya. Hadi 2 3 saat beklet. Elmira koç o kadar övdüler ama olmadı. Bana tedavi ol ablam dedi. Ihtiyacın var dedi. Sana dönecek herif dedi. Daha bi de dayak yedim. Deliren tedavi olan da karsi taraf oldu.

aaa kötü olmuş ama kendisi boş bir falcı gerçekten, üzerine düşündükçe fark ediyorum. karşı tarafın dönmeme sebebini yanlış bilmişti ama bana evlilik tarihi, evleneceğim kişiyle o sene ağustosta vs tanışacağımı söylemişti. hiiçbiri olmadı. bi de ulaşması da çok zor zaten.

Elfin demete bende birkac senedir gidiyorum ara ara. Sonucu genelde onun dedigi gibi oluyor. Bir durumdan oturu ocak ve subatta iki defa gonderdim ikisinde de anlik ve ocakta yaptigi yorum verdigi vadede tuttu. Vadeyi de hislerime gore vs vs seklinde demisti zaten katina tarih vermiyor bildigim kadariyla. Ama subattaki fali cikar mi bilmiyorum cikarsa da elfin iki sene once tutturdugu gibi bir mucizeyi bilmis olur bende. Ama sanki onceki fallara paralel yorum yapiyor gibi geldi bana. Yada ben cok sik baktirdim bu ara ondan mi bilemedim artik

Elfine çok sık gitmemek gerekiyor. En az 2-3 ay araya süre koymak lazım elfin için o bile kısa hatta. Ara sonuçları söylemiyor ya da olayları elfin ama uzun vade de bende de tutturduğu çok olmuştur.

Elfine çok sık gitmemek gerekiyor. En az 2-3 ay araya süre koymak lazım elfin için o bile kısa hatta. Ara sonuçları söylemiyor ya da olayları elfin ama uzun vade de bende de tutturduğu çok olmuştur.
bence de katina için en az 4-5 ay beklemek gerek, çok ve sık gönderince kartların dalga geçmeye başladığını söylemişti bir yorumcu. bundan sonrasında da 6-8 ayda bir giderim elfine

Elfin sadece katinada mı iyi kızlar? Tarotta aşk dışında iş konularında baktırıp da bileniniz oldu mu?

bence de katina için en az 4-5 ay beklemek gerek, çok ve sık gönderince kartların dalga geçmeye başladığını söylemişti bir yorumcu. bundan sonrasında da 6-8 ayda bir giderim elfine
Doğayı da çok severim ben. Oda yakın geleceği cuk diye tutturur. Elfin kadar uzak gelecek değil de kısa zamanlı olaylar için doğa hep bilir bende. Beni toparlayan o kötü sürecimi atlatmamı sağlayan yorumcudur.

Elfine bende gittim. Şimdi tekrar dinledim söylediği gibi ilerliyor. Olmayacak dedi olmadı zaten. Vadesi patladı sandım ama patlamamış . Şubat - Mart sonu. Eğer çıkarsa yazarım ama çıkacak gibi durmuyor
Keşke bana da çıksa, çok güzeldi yorumu ve saçmalıyor diyebileceğim tek bir detay yoktu. Sorduğum bir soruyla ilgili Aralık aynı hissediyorum özellikle Aralık’ın 20li tarihlerini demişti ama maalesef olmadı dediği şey

bana da zamanında çok mantıklı ve tutarlı bir yorum yapmıştı. aslında yakın geleceği de bilmiş gerçekte. herkes dönecek derken doğa aklımdaki kişi için sana çok sinirli ve ve 3-4 aylık süreçte de dönüş görmüyorum demişti. gerçekten haklıymış. bundan sonra da risk alıp yeni kişi denemem ben

Bana olumsuz kısımları çıktı zaten Olumlu söyledikleri çıkacak gibi durmuyor. Sanırım çıkmaz. Zaten genelde olumsuz fallar en çıkan oluyor Bu arada Destina Venüs 7 hafta sonra kötü olacak dediği olay OLMADI.

Canım baktirdim evet beğendim falını ve öyle güzel bir tavır takindi ki çok hoşuma gitti eğer beğenmediysen falını iade edeyim diye bir incelikte gösterdi

Aynen öyle galiba olumlu dediği için olmadı Ama olumsuz konuşan bir falcı da yok ki bana ben anlamadım bu işi

Evet beğendim falı ama biraz kafam karıştı benim baktirdigim saate siz buraya üye olmuşsunuz ve sadece SULTANHANI mi övmüşsünüz işte burada bence ip koptu olmadi
tesadüf bunun için sizinle polemiğe tabiki de girmicem aklı başında insanlarız. ben burada kimseyi övmüyorum aksine medyumçetinle alakalı yorumlara bakmak istemiştim, denk geldi. ama yine diyorum sultan hanım iyidir ben memnun kaldım fikir sahibi olmak isteyenlere söylüyorum. shaylaya da bakım yaptırdım ama bendeki falları çıkmadı kara listeye aldım. medyumçetinin verdiği tarihler çıkmadı, kraliçe yıldızı da olmadı, yeşil çingene beni tersleyerek konuştu. naktadan memnunum falları çıkıyor özellikle sesi insanı rahatlatıyor ve çok güzel analizler yapıyor. reklam değildir ben de herkes gibi yorumlarımı yapıyorum, zan altında kalmak istemediğim için cevap vermek istedim kimsenin günahını almayalım

SEN NE DERSEN DE BEN SENIN SULTAN HANIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM O BSNA FALDA HERKEZE BAKMIYORUM DEDI AYNI SEYI SENDE YAZDIN ...KUZUM BIZ ARTIK BURADA FAL USTASI OLDUK KIMSE BIZI KANDIRAMAZ BITTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…