- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
Şimdi ben de attım canım. Senle beğendiklerimiz falan ortak çoğunlukla. Yorum gelsin yazarım. Ama sanırım geç gelirAranızda medyum ceme baktıranınız var mı? Herkese olumlu mu konuşuyor? Tamamen olumsuz düşündüğüm bir konu hakkında olumlu yorum yapmış, arada gereksiz tek kelime yok sormadığım ama kafamdan geçen soruları bile cevaplamış
Ben dün gece attım canım yeni yorumlamış aynen geç bakıyormuş yorumlardan da anladığım kadarıyla. Ama bu konu hakkında o siteden kimseye, genel anlamda da güvendiğim çok az kişiye baktırmıştım tanıdık biri olmaz yani ama çok güzel yorumlamış, serkan tek gibi iki lafından biri hanımefendi değil düzgün düzgün yazmış umarım sen de beğenirsinŞimdi ben de attım canım. Senle beğendiklerimiz falan ortak çoğunlukla. Yorum gelsin yazarım. Ama sanırım geç gelir
Valla heyecanla bekliyorum bakalım. Umarım beğenirim. Vade falan vermiş mi?Ben dün gece attım canım yeni yorumlamış aynen geç bakıyormuş yorumlardan da anladığım kadarıyla. Ama bu konu hakkında o siteden kimseye, genel anlamda da güvendiğim çok az kişiye baktırmıştım tanıdık biri olmaz yani ama çok güzel yorumlamış, serkan tek gibi iki lafından biri hanımefendi değil düzgün düzgün yazmış umarım sen de beğenirsin
Vade vermiş ama uzun vade vermiş direk şu ay vs gibi dememiş, benim konuma göre de yakın vade verse saçma gelirdi aslında. Mantıklı geldi falı bana bir de öyle hayal satmamış ama olumlu da konuşmuş. Umarım beğenirsin ne uzun ne kısa bakmış bir de ama kafamda soru işareti de bırakmamış. Son günlerde birkaç falcıya baktırdım aralarında en çok içime sinen bu oldu. Ya tabi heycanlandırmıyım ama umarım senin de içine siner canımValla heyecanla bekliyorum bakalım. Umarım beğenirim. Vade falan vermiş mi?
Anladım canım. Büyük ihtimalle geceyi bulur benim falın gelmesi.Vade vermiş ama uzun vade vermiş direk şu ay vs gibi dememiş, benim konuma göre de yakın vade verse saçma gelirdi aslında. Mantıklı geldi falı bana bir de öyle hayal satmamış ama olumlu da konuşmuş. Umarım beğenirsin ne uzun ne kısa bakmış bir de ama kafamda soru işareti de bırakmamış. Son günlerde birkaç falcıya baktırdım aralarında en çok içime sinen bu oldu. Ya tabi heycanlandırmıyım ama umarım senin de içine siner canım
Anladım canım. Büyük ihtimalle geceyi bulur benim falın gelmesi.
Ama o yüzden merak ettim pembeci mi acaba diye :/Anladım canım. Büyük ihtimalle geceyi bulur benim falın gelmesi.
Kimden bahsediyorsunuz ?
Byv medyum cemKimden bahsediyorsunuz ?
Ay umarım değildirAma o yüzden merak ettim pembeci mi acaba diye :/
Umarım yaAy umarım değildir
Ay bekle istersen bana sıra gelmiş şoktayımSelcuksassa P Pati_annesi baktırsam mı acaba medyum cem’e? orda rehber yolcu süleyman abi edna tanura falcı istanbul ismihan asiye ramon mars kim varsa baktırmışım ya
Ben byvye çok uzun senelerdir uğramıyorum canım, ancak eskilerden fama, aylin, sema, serkan tek falan onlara baktırdım zamanında, dediğin isimlere hiç baktırmadımSelcuksassa P Pati_annesi baktırsam mı acaba medyum cem’e? orda rehber yolcu süleyman abi edna tanura falcı istanbul ismihan asiye ramon mars kim varsa baktırmışım ya
Serkan tek orda favorim ama yeni baktırdım.zaten çok bayıyor yorumu hanfendi beyfendiBen byvye çok uzun senelerdir uğramıyorum canım, ancak eskilerden fama, aylin, sema, serkan tek falan onlara baktırdım zamanında, dediğin isimlere hiç baktırmadımdün işte indirim varmış diye merak ettiğim medyum ceme baktırdım ondan da baya memnun kaldım. 80 tl verir miyim normalde bilmiyorum, artık fallara çok doymuşum ve genelde beğenmez olmuşum onu fark ettim ama medyum cem baya şey bildi bende ama gelecek çıkar mı bilemem tabi ama anlıkta çok iyiydi uzun zamandır sormaya üşendiğim soruları bile bilip cevaplayan birine denk geldim