Bende baktırmıştım o kişiden soğuyacaksın şimdi öyle düşünmesende bak göreceksin demişti. Alex söylediği için olmadı bu durum, adamın hayatında başka birisi varmış onu öğrendim
%100 eminim dediği olmadı ama "kesinlikle uzak dur" dediği biri oldu bendeArkadaşlar lütfen baktiran varsa cevap yazsın.. Alex hiç bir falında ben %yüz eminin kesinlikle söyle olacak dedi mi
öyle demese bile alexin falları bende komple çıkmadı. o an biliyormuş gibi geliyor ama bence değil.Arkadaşlar lütfen baktiran varsa cevap yazsın.. Alex hiç bir falında ben %yüz eminin kesinlikle söyle olacak dedi mi
Dediği şekilde mi ilerliyor%100 eminim dediği olmadı ama "kesinlikle uzak dur" dediği biri oldul bende
Eski fallarından biriydi, zaten uzak durmam gerektiğini biliyordum tespitleri doğruydu nedenleriyle açıklamıştı da o zamanDediği şekilde mi ilerliyor
Melisa bende hiç bilemedi.bende de rezzan abla ve Fatima nın falı patladı. yakın zamanda iletişim demişlerdi olmadı. melisa donukuka baktırdım. kendisine baktıranlar varsa tarihleri tutturduğu oldu mu size?
bende geçenlerde ilk defa baktırdım melisaya. anda müthiş bildi kimsenin demediği ve yaşadığım şeyleri söyledi. geleceği de şimdilik onun dediği gibi ilerliyor ama sonuca henüz varmadı. fakat geleceği de tutturursa komple çıkmış olacak. bana tam bir vade vermedi.bende de rezzan abla ve Fatima nın falı patladı. yakın zamanda iletişim demişlerdi olmadı. melisa donukuka baktırdım. kendisine baktıranlar varsa tarihleri tutturduğu oldu mu size?
tarih verdiğinde tutturmuştu ama son falında tarih vermedi bir de bana bir de son falı uydurmasyon geldi günahını almayayım eski falları çok daha iyiydibende de rezzan abla ve Fatima nın falı patladı. yakın zamanda iletişim demişlerdi olmadı. melisa donukuka baktırdım. kendisine baktıranlar varsa tarihleri tutturduğu oldu mu size?
bende de rezzan abla ve Fatima nın falı patladı. yakın zamanda iletişim demişlerdi olmadı. melisa donukuka baktırdım. kendisine baktıranlar varsa tarihleri tutturduğu oldu mu size?
melisa anlıkta biraz biliyor ama gelecek tam senaryo :)Melisa bana iş yerinde hoşlandığım çocuk için sana bakarken içi eriyor aranızda çok tutkulu bir ilişki başlayacak dedi. 1 ay sonra çocuk işten ayrıldı, 3-4 ay sonra başka biriyle gördüm amvde
Banu doğrunun aralık ayında baktırdığım falı dün çıkmaya başladı. Hem vade hem net tarih olarak... Şu anda olumsuz kısmı gerçekleşiyor. sonunu pembeye bağlamıştı ama kritik bir zamandayım. Devamı nasıl gelişecek bakalımBanu doğrunun bende eski falları büyük oranda çıktı, son zamanlarda attığım son falı komple çıktı. Pembeci değildir bende çok şey bildi
Anlıkta ben de beğendim diye hatırlıyorum gerçekten öyle gibiydi ama çok fena patladı :)melisa anlıkta biraz biliyor ama gelecek tam senaryo :)
Anlıkta ben de beğendim diye hatırlıyorum gerçekten öyle gibiydi ama çok fena patladı :)
Ben çıkmadı falıAzra güder baktıran var mı
UzuldummBen çıkmadı falı