- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
yok elfin demete ve doğa dan'a katina baktırdımElfine kahve falimi baktirdin canim?
bu konu için değil ama seneler önce ben de biri için baktırmıştım yıldızname. 5 günde gelmişti, sadece olacak bi flörtümü bilmişti. bir de o kişinin dönmeyeceğini. ama diğer verdiği her detay çöptü.Yildizname.com.tr de elmira koç ve ceyhun vardı. Ceyhun tarih oldu. Elmira koç ise bana hicbir dedigi cıkmadı.
bu konu için değil ama seneler önce ben de biri için baktırmıştım yıldızname. 5 günde gelmişti, sadece olacak bi flörtümü bilmişti. bir de o kişinin dönmeyeceğini. ama diğer verdiği her detay çöptü.
aaa kötü olmuş ama kendisi boş bir falcı gerçekten, üzerine düşündükçe fark ediyorum. karşı tarafın dönmeme sebebini yanlış bilmişti amaSonuç odakli bilmiş ama 5 günde fal mı bakılır ya. Hadi 2 3 saat beklet. Elmira koç o kadar övdüler ama olmadı. Bana tedavi ol ablam dedi. Ihtiyacın var dedi. Sana dönecek herif dedi. Daha bi de dayak yedim. Deliren tedavi olan da karsi taraf oldu.
Elfin demete bende birkac senedir gidiyorum ara ara. Sonucu genelde onun dedigi gibi oluyor. Bir durumdan oturu ocak ve subatta iki defa gonderdim ikisinde de anlik ve ocakta yaptigi yorum verdigi vadede tuttu. Vadeyi de hislerime gore vs vs seklinde demisti zaten katina tarih vermiyor bildigim kadariyla. Ama subattaki fali cikar mi bilmiyorum cikarsa da elfin iki sene once tutturdugu gibi bir mucizeyi bilmis olur bende. Ama sanki onceki fallara paralel yorum yapiyor gibi geldi bana. Yada ben cok sik baktirdim bu ara ondan mi bilemedim artikherkese selam arkadaşlar, şubat bitişi ile aynı konu üzerine baktırdığım ve çıkan-çıkmayan fallarımı paylaşmak istiyorum.
bir yolun var sitesi:
falcı mars:burayı sıkça takip eden arkadaşlar bilir ki falı çoktan patlamıştı zaten. aşırı uzun zaman için konuşmuş, iş için olan kısımları bilememişti. yakın vade aşkı da bilemedi. dediği olay zaman aşımıyla bile olmadı.
yolcu: kendisinin yaptığı yorumda karakter analizleri bile yanlıştı ki öngörü istediğim falın yarısı karakter analiziydi. indirimde bile 100 tl idi, asla tavsiye etmiyorum. para iadesi almıştım siteden.
yasemin: kendisi beni 3 hafta içinde (karantina koşulları altında hem de) yeni biri ile tanıştırıp ilişkiye başlatmış, ardından da işe sokmuştu, olmadı.
fal sepeti:
burada aklınıza gelebilecek herkesi denedim ve kimsenin falı çıkmadı. zaten fal bakmıyorlar asla. salt yuvarlak konuşmalar ve herkese uyacak şeyler. ama kötünün de kötüsü kesinlikle zeliş can'dı. o falıma baktıktan sonra çok yoğun baş ağrısı, ağlama krizleri ve yorgunlukla mücadele ettim. üstüme kötü enerjisini bırakmıştı.falı da asla çıkmadı.
yildizname.com.tr
kader yıldız:falını hiç beğenmemiştim, benim hayatımdan çok bağımsızdı. 1 yıldız vererek durumu açıkladığım yorumumu kaldırtmıştı. tavsiye etmiyorum.
dila koç: kendisi telefonda ve yazılı bakıyor. ben yazılı tercih etmiştim, genel yorum istemiştim. geçmişten bir kişiyi döndürüp beni yeni birine aşık etmiş ve çok kurumsal bir şirkette iyi bir maaşa işe başlayacağımı söylemişti. olmadı. ayrıca detay vermiyor falında, detay istediğimde telefon falını seçseydiniz diyor.
agah:kendisinden su falı istemiştim ve 10 dakikada yorumum gelmişti. daha önce çok iyi isimlere su falı baktırdığım için biliyorum ki baktığı şey su falı değildi. 6 dk kadar yorum atmıştı,iyi niyetli ve net biri ama dedikleri olmadı.
hümaşah arslanoğlu: kendisi biraz mahalle falcısı gibi, cana yakın bir konuşması var. puan almak için salt beni övmüş ve geçmişteki kişi ile muhteşem bir aşk hikayesi yazmıştı. olmadı tabii ki.
ışıl güneş: aman allahım, en berbatı budur herhalde. o kadar kötü bir türkçesi var ki ne dediğini asla anlamadım bile. hem akıl vermiş hem beni azarlamıştı. ortada fal yoktu.
pırlanta: yukarıdaki herkese kahve baktırdım ama buna katina gönderdim. 2 seneye yakın iletişimimin olmadığı kişinin beni çok özlediğini, gözlerime hasret kaldığını ve bir haftaya yazacağını söylemişti. olmadı. olsaydı zaten kıyamet vs kopmuş olurdu. ama asıl anlamadığım yorumların aşırı övgü dolu olması. saçmalık.
bilge: su falı atmıştım, 20 dakikada 10 dakikalık yorumu atmıştı. hiçbir şey bilememişti. cici cici konuşup puan talep etmişti.
damla yıldız: yine bunun da türkçesi rezalet. asla anlayamamıştım. ama dediği şeylerin sözde aralıkta olması lazımdı. esamesi bile okunmadı.
binnaz:
zamanında binnazda çok fal baktırdım farklı bir kişi için ama hiçbiri çıkmamıştı. sadece doğa dan (katina) anlıkta iyiydi ama geleceği olmamıştı.
elfin demet: kendisine katina baktırdım. daha önce baktığı falı harfi harfine zamanında çıkmıştı.daha sonuç kısmının olmasına aylar var, dediği vakit uzak bir vakitti ama anlık durumu bilmiş (teyit ettim) ve gidişat aynı onun dediği gibi ilerliyor. muhtemelen sonuç da onun dediği gibi olacak. yukarıdakilerin hiçbirinin bilemediği detayları bildi, olayları anlattı.
aklıma gelenler bunlar, umarım kimsenin emeğine saygısızlık etmemişimdir ama benim tecrübelerim böyle. bundan sonra muhtemelen sadece elfine giderim. onu yakalayamazsam anı öğrenmek için doğa dan'ı tercih ederim.
Elfine çok sık gitmemek gerekiyor. En az 2-3 ay araya süre koymak lazım elfin için o bile kısa hatta. Ara sonuçları söylemiyor ya da olayları elfin ama uzun vade de bende de tutturduğu çok olmuştur.Elfin demete bende birkac senedir gidiyorum ara ara. Sonucu genelde onun dedigi gibi oluyor. Bir durumdan oturu ocak ve subatta iki defa gonderdim ikisinde de anlik ve ocakta yaptigi yorum verdigi vadede tuttu. Vadeyi de hislerime gore vs vs seklinde demisti zaten katina tarih vermiyor bildigim kadariyla. Ama subattaki fali cikar mi bilmiyorum cikarsa da elfin iki sene once tutturdugu gibi bir mucizeyi bilmis olur bende. Ama sanki onceki fallara paralel yorum yapiyor gibi geldi bana. Yada ben cok sik baktirdim bu ara ondan mi bilemedim artik
Elfin demete bende birkac senedir gidiyorum ara ara. Sonucu genelde onun dedigi gibi oluyor. Bir durumdan oturu ocak ve subatta iki defa gonderdim ikisinde de anlik ve ocakta yaptigi yorum verdigi vadede tuttu. Vadeyi de hislerime gore vs vs seklinde demisti zaten katina tarih vermiyor bildigim kadariyla. Ama subattaki fali cikar mi bilmiyorum cikarsa da elfin iki sene once tutturdugu gibi bir mucizeyi bilmis olur bende. Ama sanki onceki fallara paralel yorum yapiyor gibi geldi bana. Yada ben cok sik baktirdim bu ara ondan mi bilemedim artik
bence de katina için en az 4-5 ay beklemek gerek, çok ve sık gönderince kartların dalga geçmeye başladığını söylemişti bir yorumcu. bundan sonrasında da 6-8 ayda bir giderim elfineElfine çok sık gitmemek gerekiyor. En az 2-3 ay araya süre koymak lazım elfin için o bile kısa hatta. Ara sonuçları söylemiyor ya da olayları elfin ama uzun vade de bende de tutturduğu çok olmuştur.
Doğayı da çok severim ben. Oda yakın geleceği cuk diye tutturur. Elfin kadar uzak gelecek değil de kısa zamanlı olaylar için doğa hep bilir bende. Beni toparlayan o kötü sürecimi atlatmamı sağlayan yorumcudur.bence de katina için en az 4-5 ay beklemek gerek, çok ve sık gönderince kartların dalga geçmeye başladığını söylemişti bir yorumcu. bundan sonrasında da 6-8 ayda bir giderim elfine
Keşke bana da çıksa, çok güzeldi yorumu ve saçmalıyor diyebileceğim tek bir detay yoktu. Sorduğum bir soruyla ilgili Aralık aynı hissediyorum özellikle Aralık’ın 20li tarihlerini demişti ama maalesef olmadı dediği şeyElfine bende gittim. Şimdi tekrar dinledim söylediği gibi ilerliyor. Olmayacak dedi olmadı zaten. Vadesi patladı sandım ama patlamamış . Şubat - Mart sonu. Eğer çıkarsa yazarım ama çıkacak gibi durmuyor
bana da zamanında çok mantıklı ve tutarlı bir yorum yapmıştı. aslında yakın geleceği de bilmiş gerçekte. herkes dönecek derken doğa aklımdaki kişi için sana çok sinirli ve ve 3-4 aylık süreçte de dönüş görmüyorum demişti. gerçekten haklıymış. bundan sonra da risk alıp yeni kişi denemem benDoğayı da çok severim ben. Oda yakın geleceği cuk diye tutturur. Elfin kadar uzak gelecek değil de kısa zamanlı olaylar için doğa hep bilir bende. Beni toparlayan o kötü sürecimi atlatmamı sağlayan yorumcudur.
Bana olumsuz kısımları çıktı zatenKeşke bana da çıksa, çok güzeldi yorumu ve saçmalıyor diyebileceğim tek bir detay yoktu. Sorduğum bir soruyla ilgili Aralık aynı hissediyorum özellikle Aralık’ın 20li tarihlerini demişti ama maalesef olmadı dediği şey
Canım baktirdim evet beğendim falını ve öyle güzel bir tavır takindi ki çok hoşuma gitti eğer beğenmediysen falını iade edeyim diye bir incelikte gösterdikesinlikle efsane. tavsiye ederim ama herkese bakmıyor anladıım kadarıyla bana daha önce dediği verdiği vadeler tuttu ama aynı faldan tekrar tekrar bakmıyor, bana dedikleri tek tek çıktı ama arkadaşım göndermişti mesela onunkini iade etmişti seninle enerjim tutmadı diye
sultanhanımı tavsiye ederim özellikle kart okumalarında üzerine tanım
Ben hep iliski icin baktirdim ona ve katinaElfin sadece katinada mı iyi kızlar? Tarotta aşk dışında iş konularında baktırıp da bileniniz oldu mu?
Aynen öyle galiba olumlu dediği için olmadıBana olumsuz kısımları çıktı zatenOlumlu söyledikleri çıkacak gibi durmuyor. Sanırım çıkmaz. Zaten genelde olumsuz fallar en çıkan oluyor Bu arada Destina Venüs 7 hafta sonra kötü olacak dediği olay OLMADI.
Evet gördüklerim hep o şekilde benim deBen hep iliski icin baktirdim ona ve katina
tesadüf bunun için sizinle polemiğe tabiki de girmicem aklı başında insanlarız. ben burada kimseyi övmüyorum aksine medyumçetinle alakalı yorumlara bakmak istemiştim, denk geldi. ama yine diyorum sultan hanım iyidir ben memnun kaldım fikir sahibi olmak isteyenlere söylüyorum. shaylaya da bakım yaptırdım ama bendeki falları çıkmadı kara listeye aldım. medyumçetinin verdiği tarihler çıkmadı, kraliçe yıldızı da olmadı, yeşil çingene beni tersleyerek konuştu. naktadan memnunum falları çıkıyor özellikle sesi insanı rahatlatıyor ve çok güzel analizler yapıyor. reklam değildir ben de herkes gibi yorumlarımı yapıyorum, zan altında kalmak istemediğim için cevap vermek istedim kimsenin günahını almayalımEvet beğendim falı ama biraz kafam karıştı benim baktirdigim saate siz buraya üye olmuşsunuz ve sadece SULTANHANI mi övmüşsünüz işte burada bence ip koptu olmadi
SEN NE DERSEN DE BEN SENIN SULTAN HANIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM O BSNA FALDA HERKEZE BAKMIYORUM DEDI AYNI SEYI SENDE YAZDIN ...KUZUM BIZ ARTIK BURADA FAL USTASI OLDUK KIMSE BIZI KANDIRAMAZ BITTItesadüf bunun için sizinle polemiğe tabiki de girmicem aklı başında insanlarız. ben burada kimseyi övmüyorum aksine medyumçetinle alakalı yorumlara bakmak istemiştim, denk geldi. ama yine diyorum sultan hanım iyidir ben memnun kaldım fikir sahibi olmak isteyenlere söylüyorum. shaylaya da bakım yaptırdım ama bendeki falları çıkmadı kara listeye aldım. medyumçetinin verdiği tarihler çıkmadı, kraliçe yıldızı da olmadı, yeşil çingene beni tersleyerek konuştu. naktadan memnunum falları çıkıyor özellikle sesi insanı rahatlatıyor ve çok güzel analizler yapıyor. reklam değildir ben de herkes gibi yorumlarımı yapıyorum, zan altında kalmak istemediğim için cevap vermek istedim kimsenin günahını almayalım