- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
Ben de seni ozledim babes. Iyiyim bildigin gibi, yalniz yasadigim yerde vaka sayilari yaza gore cok artti bu son noel tatili sayilari katladi :/ Biliyorsun hayatimiz da buna endeksliNilüüüüü bebeğim nasılsın, özledim seni
Yargıç foss bu arada tırıvırı
allah aşkına kızlar banada önerin şöyle dedikleri çıkan güzel bi falcı
Nasıl modum yükseldi anlatamam@Tasikardi senden duymak ne guzel
K Kanatlarimdantutma bir ara 'uyelik iptali' yaziyordu profilinde, donmen muthis guzel oldu, seviliyorsunuz kizlar...
baktırdım zaten ama onun dışında sizden de istiyoooruum tavsiyeÖner deyince beyin tıkanıyo zaten.bugun baktirdim dedin
Bana demedi ama sahsen baktigi fal da cikmadi uyarayimzülal herkese mi parmakla gösterilen bir insan olacaksınız mı diyor ?
Orada ne isin var canim ya.Bir yolun varsa fiyatlar yüzde %50 indirim yapmış orada serkan dışında tavsiye edeceğiniz birisi varmı arkadaslar
Kızlar valla sunu anladım öyle 4/4 lük falcı yok. Herkese forumda iyi tutan. Begeneni de var begenmeyeni de.Off herkes patır patır patlıyo yaa. Ben bi kere bi arkadaşımın tavsiyesiyle telefondan bi kadına fal baktirdim. Eski sevgilimle ilgili baktirdim onun dönmesine daha vade var ama bana demişti ki içinde e m t harfleri olan birini reddetcen ilerleyen gunlerde. Ve dediği gibi ahmet diye birini reddettimbi bu cıktı şimdilik o da önemli bişey değildi
Bana demedi ama sahsen baktigi fal da cikmadi uyarayim
Canım.bende hiç bir gelişme yok indirimde son falımı da atip ara vereceğim.Orada ne isin var canim ya.
Benim fal cıkacak gibi gözüküyor ama bilemiyorum.
Kızlar valla sunu anladım öyle 4/4 lük falcı yok. Herkese forumda iyi tutan. Begeneni de var begenmeyeni de.
Ara verecem demekle olmuyorCanım.bende hiç bir gelişme yok indirimde son falımı da atip ara vereceğim.
Kahve baktirdim ama çok kısaydıMerhabalar, Serkan Tek’ten yorum alanlar katina kahve hangisini önerirsiniz?Ya da çıktı çıkmadı olup baktırma mı dersiniz?
Teşekkür ederim..Peki içerik olarak nasıl buldunuz?Kahve baktirdim ama çok kısaydı
KahveeMerhabalar, Serkan Tek’ten yorum alanlar katina kahve hangisini önerirsiniz?Ya da çıktı çıkmadı olup baktırma mı dersiniz?
Mars konuşuluyordu ama baktırmadımBiryolunvarda Serkan tek, fama, sema dışında kime baktırılabilir?
Himmetnur la ilgili birkaç yorum okudum ama arada kaldım.