FAL sepeti beril yavuz ise boş çıkmıyorBeril diye biri varmis bu arada begenilen. Merak ettim onada baktirdiniz mi kizlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FAL sepeti beril yavuz ise boş çıkmıyorBeril diye biri varmis bu arada begenilen. Merak ettim onada baktirdiniz mi kizlar?
evet oydu. An?FAL sepeti beril yavuz ise boş çıkmıyor
Anda benim kini bilmişti ama sonuç patladievet oydu. An?
Medyum cetine ne attınız acaba ve anda geçmişte bildi miEvet canım cidden çok moralim bozuldu iki farklı rumuzla fal attim ikisin dede aynı şeyi dedi sayfada çıkanda var çıkmayana var diyor kendi sayfasında ki yorumları okuyunca etkilendim inşallah çıkmaz durduk yere sende moralini bozma boşver
Bana da çıkmıştı canımBenim araştırmalarıma göre ki kendinizde araştırın telve medyumcetin in falları çıkıyor diye biliyorum
Siz ne falı atmistinizBana da çıkmıştı canım
Ben iki kez katına attım 2 si de çok çok olumsuzdu tarzı zaten çok itici YESILCINGENE de olumsuz ama onun gibi değil zaten kötü bir enerjisi var kendisinin burada hakkında farklı rumuzla fal baktığıda yazildiBana da çıkmıştı canım
Aslında geçmiş ile alakali bir yorum yapmıyor mevcut durumu kartlara göre yorumluyor aslında ben kart falına çok inanmıyorum elektronik ortamda çekilen kartlar ne kadar enerjimizi alabilir kartlardan bende yorum yapabilirim mesela alex se attığım katina kartlarım çok çok güzeldi ve falda süper geldiMedyum cetine ne attınız acaba ve anda geçmişte bildi mi
Bende simdi tam o yorumlari okuyordum. Cok sevilmeyen biri baktirmayacagim ben. Olumsuzsa olumsuzu soylesin hatta tam da oyle bir falci ariyorum ben yesil cingene gibi , nakta gibi. Ama boyle ozellikle yapiyorsa hosuma gitmedi. Coklu profiller falan.Ben iki kez katına attım 2 si de çok çok olumsuzdu tarzı zaten çok itici YESILCINGENE de olumsuz ama onun gibi değil zaten kötü bir enerjisi var kendisinin burada hakkında farklı rumuzla fal baktığıda yazildi
Kesinlikle haklisin canım...ayrıca medyum.cetine garip kötü bir enerji var 2 kez denedim faldan sonra 2 gün kendime gelemiyorum artık karar aldım kart falları atmayacağım zaten faldan anlayan kişi kahveyi bakarak hissettiğini söyler kartları herkez yorumlar hissiyati bile olmayan..bence baktiran hiç medyumcetineBende simdi tam o yorumlari okuyordum. Cok sevilmeyen biri baktirmayacagim ben. Olumsuzsa olumsuzu soylesin hatta tam da oyle bir falci ariyorum ben yesil cingene gibi , nakta gibi. Ama boyle ozellikle yapiyorsa hosuma gitmedi. Coklu profiller falan.
ben de eskiden katina atardim hep. Ama katina cok cok olumsuz bir fal turu canim. Kartlarin anlamlari kotu cogunlukla. Biri demisti burada cok once ondan sonra katina atmayi biraktim tabi falcinin baska secenekleri varsa. Tercih etme kahve tarot vs tercih et bir dahakine. Enerjinle de oynuyorsun boyle surekli acimasiz yorumlarla. Ayni seyi boyle kirici duymak var bir de sakin sakin yumusatilarak duymak var. bir seyin soylenis bicimi cok onemli bana gore.
Inanin suan degil ama zamaninda o kadar onemli bir konu vardi ki hayatimda fal larla yasiyordum. En ufak olumsuzluk yuzunden gunlerce uyuyamiyordum. Artik o kadar takmiyorum zira o fallarinda cogu patladi olumlu olumsuz. Suan yaptigim anlik kendimi rahatlatmak o kadar. Belirsizlikten bir sureligine kurtulmak. Zaten hic birsey o kadar onemli de degil artik. bu basliktaki herkes bu yollardan gecmistir. Insan kendisini caresiz hissediyor.
Ben kahve baktırıyorum ama herkesle enerjisi tutucak diye bir durum yok tabiki başta bana da çok olumsuz konuşmuştu ama süreç olumluya döndü ki öyle ilerliyor şuan :)Kesinlikle haklisin canım...ayrıca medyum.cetine garip kötü bir enerji var 2 kez denedim faldan sonra 2 gün kendime gelemiyorum artık karar aldım kart falları atmayacağım zaten faldan anlayan kişi kahveyi bakarak hissettiğini söyler kartları herkez yorumlar hissiyati bile olmayan..bence baktiran hiç medyumcetine
Canım ben de dünden beri iyi değilim ya kahve falı atmıştım ama bir garip hissediyorum kendimiKesinlikle haklisin canım...ayrıca medyum.cetine garip kötü bir enerji var 2 kez denedim faldan sonra 2 gün kendime gelemiyorum artık karar aldım kart falları atmayacağım zaten faldan anlayan kişi kahveyi bakarak hissettiğini söyler kartları herkez yorumlar hissiyati bile olmayan..bence baktiran hiç medyumcetine
Ben begenmistimKkaraaynadan yorum istedim yok kızlar bu da tutmadı.