Binnaz Abla

Nilüüüüü bebeğim nasılsın, özledim seni

Yargıç foss bu arada tırıvırı
Ben de seni ozledim babes. Iyiyim bildigin gibi, yalniz yasadigim yerde vaka sayilari yaza gore cok artti bu son noel tatili sayilari katladi :/ Biliyorsun hayatimiz da buna endeksli Bu yil da boyle gecmez umarim asilar ise yarasa da hayatimiza devam etsek...
ya senin ex in su nisan olayini okudum da gercekten hayirlisi degilmis demek ki senin icin ve sen su an objektif bakabiliyorsun ve de yeni kisiyle hersey iyi gidiyor bu harika...

Bir yolun varsa fiyatlar yüzde %50 indirim yapmış orada serkan dışında tavsiye edeceğiniz birisi varmı arkadaslar

Off herkes patır patır patlıyo yaa. Ben bi kere bi arkadaşımın tavsiyesiyle telefondan bi kadına fal baktirdim. Eski sevgilimle ilgili baktirdim onun dönmesine daha vade var ama bana demişti ki içinde e m t harfleri olan birini reddetcen ilerleyen gunlerde. Ve dediği gibi ahmet diye birini reddettim bi bu cıktı şimdilik o da önemli bişey değildi

Bir yolun varsa fiyatlar yüzde %50 indirim yapmış orada serkan dışında tavsiye edeceğiniz birisi varmı arkadaslar
Orada ne isin var canim ya.
Benim fal cıkacak gibi gözüküyor ama bilemiyorum.
Kızlar valla sunu anladım öyle 4/4 lük falcı yok. Herkese forumda iyi tutan. Begeneni de var begenmeyeni de.

bikaç cümlesi var da maktu gibi serpiştiriyor sanki gibi düşündüm de neyse:) ya bana çıkıyordu diye attım ama tüm falcılar artık istinasız o kadar profosyonel yuvarlak konuşuyor ki benim için fal eğlencesi bitmiş oldu en son kalan kredimdi harcadım onu da hevesim kaçtı :)
Bana demedi ama sahsen baktigi fal da cikmadi uyarayim

Merhabalar, Serkan Tek’ten yorum alanlar katina kahve hangisini önerirsiniz?Ya da çıktı çıkmadı olup baktırma mı dersiniz?

Biryolunvarda Serkan tek, fama, sema dışında kime baktırılabilir?
Himmetnur la ilgili birkaç yorum okudum ama arada kaldım.

Selam kızlar,binnaz indirim yapmıyor sanırım artık böyle özel günlerde?Eskiden sevgililer gununde 50% indirim olurdu..

Mars çok boş, fama ve semaya baktırmadım. Serkan tek kısa öz bakar ama bana çıkmışlığı var. Hanım efendi bey efendi bezdiriyor ama yorumu okurken. Himmetnura kahve baktırmıştım tesadüfen mi tuttu hiç bilemedim, hazır indirim varken denesem mi tekrar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…