Binnaz Abla

Aranızda medyum ceme baktıranınız var mı? Herkese olumlu mu konuşuyor? Tamamen olumsuz düşündüğüm bir konu hakkında olumlu yorum yapmış, arada gereksiz tek kelime yok sormadığım ama kafamdan geçen soruları bile cevaplamış

Kızlar Serkan Tek e daha önce de baktırmıştım anda falan gayet iyiydi. O zaman vade vermişti ama 2 sonra ya da 7 ay içinde demişti. Verdiği vade dolmadı 5 ay oldu. Bu gün tekrar baktırdım. Yine o zamanki gibi kısa bol hanımefendili bol beyefendili vade olarak ya bu ay ya da nisana kadar demiş bu seferde çıkarsa yazarım

Şimdi ben de attım canım. Senle beğendiklerimiz falan ortak çoğunlukla. Yorum gelsin yazarım. Ama sanırım geç gelir

Şimdi ben de attım canım. Senle beğendiklerimiz falan ortak çoğunlukla. Yorum gelsin yazarım. Ama sanırım geç gelir
Ben dün gece attım canım yeni yorumlamış aynen geç bakıyormuş yorumlardan da anladığım kadarıyla. Ama bu konu hakkında o siteden kimseye, genel anlamda da güvendiğim çok az kişiye baktırmıştım tanıdık biri olmaz yani ama çok güzel yorumlamış, serkan tek gibi iki lafından biri hanımefendi değil düzgün düzgün yazmış umarım sen de beğenirsin

Valla heyecanla bekliyorum bakalım. Umarım beğenirim. Vade falan vermiş mi?

Valla heyecanla bekliyorum bakalım. Umarım beğenirim. Vade falan vermiş mi?
Vade vermiş ama uzun vade vermiş direk şu ay vs gibi dememiş, benim konuma göre de yakın vade verse saçma gelirdi aslında. Mantıklı geldi falı bana bir de öyle hayal satmamış ama olumlu da konuşmuş. Umarım beğenirsin ne uzun ne kısa bakmış bir de ama kafamda soru işareti de bırakmamış. Son günlerde birkaç falcıya baktırdım aralarında en çok içime sinen bu oldu. Ya tabi heycanlandırmıyım ama umarım senin de içine siner canım

Anladım canım. Büyük ihtimalle geceyi bulur benim falın gelmesi.

Selcuksassa P Pati_annesi baktırsam mı acaba medyum cem’e? orda rehber yolcu süleyman abi edna tanura falcı istanbul ismihan asiye ramon mars kim varsa baktırmışım ya
Ben byvye çok uzun senelerdir uğramıyorum canım, ancak eskilerden fama, aylin, sema, serkan tek falan onlara baktırdım zamanında, dediğin isimlere hiç baktırmadım dün işte indirim varmış diye merak ettiğim medyum ceme baktırdım ondan da baya memnun kaldım. 80 tl verir miyim normalde bilmiyorum, artık fallara çok doymuşum ve genelde beğenmez olmuşum onu fark ettim ama medyum cem baya şey bildi bende ama gelecek çıkar mı bilemem tabi ama anlıkta çok iyiydi uzun zamandır sormaya üşendiğim soruları bile bilip cevaplayan birine denk geldim

Serkan tek orda favorim ama yeni baktırdım.zaten çok bayıyor yorumu hanfendi beyfendi P Pati_annesi senin yorumunun gelsin, denenebilir dersen ona göre baktırayım en iyisi

Bu gün rezzan ablaya BAKTIRDIM tesbitleri güzeldi.fakat daha öncede orada soru sorma da sorun yaşadım soru sorma butonu çalışmıyor iletişimde geçtim çözemediler bir daha uğraşmam ve gerildim üyeliğimi iptal ettirsin.serkan tek de 2 ayda 2 kez BAKTIRDIM beklemedeyim ve burada ki yorumlardan yola çıkarak medyum cem e attım bakalım ne olacsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…