Binnaz Abla

Gün olarak vermesi ilginç olmuş 2 ay içinde evet normal, hepimizin karşılaştığı vade. Gün iyiymiş ama. Çok özel değilse çözülmesi zor bişey miydi? Ayrıca hangi yorumcu?

Gün olarak vermesi ilginç olmuş 2 ay içinde evet normal, hepimizin karşılaştığı vade. Gün iyiymiş ama. Çok özel değilse çözülmesi zor bişey miydi? Ayrıca hangi yorumcu?
benim arada telefonda baktırdığım biri kızlar bir uygulamada değil. Hiç böyle spesifik bişe sormamıştım.

İş yerinde Müdür bir gıcıklık yapmıştı durumun çözülmesi için üst amire gitmek gerekiyordu ancak öyle düzelebilirdi benim de onunla aram kötü gitmem imkansızdı durum da kendi kendine çözülecek gibi değildi neyse işte bir arkadaş söylemiş öyle çözüldü. Ama o arada baya dua etmiştim.

bir vade daha verdi bunu da ben sordum biri mesaj atacak mı diye onu da 2 hafta içinde salı veya perşembe dedi 1 haftası geçti bakalım bu hafta olursa yazarım.
İkisine de salı veya perşembe demiş ya şimdi ikincisi de olursa bu senin şansın oluyor ve baya ilginç olur ya

Heyecanla bekliyor olacagiz :)
hahah hemen koşarım buraya, bu falcı yakın bir arkadaşıma da baktığında da yine 20 gün içinde salı veya cumartesi arayacak diye vade vermişti arkadaşım yanlışlıkla stalklarken aramış hemen kapatmış sonra çocuk geri aramıştı böyle birşey yaşansın istemem

Kitap falı mı ne baktırmıştım ona, uzundu ama çok verimli değildi. Beğenmemiştim. Geçen gün tarotcunuz diye birine attım orda. Beğendim, kısa da bir vade verdi ama henüz dolmadı. Anlıkta iyiydi.
ayni anda kitap fali mi ne demisiz biz daha mi iyi hissediyoruz ne? Cidden tuhaf bir fal bakiyordu. Bir iki uc acilimli falan hangi kitaptan bahsediyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…