Evet canım vadeleri dolmuş hepsininCanım vade odaklı mı
Evet canım vadeleri dolmuş hepsinin
An itibari ile patlayan fallarım.. elifsucan cerenin kahvesi.uyumsuz.moledra. pisisikhatun.....daha var sadece şimdi dinlediklerim bunlar elifsucan ve cereninkahvesine 2 kez BAKTIRDIM bu arada
Canım bu listedekilerin sonucu da olumluydu anladığım kadarıyla öyle mi?Şimdi agnora ve kumsalkadin i okudum evet onlarda patlamış bu arada geysu da patladı zaten anlık durumda da bilmemişti yesilcingeninin dediği doğrultuda gidiyor fal sepeti ve binnazda kilere gelmedim.ama duygu aura.arya çiçek ve derin hisler patladi
Canım benim inşallah umarım seninde her şey hayatında olumlu gelisirDerdin nedir falın nedir bilemem ama ben senin olumlu olacağını biliyorum. Yani sonuç olarak muradına erecen hissediyorum. Tabi bilemem net olarak
Aynısını düşünüyorum bendeYeşilçingene 90% olumsuz konuşur. Zaten fal baktırıyorsak demek ki karşı taraf sorunlu ve sonuç 90% olumsuz oluyor. O yüzden Çingene en tutarlı bence.
Evet hepsi olumlu vadeler verdi aralık sonu ocağın ilk ve ikici haftası diyerek ama hiç bir gelişme yok maalesefCanım bu listedekilerin sonucu da olumluydu anladığım kadarıyla öyle mi?
Bana her zaman olumlu konuşurYeşilçingene 90% olumsuz konuşur. Zaten fal baktırıyorsak demek ki karşı taraf sorunlu ve sonuç 90% olumsuz oluyor. O yüzden Çingene en tutarlı bence.
Alex ile yesilcingeninin.fali tamamen ters bende alex yüzde yüz olumlu çingene de olumsuz ama alex se daha 3 gün önce BAKTIRDIM tutarni bilmem ama pek umudum yok hatta alex bu konuda iddialıyım diye kesin konustuBana her zaman olumlu konuşurHatta bir keresinde zorla seni sevmediğini mi söyleyeyim ya da hayatında biri mi var diyeyim ne duymak istiyorsun, bu seni seviyor aranızdaki durum olmasa asla böyle olmazdınız ama sen bitirmeden bu ilişki tam anlamıyla hiçbir zaman bitmez dedi.
Evet olumlu dediği çoğu şeyi de yaşadım. Zaten kendisi de yıpratıcı bir ilişki olabilir ama duygu anlamında hiçbir sıkıntı yok demişti. Hala aynı yıpratıcılıkta ve aynı duyguda devam ediyor
Bir de Alex benzerlerini söyledi.
Bana bakmadı hiç kendisi o yüzden yorum yapamıyorum ama karşı taraf sorunlu olduğu için sonucun da çoğu zaman olumsuz olduğuna katılıyorumYeşilçingene 90% olumsuz konuşur. Zaten fal baktırıyorsak demek ki karşı taraf sorunlu ve sonuç 90% olumsuz oluyor. O yüzden Çingene en tutarlı bence.
Bence tam kırıcı. Tarzı çok itici. Olumsuz konuştuğu için değil, ya sanki olumsuz konuşmaktan zevk alıyor. Çingeneden olumsuz yorum alan arkadaşlar anlar zaten. Bana bir kişiyi tarif etti kısmetim yazın tanışacaktım. Öyle biri yoluma hiç çıkmadı ,tanışmadım. Ve neden tanışmadığıma dair çok saçma bahane buldu kısmetim kapalıymış. Mesela Peri Yıldız tanışacağım kişiyi birebir bildi. Sonuç olarak Çingeneyi sevmeyen grubuna katılıyorum ve ASLA bir daha baktırmam. Zaten falın saçma olduğunu anladım ama böyle para verip ve zehir yorum almak istemem.Yesilcingene bana da bir fali haric hep olumlu konustu bugune kadar. Bir falida tam olumsuz degil aramizda evlilik uyumunun bulundugu ama hep ugrasmak gerekecegini ve huzurlu olacagimdan emin olamadigini soylemis. Kesinlikle tutarli biri bence cingene. Asla kirici da degil. Karari bana birakmis her falinda.
Ben çingeneyi bir tık daha beğeniyorum. Alex tam olarak faldan anladığım şeyi karşılamıyor benim. Ama sonuç olarak genelde bana olumlu şeyler söylediği için bir şekilde çıkmış oluyor falı. Yalnız analizleri iyidir, tavsiyeleri de uyan için belki işe yarar olur. Ben uyamıyorum aynı tas aynı hamam devam ediyorumAlex ile yesilcingeninin.fali tamamen ters bende alex yüzde yüz olumlu çingene de olumsuz ama alex se daha 3 gün önce BAKTIRDIM tutarni bilmem ama pek umudum yok hatta alex bu konuda iddialıyım diye kesin konustu
Bende alex çok olumlu ve kesin konuştu ihtimal vermiyorum açıkçası ilk kez BAKTIRDIM çok pembeci fallar bana inâñdirici gélmiyor bilmem alex cikiyormuBen çingeneyi bir tık daha beğeniyorum. Alex tam olarak faldan anladığım şeyi karşılamıyor benim. Ama sonuç olarak genelde bana olumlu şeyler söylediği için bir şekilde çıkmış oluyor falı. Yalnız analizleri iyidir, tavsiyeleri de uyan için belki işe yarar olur. Ben uyamıyorum aynı tas aynı hamam devam ediyorum
Oyle mi uzuldum sizin adiniza. Kendi adima ben begeniyorum o kadar bos falci arasinda hep isabetli yorumlar yapti. Burada olumsuz denilince sasirmistim. Ama kimin dedigi hep tutuyor derseniz hicbiri:) ciddiye almiyorum eskisi kadar bende. Iyi diyorlar deniyorum iste. Peri yildiz kim mesela? Birebir bildi diyince bak yine heyecanlandim. Batak bu fal Isi:) nerede bakiyor?farkli birine baktirasim var bu ara.Bence tam kırıcı. Tarzı çok itici. Olumsuz konuştuğu için değil, ya sanki olumsuz konuşmaktan zevk alıyor. Çingeneden olumsuz yorum alan arkadaşlar anlar zaten. Bana bir kişiyi tarif etti kısmetim yazın tanışacaktım. Öyle biri yoluma hiç çıkmadı ,tanışmadım. Ve neden tanışmadığıma dair çok saçma bahane buldu kısmetim kapalıymış. Mesela Peri Yıldız tanışacağım kişiyi birebir bildi. Sonuç olarak Çingeneyi sevmeyen grubuna katılıyorum ve ASLA bir daha baktırmam. Zaten falın saçma olduğunu anladım ama böyle para verip ve zehir yorum almak istemem.