- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
Fark
Fark etmeyeceğimizi sanıyorlar heralde işteBu kadar mı salak ve bodoslama takılıyorlar ya inanılmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fark etmeyeceğimizi sanıyorlar heralde işteBu kadar mı salak ve bodoslama takılıyorlar ya inanılmaz
Bunların içinde YESILCINGENE serkan TEK ve savaş ATILGAN varmı canimOlumlu olumsuz baktırdığım tüm fallar patladı kızlar. Bence paranızı harcamayın.
Canım olumlular patladıysa anlarım zaten iki seçenek var ya olumlu ya olumsuz...peki olumsuz nasıl patladı çok mu farklı bir durum olduOlumlu olumsuz baktırdığım tüm fallar patladı kızlar. Bence paranızı harcamayın
merhaba kızlar. yine bir gelişmeyi sizinle paylaşmak istedim. firuzenin dediği oldu ve kesinleşti bu olay. sürecin bitmesini ve dediği gibi olmamasını bekledim ama dediği gibi olumsuz oldu acaba dedim falan ama yok olmadı..yani falı çıktı ama keşke çıkmasamıydı böylesi hayırlı olacak şeklinde de birşeyler demişti ama hayırlı mı onu bilemiyorum zaman göstericek yani..kızlar bende de bir gelişme var firuze şenin dediği gecikmelide olsa çıktı ocak ayının ilk 10 günü demişti ama bugün netleşti. süreç olumlu gibi başlayıp olumsuz oldu olumsuz olabilir demişti offf
Firuzan hangi sitedemerhaba kızlar. yine bir gelişmeyi sizinle paylaşmak istedim. firuzenin dediği oldu ve kesinleşti bu olay. sürecin bitmesini ve dediği gibi olmamasını bekledim ama dediği gibi olumsuz oldu acaba dedim falan ama yok olmadı..yani falı çıktı ama keşke çıkmasamıydı böylesi hayırlı olacak şeklinde de birşeyler demişti ama hayırlı mı onu bilemiyorum zaman göstericek yani..
canım firuze sen bahsettiğim benim. binnazda..bilemiyorum denk mi geldi ama çıktı işte. başkası olumlu demişti ama o olumsuz olabilir demişti. ben zaten faldan beklentimi yüksek tutmayan birisiyim ve çok takmam ama bu konudaki yorumu dikkatimi çekti..ama arada görüşünü alıcam bundan sonraFiruzan hangi sitede
Bana da aynen böyle oldu. Fal olumluydu keşke çıkacak diyebilsem. Gerçi hiçbir tane olumsuz yorum almıyorum fal baktırmaya başladığımdan beri. Çıkıyor kimisinin de ama geçici oluyor çıkanlar daKızlar ben Serkan tek i hiç beğenmemiştim. Sildim falı. Özellikle detay belirtmedim. Ama hiç bilemedi. Sorudan gitti. Olumlu bir faldı ama bilmeyince insan inanmıyor. Yine siz bilirsiniz baktıracaksanız.
Alex nasıl baktirdınmı canım o nasil
Yani nasil oluyor oOlumlu olumsuz baktırdığım tüm fallar patladı kızlar. Bence paranızı harcamayın.
Kim o kişi acabaKendi kartları ile destekleyen fal sepeti savaş medyum gizem ve namaste var.
Medyum gizem pembe tablo cizmem der ama bana pek güven vermiyor.
Buğra zaten berbat. Su falı gönderip kart ile destekleyecem dedi . Ama su fali 15 dakika da geldi. Sen ne ara dua okudun ne ara falimi okudun ve ne ara ses kaydi yaptin 9 dakikalik.
Gökhan keskin i bilemiyorum tarzını. Ama falsepeti cok enfes yorumcu yok. Bana göre.
Selin ay berbat.
Lal akın vardı o da birsey bilemedi bana.
Medyum sıla cok iyi degil.
Yağız okur patladı.
Sahra yıldız cok cok iyiydi.
Ama en iyisi malum kisi cıktı. Ona da baktırmak istemedim pek. Icime sinmedi ama şok detaylar bildi
Canim ne baktirdin ne dediKızlar bende yorumlardan görünce savaşa baktırdım. Ama off çok iyi dediğim bir şey olmadı. Çook yavaş konuşmuş ses kaydında. Birde bir şey söylemek için bir cümleye başladı ama cümle sonunu tamamen alakasız bir olay ile bitirdi. Falı da çok genel yorumlamış belki benim enerjim uymadı
Canim ne baktirdin ne dedi
Bunların içinde YESILCINGENE serkan TEK ve savaş ATILGAN varmı canim
Bunların içinde
Bunların içinde YESILCINGENE serkan TEK ve savaş ATILGAN varmı canim
Canım olumlular patladıysa anlarım zaten iki seçenek var ya olumlu ya olumsuz...peki olumsuz nasıl patladı çok mu farklı bir durum oldu
Baktirmadim ama enerji alamadım.
Yani nasil oluyor o
Serkan tek'e baktırmadım o hariç evet patladı. Durum olumsuz ama söyledikleri şekilde değil farklı bir şekilde oldu. Olumlu diyenler duygu aura, geysu, Merkür kedisi, savaş atılgan, gökhan keskin, asude yıldız, asu çiftçi, nas kendinehas, Melisa donukuk, zülal şen, derin hisler, burcu karen, burçak demir hepsi ne yazık ki patladı. Olumsuz diyenler yeşil çingene, ay ışığın dedikleri gibi olmadı. Asla dedikleri şey gerçek çıktı. O yüzden boşa paranızı, zamanınızı ve en önemlisi umudunuzu harcamayın. Ne yazsam ne söylesem bilemiyorum. Yeşil çingenenin dediği çıksa bile kabul derdim böyle tam sevindiğim an yıkıldım. Ağlayamıyorum bile.
Banu doğrunun bende eski falları büyük oranda çıktı, son zamanlarda attığım son falı komple çıktı. Pembeci değildir bende çok şey bildiSizce banu dogru nasil gelecek çıkıyor mu
Ya bana olumlu konuşmuş ama pek nette değil ama tespitleri doğruyduBanu doğrunun bende eski falları büyük oranda çıktı, son zamanlarda attığım son falı komple çıktı. Pembeci değildir bende çok şey bildi
Bana çıkmıştı,çok detaylı degildi falı veya nokta atışlıydı diyemem ama soyledigi sekilde ilerledi olumsuzdu olumsuz ilerlediSizce banu dogru nasil gelecek çıkıyor mu
Banu doğru hangi sitedeBanu doğrunun bende eski falları büyük oranda çıktı, son zamanlarda attığım son falı komple çıktı. Pembeci değildir bende çok şey bildi