Binnaz Abla

bu senelerdir bilinen bir durum ama falcılara sgk zorunluluğu var sitenin bunu yapması gerekiyor aynı zamanda yorumcular aldığı ücret için vergi ödemiyor vergilerini de falsitesi ödüyor dolayısıyla fal sitesinin 70 tl değil kazancı

Merhaba kizlar, son 6 ay icinde Astrocenter’da birkac fal baktirdim. hepsinin vadesi gecti o yuzden sizlere de yardimci olmasi adina buraya yazmak istedim.

AZRA EKIN: soyledigi bircok seyi yasadim, verdigi bir vade dogru cikti ayrica, en son sonuc dedigi gibi olmadi ama yine de basarili bir faldi bence, cunku anlik durum ve yakin gelecek dogru idi.
HALE SARGIN: sitede cok fazla pozitif yorum var kendisi hakkinda, pespembe bir faldi, benim soylediklerime gore bir soyledigini degistirdi ayrica cumlenin yarisinda, hic onermiyorum kisacasi
UMAY: sitede yine cok begeniliyor, tamamen fos, soylediklerime gore konustu.
DUHA YAGMUR: icinde bulundugum durumu ve karsi tarafi inanilmaz detayli bir sekilde anlatti, verdigi vadeler tutmadi ama dedigi iki uc seyi yasadm. bir durum hakkinda soyledigi de yine gecikmeli oldu ama oldu. Sitede nedense cok fazla baktiran yok kendisine o yuzden bilmiyorum sadece bana mi cikiyor fallari, ama astrocenter'da baktirirsam bir daha heralde bir tek duha beyi denerim, cunku vadeler tutmasa bile, bazi nokta atisi yorumlari oldu bana.
DENIS ERA: saka gibi bir insan, hayatimda tek iade aldigim fal, fal diye bir sey yok cunku ortada sadece nasihat, sitede cok pozitif yorum var bunun sebebini de size soyleyeyim, burayi okuyorsa benden nefret edecek ama kotu yorum yazan herkese iade edeyim falinizi siz de yorumunuzu kaldirmak icin musteri hizmetlerini arayin seklinde mesaj atiyor, bana da aynisini yapti.

+ BINNAZ TUMAY CENNET: kendisi cok ilgili, upuzun bir yorum atti bana ama maalesef hicbir sey cikmadi.
+ FAL ALEM BANU DOGRU: yeni baktirdim o yuzden cikti/cikmadi diye daha sonra yazacagim ama suan icin acikcasi biraz fazla pembe geldi, bir de kendisi net konusmuyor, yani sorulara tak tak cevap veren birini istiyorsaniz ben sahsen kendisini onermem. Karakter analizleri dogru fakat dedigim gibi bence biraz fazla iyimser.

Fal tabii ki enerji isi ama benim tecrubelerim bu sekilde oldu.

Kendimize söylediğimiz en büyük yalan ve falcılar bilmediği zaman söyledikleri yalan ENERJIMIZ UYUSMADI.diyip altından kalkıyorlar

Hatirlamiyorum inanin fiyatini bende en son gecen yil baktirdim. 60 -70 civariydi galiba emin degilim. Yalniz olumsuz u da soyluyor cat cat.
Instagramda mı kendisi? Bir sorayım. Kötü zaten hiçbir iyi durum yok. Peki geleceği nasıl hiç tuttu mu şans artık anladım ama yine de sorayım dedim.

Instagramda mı kendisi? Bir sorayım. Kötü zaten hiçbir iyi durum yok. Peki geleceği nasıl hiç tuttu mu şans artık anladım ama yine de sorayım dedim.
Yakin gelecek kismen tuttu. Cok degisik bir tarzi vardir naktanin sordugunuz kisinin agzindan konusur gibi. Bana senin icin soyle demis diye soyledigi seyi karsi tarafin agzindan durduk yere duydum. Kelimesi kelimesine hemde. Ama gelecek nakta dahil cikmiyor bence. Tahmin ediyorlar gelecegi.tutarsa tutar.
An ve yakin gelecek sadece belki.

Hahahah aynen bana olumsuzdu ve çok iddialı senaryolar yazmıştı ne bu ya dedim
Ay canım direkt herkese olumsuz konuşan bir tip olabilir o zaman çünkü az önce söylemedim ama ben ona farklı bir hesaptan bir defa daha baktırmıştım ve orada da olumsuz konuştu ve başka bir soruma öyle yuvarlak bir cevap vermişti ki, her şekilde haklı çıkacak şekilde

Biraz düşüneyim ben harcadığım paraya değecek biri olsaydı keşke.

Eski mesajlara da baktim cikmadi diyen de cok. Bosuna bosuna moralimi bozmasam mi acaba. Siz de ozellikle caba sarfediyor demissiniz.
Evet canım cidden çok moralim bozuldu iki farklı rumuzla fal attim ikisin dede aynı şeyi dedi sayfada çıkanda var çıkmayana var diyor kendi sayfasında ki yorumları okuyunca etkilendim inşallah çıkmaz durduk yere sende moralini bozma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…