bildiler mi
Bir ara bende düşündüm fallara inandığım süreç Sonra hiç değmez o paralara kendime bakım yapsam daha iyi olur dedim. Ama çok merak ettim şu an. Eğer yaparsanız yorum yazın
Ama bi erkek bulmanız lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bildiler mi
Bir ara bende düşündüm fallara inandığım süreç Sonra hiç değmez o paralara kendime bakım yapsam daha iyi olur dedim. Ama çok merak ettim şu an. Eğer yaparsanız yorum yazın
Yok hiç gerek yokkk binnazda sevdiğim bir yorumcu var ona attım bakalimAma bi erkek bulmanız lazım
Benn yapmıştım bir kez falsepetinde 7 sene önce adını hatırlamadığom bir yorumcu benim düşüncelerimi birebir tarif etmişti sonra ne gelecek ne bişey çıkmadıarkadaşlar ben bir karar aldım sanki aklımdaki kişi benmişim gibi fal baktırcam yani sanki ben sevdiğim kız için baktırırmış gibi bakalım görebilceklermi düşüncelerimi merak ettim bunu yapan varmı aranızda
Bu bilen kimdi acaba mesajları tararken gördüm de şimdiKızlar güzel falcı uygulaması önerisiyle geldim ben fake instamda dolaşırken tabi bir sürü falcı reklamı çıkıyor bir tane faldanadam uygulaması reklamı gördüm geçen sene baktırmışım ama gene deneyeyim ben olacak ki dedim. Normalde aylık 20 tl gibi bir abone fiyatları var. ama ilk 3 fal ücretsiz sanırım ya da ilk 3 ay mı tam hatırlamıyorum. Burada anladığım kadarıyla çeşit çeşit falcı var ama biz hiçbirini bilmiyoruz rastgele biri bakıyor özet gibi bakıyor eğer beğenirsen özel fal bakmak istiyoruma tıklıyorsunuz 18 tl ücreti var soru sorma hakkınız da oluyor detaylı da bakılıyor. Öylesine attım ama şok oldum hiçbir bilgi verilmeden benden hoşlanan kişiyi ne kadar yakında olduğunu bildi bizim evde bir sıkıntı çıkmıştı onu bildi yani bilinmesi zor olan başarımla ilgili detaylı bildi neler arasında kaldığımı falan bldi yani özet falı bile iyiydi özel fal baktıracaktım ama telefonda bakiyem yoktu valla bayıldım yarın bunun için para yükliycem ama şimdi herkese farklı falcı baktığı için sizlere de aynı kişi bakar mum bilmiyorum ama tonlarca para verdiğimi kişilerden bin kat iyiydi özeti bile üstelik hiçbir bilgi bilmeden sadece yaşımı ismimi. Öyle bir tavsiyede bulunayım dedim
Teşekkür ederim cevap yazdığın için Ücreti galiba kişiye göre değişiyor. Başka bir arkadaşa da o dönemde 100 TL’ye bakmışAğustos ayında 125e baktırmışım
Cabuk özel mesajaKızlar bilmiş :))))
KimmmKızlar bilmiş :))))
Bebeğimm naber . Şöyle ne var ne yok bakayım dedim foruma varmı güzel falcı diyeceğim ama burası hala aynı bu arada gecen sene o fal fal diye öldugum kişide dun akşam nişanlanmış yani fal sadece anlık duygu ve dusunce için cıkıyor bence onu anlamış oldum bir kez daha. Kimseden net olay tarih beklememek lazım bu fal olayı biraz iyileşme süreci gibi. Yani en azından ben öyle görüyorum öyle bakıyorum. Tabii o an öyle göremiyorsun bu iyileşme sürecime katkı sağlayan şüphesiz serkan batu oldu. Kimse ilah değil . Dün gece düşündüm de adamın nişan fotosunu görünce,ıyyy allah kurtarmış beni dedim. Ayrıca melisa donukuk ve ayısıgın net olumsuz görmüştü bu akşam aradan seçtiklerime bakayım diyorum falı çıkan olduysa yazacagım size .Ağustos ayında 125e baktırmışım
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim benim fix işte, öyle böyle devam. Bi küs bi barışık.. en son falalem banu doğrunun şubat ayı öngörüleri çıkmıştı bende.tekrar attım ama çok genel geldi şimdiki yorumu. Sbk şubat mart demişti ama bakalım Arada uğra buralaraBebeğimm naber . Şöyle ne var ne yok bakayım dedim foruma varmı güzel falcı diyeceğim ama burası hala aynı bu arada gecen sene o fal fal diye öldugum kişide dun akşam nişanlanmış yani fal sadece anlık duygu ve dusunce için cıkıyor bence onu anlamış oldum bir kez daha. Kimseden net olay tarih beklememek lazım bu fal olayı biraz iyileşme süreci gibi. Yani en azından ben öyle görüyorum öyle bakıyorum. Tabii o an öyle göremiyorsun bu iyileşme sürecime katkı sağlayan şüphesiz serkan batu oldu. Kimse ilah değil . Dün gece düşündüm de adamın nişan fotosunu görünce,ıyyy allah kurtarmış beni dedim. Ayrıca melisa donukuk ve ayısıgın net olumsuz görmüştü bu akşam aradan seçtiklerime bakayım diyorum falı çıkan olduysa yazacagım size .
Biliyorsunuz güzel giden bir ilişkim var bunu da net bilen sbk,didar ve geysu olmuştu ilginç şekilde.. ayyyy bi selam vermek için yazdım çenem düştü. Öpüyorum
Ayyy okuyorum okuyorum burda şu an birisine acayip uyuzum o yüzden bulaşmıyorum kavga etmemek adına ben Banu doğruya 2 3 sene cok baktırdım severdim aslında ama hiç hatırlamıyorum bakayım kayıtlı varsa bi dinleyeyim cıkan var mı. Canımsın iyi olHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim benim fix işte, öyle böyle devam. Bi küs bi barışık.. en son falalem banu doğrunun şubat ayı öngörüleri çıkmıştı bende.tekrar attım ama çok genel geldi şimdiki yorumu. Sbk şubat mart demişti ama bakalım Arada uğra buralara
Ahahahaha tüm forumu ele geçirdi zaten, direkt kavgaya meyilli eskisi kadar yorum yapmıyorum bendeAyyy okuyorum okuyorum burda şu an birisine acayip uyuzum o yüzden bulaşmıyorum kavga etmemek adına ben Banu doğruya 2 3 sene cok baktırdım severdim aslında ama hiç hatırlamıyorum bakayım kayıtlı varsa bi dinleyeyim cıkan var mı. Canımsın iyi ol
Yargic konusu yaz aylarinda konusuluyordu ve bircok kisi yorum almisti, ben denemedim hic o nedenle tam olarak olay ne idi biri beni aydinlatsin :) Sanirim ucreti yuksek ve bazi kisilere insta dan islem mi onermis ne olmus merak ettim...Savaş konusu bana Yargıç konusuna benziyor gibi açıkcası Anlayan anladı. Yine ben ikisinden memnun kaldım. Yargıç çıkmadı, Savaşın çıkacağını zannetmiyorum.Fal konusunu kapattım. Burayı takip ediyorum. Çok iyi biri çıkarsa belki baktırırım ama bence paramıza yazık. Zaten ilk baktırmaya başlayınca hepsini deniyoruz ; aylar geçer vadeler patlar ve baktırmayı bırakıyoruz.
Nilüüüüü bebeğim nasılsın, özledim seniTasikardi senden duymak ne guzel
K Kanatlarimdantutma bir ara 'uyelik iptali' yaziyordu profilinde, donmen muthis guzel oldu, seviliyorsunuz kizlar...
allah aşkına kızlar banada önerin şöyle dedikleri çıkan güzel bi falcıKızlar sizden anda iyi bir falcı önerisi bekliyorum :) var mı memnun kaldığınız anda iyi birileri