- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Kesinlikle öyle.Hisleri güçlüyse yüzde 70-80 çıkabilir zaten, geri kalan yüzdelik dilim de falcının öngöremediği ani değişiklikler için kalan pay aslında ki bu da çok normal bence.
Uzak duruyorum, teşekkür ederimHediye falımı almıştı, özellikle aşk ile ilgili yorum almak istiyorum yazmışım ama niyeyse iş ve genel anlatmışHisli biri olsa aşktan alır yürürdü işle ilgili söyledikleri de olmadı zaten. Herkese uyabilecek genel bir yorumdu
Teşekkür ederim başka birine bakacağımBen baktırmıştım, anlıkta iyiydi hatta sormadığım ve kimseye de bahsetmediğim çok önemli bir şeyi bildi ama gelecek için dedikleri çıkmadı
İyi mi o kesin bilgi mi : RYine en iyi serkan tek herhalde . Sizin düşünceniz ne. Kimse bişey bilmiyo
AY aman o da karşı tarafın tc'sine kadar vermezsen bakmıyor soruları beğenmezse bakmıyor aman sınav koysun bari oldu olacakYESILCINGENE falımı iade etti 50 kredi kaldı elimde arkadaşlar telwede kimi önerirsiniz.uyumsuz,cerenin kahvesi,elifsucan,kkaraayna, hariç
Ben begeniyorum ama kısaİyi mi o kesin bilgi mi : R
Serkan tek i çok beğenirdim..son iki falı çıkmadı bende artık gitmem..Yine en iyi serkan tek herhalde . Sizin düşünceniz ne. Kimse bişey bilmiyo
Hadi yaa senin favorin kimSerkan tek i çok beğenirdim..son iki falı çıkmadı bende artık gitmem..
Bir yolunda serkan tek favorimdi başkada yok canım. Zaten hiç bir sitede düzgün kimse yok ben bulamıyorum şu an tepede 50 kredim var bir çoğuna baktirdigim için kimseyi bulamıyorum benHadi yaa senin favorin kim
Ya benim bir sitede hisli bulduğum bi falcı var ama herkes beğenir mi bilmiyorum. Kimse bilmiyor şuan burda sanırımBir yolunda serkan tek favorimdi başkada yok canım. Zaten hiç bir sitede düzgün kimse yok ben bulamıyorum şu an tepede 50 kredim var bir çoğuna baktirdigim için kimseyi bulamıyorum ben
Kim canimYa benim bir sitede hisli bulduğum bi falcı var ama herkes beğenir mi bilmiyorum. Kimse bilmiyor şuan burda sanırım
Yildizname diye bi uygulamada şahmeran diye biriKim canim
Ya bu kişi denildiği kadar iyi mi? Yorumları siliyor O uygulama, ondan güvenip baktıramadımYildizname diye bi uygulamada şahmeran diye biri
Ben 2 kere baktirdim şansıma mı bilmiyorum cıktı. Bi de anlık analizleri iyiydiYa bu kişi denildiği kadar iyi mi? Yorumları siliyor O uygulama, ondan güvenip baktıramadım