- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Içerik olarakta şuan bambaşka bi şekilde ilerliyor yani zamanı var ama çıkacağını da pek sanmıyorum gibi bişey.. Çok başka olaylar oldu çünkü baktirdiktan sonra. 1 2 hafta oldu baktiraliTeşekkür ederim..Peki içerik olarak nasıl buldunuz?
Yakin zamanda kahve attim. Cok kisa bir fal neredeyse iki paragraf. dedigi zaman daha gelmedi. Olumlu gormus henuz cikar mi bilemiyorum. Tavsiyeyle baktirdim begenrim gibi. Cikarda yazarim buraya.Teşekkür ederim..Peki içerik olarak nasıl buldunuz?
Teşekkür ederim.Bende kahve atıcam ama yorumları okuduğum kadarıyla sanırım herkese kısa bakıyor.Yakin zamanda kahve attim. Cok kisa bir fal neredeyse iki paragraf. dedigi zaman daha gelmedi. Olumlu gormus henuz cikar mi bilemiyorum. Tavsiyeyle baktirdim begenrim gibi. Cikarda yazarim buraya.
Evet herkese kısa bakiyo ama olayları ele alışı mantıklı geldi bana. Hisli gibi yani. Deneyince sende memnun kalıp kalmadığını yazarsan sevinirim canimTeşekkür ederim.Bende kahve atıcam ama yorumları okuduğum kadarıyla sanırım herkese kısa bakıyor.
Tabi attım falımı gün içinde yorumlar sanıyorum kiEvet herkese kısa bakiyo ama olayları ele alışı mantıklı geldi bana. Hisli gibi yani. Deneyince sende memnun kalıp kalmadığını yazarsan sevinirim canim
Baktım az önce sıra vardı belki geç gönderir ama bugün içinde gelirTabi attım falımı gün içinde yorumlar sanıyorum ki
7 buçuğa falan inen falcilar var ama nasıldır bilmiyorumFama, sema, serkan tek yakın zamanda baktırdıklarım.
Famanın tarzını beğenmedim, bana karşı düşmanlığı var gibi yazmış. Yorumun olumsuz olabilir tamam da hakkında yorum istediğim kişi senin eski sevgilin değil bi sakin ol :)
Semaya Serkan teke ilk baktırdığım zamanlarda baktırmıştım, ikisi benzer yorumlar yapmışlar. Olumlu bir faldı ama tutarsızlıkları çoktu.
Serkan tek e 1.5 ay içinde 2 kere baktırmış oldum, tekrar göndermem anlamlı olmayacak.
Himmetnur u deneyeyim o zaman.
Yazılı bakılan fallar genelde kısa oluyor diye düşünüyorum ya da bana hep öyleleri denk geldi.Teşekkür ederim.Bende kahve atıcam ama yorumları okuduğum kadarıyla sanırım herkese kısa bakıyor.
Aslında ben genel olarak sesli alıyorum.Son zaman da birkaç tane yazılı aldım.Sesli olarak en az 7 dk.Ama kısa veya dakikaya değilde yorumun tamda bu denmesi benim için daha çok önemli:)Yazılı bakılan fallar genelde kısa oluyor diye düşünüyorum ya da bana hep öyleleri denk geldi.
Serkan Tek yazılı yorum aldığım 5-6 kişiyi düşünürsek aslında kısa yorum yapmamış bana. Size de tatmin edici gelir belki.
Kesinlikle yazili fallar kisa oluyor yada detaysiz. Bir kac vade vermis bana belirli olaylar icin. Olur olmaz tarzinda bir faldi.Yazılı bakılan fallar genelde kısa oluyor diye düşünüyorum ya da bana hep öyleleri denk geldi.
Serkan Tek yazılı yorum aldığım 5-6 kişiyi düşünürsek aslında kısa yorum yapmamış bana. Size de tatmin edici gelir belki.
Baktirica begenip begenmediginizi soyler misiniz?Aslında ben genel olarak sesli alıyorum.Son zaman da birkaç tane yazılı aldım.Sesli olarak en az 7 dk.Ama kısa veya dakikaya değilde yorumun tamda bu denmesi benim için daha çok önemli:)
Elbette yazarım sıradayım bekliyorum:)Baktirica begenip begenmediginizi soyler misiniz?
Benim vadelerim çok uzun, yaz sonunu beklemem gerekiyor.Kesinlikle yazili fallar kisa oluyor yada detaysiz. Bir kac vade vermis bana belirli olaylar icin. Olur olmaz tarzinda bir faldi.
Çıktı diyen birkaç kişi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ben katina baktırmıştım, çok pembe gelmişti ama vade belirtmemiş sadece 2021 yılı içinde demişti. Henüz onun dediği gibi gelişen bir durum yok.Kızlar cerenin kahvesi nasıl bilen var mı?
Teşekkür ederim.Çıktı diyen birkaç kişi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ben katina baktırmıştım, çok pembe gelmişti ama vade belirtmemiş sadece 2021 yılı içinde demişti. Henüz onun dediği gibi gelişen bir durum yok.