Binnaz Abla

bende de rezzan abla ve Fatima nın falı patladı. yakın zamanda iletişim demişlerdi olmadı. melisa donukuka baktırdım. kendisine baktıranlar varsa tarihleri tutturduğu oldu mu size?

bende de rezzan abla ve Fatima nın falı patladı. yakın zamanda iletişim demişlerdi olmadı. melisa donukuka baktırdım. kendisine baktıranlar varsa tarihleri tutturduğu oldu mu size?
bende geçenlerde ilk defa baktırdım melisaya. anda müthiş bildi kimsenin demediği ve yaşadığım şeyleri söyledi. geleceği de şimdilik onun dediği gibi ilerliyor ama sonuca henüz varmadı. fakat geleceği de tutturursa komple çıkmış olacak. bana tam bir vade vermedi.

tarih verdiğinde tutturmuştu ama son falında tarih vermedi bir de bana bir de son falı uydurmasyon geldi günahını almayayım eski falları çok daha iyiydi

Bana hepsini yüzde 99 tutturdu.
Her dedigi olay aynı sekilde ilerledi.
Hayatima yeni birileri girdi. Ama o da aynı gecen seneki gibi

Banu doğrunun bende eski falları büyük oranda çıktı, son zamanlarda attığım son falı komple çıktı. Pembeci değildir bende çok şey bildi
Banu doğrunun aralık ayında baktırdığım falı dün çıkmaya başladı. Hem vade hem net tarih olarak... Şu anda olumsuz kısmı gerçekleşiyor. sonunu pembeye bağlamıştı ama kritik bir zamandayım. Devamı nasıl gelişecek bakalım

X