- 28 Aralık 2020
- 109
- 126
- 31
Naktaya baktırmadım bir o kaldı sanırım ucuzsa baktırırım değilse param kalmadı artık:)Nakta bile mi? Sevenide cok sevmeyenide az once tellwe basliginda bir uyeye cevap verdim. An da ondan iyisini gormedim. Geysuyu da cok begenmeme ragmen o dahil. Uslubu biraz serttir yalniz.
bu senelerdir bilinen bir durum ama falcılara sgk zorunluluğu var sitenin bunu yapması gerekiyor aynı zamanda yorumcular aldığı ücret için vergi ödemiyor vergilerini de falsitesi ödüyor dolayısıyla fal sitesinin 70 tl değil kazancıBilinen fal sitelerinde yorumcular fal ücretlerinin %30'unu alırlar %70 fal sitesinin. Yani bir yorumcu 100 tl'ye fal bakıyorsa bunun 30 tl'si yorumcunun 70 tl'si sitenin oluyor. 300 tl'ye baktığı faldan yorumcu 90 tl kazanıyor. Belki fal siteleri aldıkları payı düşürürlerse yorumcularda ücretlerini düşürebilirler:) Bilin istedim:)
Hatirlamiyorum inanin fiyatini bende en son gecen yil baktirdim. 60 -70 civariydi galiba emin degilim. Yalniz olumsuz u da soyluyor cat cat.Naktaya baktırmadım bir o kaldı sanırım ucuzsa baktırırım değilse param kalmadı artık:)
Instagramda mı kendisi? Bir sorayım. Kötü zaten hiçbir iyi durum yok. Peki geleceği nasıl hiç tuttu mu şans artık anladım ama yine de sorayım dedim.Hatirlamiyorum inanin fiyatini bende en son gecen yil baktirdim. 60 -70 civariydi galiba emin degilim. Yalniz olumsuz u da soyluyor cat cat.
Yakin gelecek kismen tuttu. Cok degisik bir tarzi vardir naktanin sordugunuz kisinin agzindan konusur gibi. Bana senin icin soyle demis diye soyledigi seyi karsi tarafin agzindan durduk yere duydum. Kelimesi kelimesine hemde. Ama gelecek nakta dahil cikmiyor bence. Tahmin ediyorlar gelecegi.tutarsa tutar.Instagramda mı kendisi? Bir sorayım. Kötü zaten hiçbir iyi durum yok. Peki geleceği nasıl hiç tuttu mu şans artık anladım ama yine de sorayım dedim.
Hahahah aynenYok canım, çok sıradandı. Sen de? Olumsuz muydu sana da? Sesini de Nilgün Bodur taklidi yapan Sefa Doğanay’a benzettim djdkdl
Hesabın ismini yazabilir misiniz rica etsemevet bu arada instagram da bakiyoe artik nakta.
Ay canım direkt herkese olumsuz konuşan bir tip olabilir o zaman çünkü az önce söylemedim ama ben ona farklı bir hesaptan bir defa daha baktırmıştım ve orada da olumsuz konuştu ve başka bir soruma öyle yuvarlak bir cevap vermişti ki, her şekilde haklı çıkacak şekildeHahahah aynenbana olumsuzdu ve çok iddialı senaryolar yazmıştı ne bu ya dedim
Biraz düşüneyim ben harcadığım paraya değecek biri olsaydı keşke.Yakin gelecek kismen tuttu. Cok degisik bir tarzi vardir naktanin sordugunuz kisinin agzindan konusur gibi. Bana senin icin soyle demis diye soyledigi seyi karsi tarafin agzindan durduk yere duydum. Kelimesi kelimesine hemde. Ama gelecek nakta dahil cikmiyor bence. Tahmin ediyorlar gelecegi.tutarsa tutar.
An ve yakin gelecek sadece belki.
Fal_nakta olmasi lazim. Yorumlari da okuyun gecmis sayfalarda begenmeyende var cunku ben onermis olmayayim. Ama benim icin en iyisi o.dedigim gibi gelecek cok cikmiyor hicbirinde.Hesabın ismini yazabilir misiniz rica etsem
Benim araştırmalarıma göre ki kendinizde araştırın telve medyumcetin in falları çıkıyor diye biliyorumFal_nakta olmasi lazim. Yorumlari da okuyun gecmis sayfalarda begenmeyende var cunku ben onermis olmayayim. Ama benim icin en iyisi o.dedigim gibi gelecek cok cikmiyor hicbirinde.
Ben BAKTIRDIM moralimi çok bozdu belirteyim çok olumsuz
Eski mesajlara da baktim cikmadi diyen de cok. Bosuna bosuna moralimi bozmasam mi acaba. Siz de ozellikle caba sarfediyor demissiniz.Ben BAKTIRDIM moralimi çok bozdu belirteyim çok olumsuz
Evet canım cidden çok moralim bozuldu iki farklı rumuzla fal attim ikisin dede aynı şeyi dedi sayfada çıkanda var çıkmayana var diyor kendi sayfasında ki yorumları okuyunca etkilendim inşallah çıkmaz durduk yere sende moralini bozma boşverEski mesajlara da baktim cikmadi diyen de cok. Bosuna bosuna moralimi bozmasam mi acaba. Siz de ozellikle caba sarfediyor demissiniz.