Binnaz Abla

Teşekkür ederim..Peki içerik olarak nasıl buldunuz?
Içerik olarakta şuan bambaşka bi şekilde ilerliyor yani zamanı var ama çıkacağını da pek sanmıyorum gibi bişey.. Çok başka olaylar oldu çünkü baktirdiktan sonra. 1 2 hafta oldu baktirali

Yakin zamanda kahve attim. Cok kisa bir fal neredeyse iki paragraf. dedigi zaman daha gelmedi. Olumlu gormus henuz cikar mi bilemiyorum. Tavsiyeyle baktirdim begenrim gibi. Cikarda yazarim buraya.
Teşekkür ederim.Bende kahve atıcam ama yorumları okuduğum kadarıyla sanırım herkese kısa bakıyor.

Teşekkür ederim.Bende kahve atıcam ama yorumları okuduğum kadarıyla sanırım herkese kısa bakıyor.
Evet herkese kısa bakiyo ama olayları ele alışı mantıklı geldi bana. Hisli gibi yani. Deneyince sende memnun kalıp kalmadığını yazarsan sevinirim canim

Fama, sema, serkan tek yakın zamanda baktırdıklarım.
Famanın tarzını beğenmedim, bana karşı düşmanlığı var gibi yazmış. Yorumun olumsuz olabilir tamam da hakkında yorum istediğim kişi senin eski sevgilin değil bi sakin ol :)
Semaya Serkan teke ilk baktırdığım zamanlarda baktırmıştım, ikisi benzer yorumlar yapmışlar. Olumlu bir faldı ama tutarsızlıkları çoktu.
Serkan tek e 1.5 ay içinde 2 kere baktırmış oldum, tekrar göndermem anlamlı olmayacak.
Himmetnur u deneyeyim o zaman.

Fama, sema, serkan tek yakın zamanda baktırdıklarım.
Famanın tarzını beğenmedim, bana karşı düşmanlığı var gibi yazmış. Yorumun olumsuz olabilir tamam da hakkında yorum istediğim kişi senin eski sevgilin değil bi sakin ol :)
Semaya Serkan teke ilk baktırdığım zamanlarda baktırmıştım, ikisi benzer yorumlar yapmışlar. Olumlu bir faldı ama tutarsızlıkları çoktu.
Serkan tek e 1.5 ay içinde 2 kere baktırmış oldum, tekrar göndermem anlamlı olmayacak.
Himmetnur u deneyeyim o zaman.
7 buçuğa falan inen falcilar var ama nasıldır bilmiyorum

Yazılı bakılan fallar genelde kısa oluyor diye düşünüyorum ya da bana hep öyleleri denk geldi.
Serkan Tek yazılı yorum aldığım 5-6 kişiyi düşünürsek aslında kısa yorum yapmamış bana. Size de tatmin edici gelir belki.

Yazılı bakılan fallar genelde kısa oluyor diye düşünüyorum ya da bana hep öyleleri denk geldi.
Serkan Tek yazılı yorum aldığım 5-6 kişiyi düşünürsek aslında kısa yorum yapmamış bana. Size de tatmin edici gelir belki.
Aslında ben genel olarak sesli alıyorum.Son zaman da birkaç tane yazılı aldım.Sesli olarak en az 7 dk.Ama kısa veya dakikaya değilde yorumun tamda bu denmesi benim için daha çok önemli:)

Kesinlikle yazili fallar kisa oluyor yada detaysiz. Bir kac vade vermis bana belirli olaylar icin. Olur olmaz tarzinda bir faldi.

Serkan Tek baktırdığım bir sürü falcıların arasında favorim oldu. Anlıkta tahmin etmediğim bir şeyi bildi. Yorumu okurken sallıyor düşünmüştüm ama yorumu aldıktan 3 gün sonra haklı olduğunu öğrendim. Evet yazılı kısa bakıyor. Çok uzun vade veriyor genelde( özelden konuştuğum bir arkadaşa da aynı vade verdi). Çıkarsa yazarım. Kahve baktırmıştım.

Kesinlikle yazili fallar kisa oluyor yada detaysiz. Bir kac vade vermis bana belirli olaylar icin. Olur olmaz tarzinda bir faldi.
Benim vadelerim çok uzun, yaz sonunu beklemem gerekiyor.
Evet detaya çok girmeden sonuç odaklı bakmıştı bana da. İlk falında olur ikincide olmaz demişti bakalım ne olacak :)

X