Ben tarot baktırmıştım. Yani aşk ile ilgili detay istedim ama genel yorumlarda yaptı. Hani benimle ilgili söylediği şeylerde doğruydu ama çook yavaş konuştu ses kaydında. Sürekli duraksadı filan7 dk ses kaydı göndermişti
FalalemBanu doğru hangi sitede
ya bende baktırdım ama hiç beğenmedim. tamamen sallamış. olumluya bağlamış ama imkansız. karakterleri de şaşırmış. anlıkta aynı şekilde. zaten o site bir garipBanu doğru ya BAKTIRDIM beğendim.vade vermedi bakalım ne olacak gidişat çok fazla nokta atışı olmadi ama genel itibarı ile iyiydi
Falları çıkıyor denince hemen atladimya bende baktırdım ama hiç beğenmedim. tamamen sallamış. olumluya bağlamış ama imkansız. karakterleri de şaşırmış. anlıkta aynı şekilde. zaten o site bir garip
bende tutturabildiği hiçbir şey yok. sonuç iyi de olsa kötü de olsa bir anlamı yok o yüzden :)Falları çıkıyor denince hemen atladimbenimde olumlu oldu ama burada ki çoğu yorumda olumsuz olduğunu okudum ve o şekilde ilerlemiş denildi baktiranlar
Ne baktirdin canım ben kahveya bende baktırdım ama hiç beğenmedim. tamamen sallamış. olumluya bağlamış ama imkansız. karakterleri de şaşırmış. anlıkta aynı şekilde. zaten o site bir garip
katina attımNe baktirdin canım ben kahve
Ben 3 yıldır falalemde fal baktiriyordum daha baktirmam 50 tl fal 9 tl kdv diğer sitelerde böyle bir uygulama yok resmen insanları otuna getiriyorlar bu çok saçmakatina attım
3 yıldır baktirmiyordum ilk kez BAKTIRDIM resmen soygun 50 tl fal 9 kdv o ne demek o zaman fal 60 tl diye yazinBe
Ben 3 yıldır falalemde fal baktiriyordum daha baktirmam 50 tl fal 9 tl kdv diğer sitelerde böyle bir uygulama yok resmen insanları otuna getiriyorlar bu çok saçma
çok saçmalamışlar gerçekten...3 yıldır baktirmiyordum ilk kez BAKTIRDIM resmen soygun 50 tl fal 9 kdv o ne demek o zaman fal 60 tl diye yazin
Çıktı mı ?Serkan tek bana da yakın vade verdi inşallah çıkar
Neler dedi bende dün baktirdimBanu doğru ya BAKTIRDIM beğendim.vade vermedi bakalım ne olacak gidişat çok fazla nokta atışı olmadi ama genel itibarı ile iyiydi
Serkan tek ufak tefek detayları bildiÇıktı mı
Ben de çıktı banu doğru 10-15 günlük vade vermişti 15.gün gerçekleştiNeler dedi bende dün baktirdim
Ölümlü konuştu ama iki vade gibi bir şey dedi artık kim bilir ne zamanNeler dedi bende dün baktirdim
apple da kdv miktarını belli ediyor ya onlarda sinir olmuş demekki bizim yüzümüzden pahalı değil diyorlar işte3 yıldır baktirmiyordum ilk kez BAKTIRDIM resmen soygun 50 tl fal 9 kdv o ne demek o zaman fal 60 tl diye yazin
Arkadaşlar lütfen baktiran varsa cevap yazsın.. Alex hiç bir falında ben %yüz eminin kesinlikle söyle olacak dedi mi