- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Uzun süredir burayı takip ediyorum aslında birçok yorumu da okudum. Geçmiş falları okuma konusu geçmiş miydi hatırlayamadım ama muhakkak yalnız değilimdir diye de düşündüm. Hepsi bi şekilde görebiliyor demek ki önceki soruları.Burada sen ve ben tek degiliz, bu sekilde suphelenen birkac uye daha yazmisti... ayrica havuzda yorumlanmis fallarimizi da gorebiliyorlardir.
Ben ilk basta bir ismi begenmistim uzun sure once -o heyecanla belki de- simdilerde ise hicbirsey bilmedigini anladigim anda bildiklerini ise onceki fal sorularindan arakladigi belli -ozellikle bir konudaki yorumlariyle bu durum netlesen- Duygu Aura, ayni gun bir arkadas sifir hesapla baktirdi mesela benim tavsiyemle onda nokta atisi sifirdi, bu ise daha da buyuk bir kanit hatta olayin gercek boyutu. Gelecek zaten cikmadi tam tersi oldu yani 50% sansi vardi ters durum ongordu -tabii herhangi bir hissi varsa- :/
Biriniz sormuş ama direk herkesten şüphelenmesem de medyum sıla ve toprak deniz isimli yorumcuların birbiriyle haberdar olduklarına dair baya şüphelerim var. Toprak denize gönderdiğim bir falda beni medyum sılaya yönlendirdi ve ikisinin de fallarında bariz aynı cümleler ve aynı açıklamalar vardı
Yeşilçingenenin falları bende çıktı olumlu ve olumsuz ne dediysepeki yesilcingene nasil? Baktirdiniz mi hic?
ben bu konuda daha önce baktırdığım tüm falcılar aynı tarihi söyledi, aynı ayı söyledi demiştim. üç dört kişiye baktırmıştım sanırım belki beş bile olabilir, üçü aynı şeyleri söyledi ve aynı tarihleri verdi. tarihlere daha çok var ama insan ilk başta umutlanıyo böyle şeylere de yeni başlamıştım :)) ama sonra bunun yanlış olduğu kanısına varıp buraya yazmıştım, hepsi aynı tarihi söyledi şu zaman baktırdım size de aynı ayları söyleyen oldu mu diye, bir kişi banada aynı tarih verildi demişti. onun dışında sorduğum kişi için kişi özelliklerini ve anlık durumu içinde aynı şeyi söylediler :))Burada sen ve ben tek degiliz, bu sekilde suphelenen birkac uye daha yazmisti... ayrica havuzda yorumlanmis fallarimizi da gorebiliyorlardir.
Ben ilk basta bir ismi begenmistim uzun sure once -o heyecanla belki de- simdilerde ise hicbirsey bilmedigini anladigim anda bildiklerini ise onceki fal sorularindan arakladigi belli -ozellikle bir konudaki yorumlariyle bu durum netlesen- Duygu Aura, ayni gun bir arkadas sifir hesapla baktirdi mesela benim tavsiyemle onda nokta atisi sifirdi, bu ise daha da buyuk bir kanit hatta olayin gercek boyutu. Gelecek zaten cikmadi tam tersi oldu yani 50% sansi vardi ters durum ongordu -tabii herhangi bir hissi varsa- :/
Bugün denemeyi düsünüyorumYeşilçingenenin falları bende çıktı olumlu ve olumsuz ne dediyse
Aaa bende onu düsünüyordum vazgectim senin yorumunu okuyunca...Kızlar ben Serkan tek i hiç beğenmemiştim. Sildim falı. Özellikle detay belirtmedim. Ama hiç bilemedi. Sorudan gitti. Olumlu bir faldı ama bilmeyince insan inanmıyor. Yine siz bilirsiniz baktıracaksanız.
birde dijitalden tarot olayı da saçma bence, önümüze kartlar geliyor seçiyoruz ama enerji falan işleri diyorlar enerjimizi dijitaldeki kartlara nasıl yansıtacağız ki?
Hanfendilerden ve aralıklı kapılardan gına gelmişti ilk falında, neyse ki 2. falda tüm kapıları kapattı da rahatladımSerkan tek'in bakim tarzi belirli bir konu uzerine oluyor ve detay vermez ya olur der ya da olumsuz der, kisa bakar ve ask hayatim ne olacak diye gittiginizde bence bilemez. Bana da olumlu mu olumsuz mu diye soruyla gittigim fallarda %80 kadar soyledigi sekilde oldu ama dedigim gibi evet veya hayir tarzinda fallari bana gore, o da biraz hisle biraz da denk geldigi icin cikmis olabilir. Fal baktiracaklar icin soyluyorum, cok tatmin etmez bence bakim tarzi cunku kisa yorumlar ve surekli hanfendi yazar. Insanin ici bayiliyor hanfendileri okumaktan, 10 kelimesi varsa 5 tanesi hanfendidir yani o derece :))
Evet cok Detay vermez Ilk fali tatmin de etmemisti beni Ama gidisahat dedigi gibi oldu ve hala o yönde ilerliyo. Bana %80i yetiyo Zaten onca fal baktirip %10u cikmadiktan sonra. Sorumda cok Fazla detay vermedigim Halde güzel bakti diyebilirim. Ve spesifik konuydu. Enerji meselesi tabi :)Serkan tek'in bakim tarzi belirli bir konu uzerine oluyor ve detay vermez ya olur der ya da olumsuz der, kisa bakar ve ask hayatim ne olacak diye gittiginizde bence bilemez. Bana da olumlu mu olumsuz mu diye soruyla gittigim fallarda %80 kadar soyledigi sekilde oldu ama dedigim gibi evet veya hayir tarzinda fallari bana gore, o da biraz hisle biraz da denk geldigi icin cikmis olabilir. Fal baktiracaklar icin soyluyorum, cok tatmin etmez bence bakim tarzi cunku kisa yorumlar ve surekli hanfendi yazar. Insanin ici bayiliyor hanfendileri okumaktan, 10 kelimesi varsa 5 tanesi hanfendidir yani o derece :))
Evet belirli bir soruyla gidince yaniltmiyor cok fazla. Bir kere soylediginin tersi olmustu ama genelde dogru tahmin etmisti. Ben boyle fal sevmedigim icin artik baktirmiyorum, online falcilarin cogu spesifik istiyor zaten ama Serkan iyice detaysiz ve dumduz fal bakiyor.Evet cok Detay vermez Ilk fali tatmin de etmemisti beni Ama gidisahat dedigi gibi oldu ve hala o yönde ilerliyo. Bana %80i yetiyo Zaten onca fal baktirip %10u cikmadiktan sonra. Sorumda cok Fazla detay vermedigim Halde güzel bakti diyebilirim. Ve spesifik konuydu. Enerji meselesi tabi :)
Alex nasıl baktirdınmı canım o nasilKendi kartları ile destekleyen fal sepeti savaş medyum gizem ve namaste var.
Medyum gizem pembe tablo cizmem der ama bana pek güven vermiyor.
Buğra zaten berbat. Su falı gönderip kart ile destekleyecem dedi . Ama su fali 15 dakika da geldi. Sen ne ara dua okudun ne ara falimi okudun ve ne ara ses kaydi yaptin 9 dakikalik.
Gökhan keskin i bilemiyorum tarzını. Ama falsepeti cok enfes yorumcu yok. Bana göre.
Selin ay berbat.
Lal akın vardı o da birsey bilemedi bana.
Medyum sıla cok iyi degil.
Yağız okur patladı.
Sahra yıldız cok cok iyiydi.
Ama en iyisi malum kisi cıktı. Ona da baktırmak istemedim pek. Icime sinmedi ama şok detaylar bildi
Bu kadar mı salak ve bodoslama takılıyorlar ya inanılmazBiriniz sormuş ama direk herkesten şüphelenmesem de medyum sıla ve toprak deniz isimli yorumcuların birbiriyle haberdar olduklarına dair baya şüphelerim var. Toprak denize gönderdiğim bir falda beni medyum sılaya yönlendirdi ve ikisinin de fallarında bariz aynı cümleler ve aynı açıklamalar vardı