Binnaz Abla

Arya çiçek çıkan var mi
Ben Arya Cicek e baktirdim, benim bilgilerimi dahi okumadan inanilmaz sacmalamis. Hissi missi gectim elinde danisan kisinin hakkinda yazdigi bilgiler var biliyorsunuz evli/bekar iliskisi var/yok calisiyor/calismiyor meslegi/ogrenci vs. gibi. Dogum tarihi var, burcu belli. Yani elinde gerekli tum doneler var, ustune gidip sen benim sorularimda dahi belirttigim bilgileri gormezden gelip bilgilerimi de hic okumayip bana ogrenciymisim gibi yorum yaparsan traji komik bir yorumdan baska birsey olmuyor, dolayisiyla nerde kaldi bu kisinin falciligi hisleri yorumu, herseyin gercekligini sorguluyor danisan ister istemez.

Bence sen yanlış biliyorsun saç rengini, bal köpüğüdür o

Başta emin değildim ama bugün ikisinin falını da arka arkaya dinledim evet aynı kişiler zaten arkadaşınıza da demiş. Zaten öyle aynı falcının farklı sitelerde hesaplarına çok denk geldim ben de. Falsepetindeki selin ay tellwede medyum hestia, biri de byvde pırıltı olduğunu söylemişti.hatta selin ayın muhtemelen üye olmadığı fal sitesi yok. Medyum gizem binnazda didem soydan. Nas kendinehasın binnazda aynen kendisi var falan.. Yazılı bakanların kim bilir nerelerde üyeliği vardır zaten

Arkadaşlar peki Elfin Demet nasıl? Karşı tarafın düşüncelerini bilebilir mi?

Benim tuhaf zannettigim olay şu. Bu insana a ramon oldugu da iddia edildi. Ama volkan ken begenilmeyen savas oldugu zaman begeniliyor. Volkan iyi diyenler savaş ı beğenmiyor. Yani bu cok tezat bi durum.

Benim tuhaf zannettigim olay şu. Bu insana a ramon oldugu da iddia edildi. Ama volkan ken begenilmeyen savas oldugu zaman begeniliyor. Volkan iyi diyenler savaş ı beğenmiyor. Yani bu cok tezat bi durum.
Savaş da begenilmiyor, son baktıran iki kişi hiç begenmemiş mesela, saç rengi göz rengi atmış ve tutturamamış

Ben de durdum durdum volkan ile savaşın fallarını arka arkaya dinledim. Evet ses tonları benziyor ama yorumlar çok zıt. İkisinde de sorduğum aynı kişi. Ama volkan daha farklı yorumlamış savaş daha farklı. Ama ses tonları benzer olduğu kanaatine vardım. Ayrıca volkan in fotoğrafı vardı genç biriydi savaş yaş biraz fazla olunca yoruluyorum falan demişti bana ses kaydında çok bakinca Yıldızname diye. Yine de bilemiyorum :)

Kızlar fal sepetinde nadide hanzade nasıl? Ne zaman baksam ful dolu oluyor

Ben iki birbirinden farklı konular hakkında sormuşum, sesini geçtim bazı yerlerde kullandıkları cümleler birebir aynı. Bana yaşıyla alakalı bir şey demedi ama volkanken berbat ötesiymiş yeni yeni saçmalıklarını fark ettim. Savaşın da kendiyle çeliştiği yerler olsa da çok daha iyiymiş nedense, ciddi bildiği şeyler olmuş. Bu olay benim selin ayda başıma geldi. Falsepetinde yıldızname baktırdım, özenli geldi ne kadar çıkmayacak olsa da falı ama tellwede bilmeden gittiğim medyum hestia fal bile değildi. Sisteme şikayet ettim kredimi geri aldım. Ha burda da savaşa bir daha gider miyim hayır. Senelerdir reelde ve sanalda fal baktırırım, sanalda dönen dolapların haddi hesabı yok işin içinde bir bit yeniği görüp şüphelenince isterse 7 sülalemi bilsin o falcıya gitmem bir daha

Kızlar aslinda suç bizde bitiyor. Falcı icin kimse kendi deneyimleyerek hissederek gitmiyor. Hep birileri çıktı falı dediğinde bizler falcının tepesine çıkıyoruz nerdeyse. Ben volkan ve savaş olayına gelince ses olarak benzerlik var. Ama fal bakma olayında cok aşırı farklılık var. Fal bakma tarzi transa gecerek bunu anladık tamam. Ama hala aklımın ermedigi konu volkan cok iyi diyenler savaş a baktirinca kötü diyor. Cok kotüydü diyenler iyi diyor. Cok tezat bi durum. Sahsen bende de öyle. Volkan beni bilirdi hep. Ama savaş kisisi volkan ın bilmedigi cogu seyi bildi.ve ben daimi müsteri olarak ses tonunu ayirt edemedim. Savaş sayılı fal alıyor yoruluyor. Ama o volkan la ayni kisi dediginiz insan yani volkan sabah aksam online ve fal alıyor. Volkan in enerjisi yuksek ve sempatik, savaş ın cok ağır ve ters. Bir de cok gariptir ki birisinin arkadaşına baska sistemdeyim diyor ses kaydı. Ama başkasına ben degilim diyor. Ve cogu kisiye sordugumda ben volkan oldugunda hicbir detay vermedim ama simdi iyiydi diyor. Gercekten garip ötesi bi dünya.
Yani savaş ın kimileri falları dinledigini buradaki herkesi takip ettigini söylüyor. Kimileri ben aylar önce baktırdım beni tanimasi mümkün degil diyor.
Bi gariplik var

Kızlar slm,bildiginiz gibi fallardan uzaklaştım bayadır.Arada sizi yinede okuyorum burada,hoşuma gidiyor.Tanıyıp hikayesini bildiklerim var aranızda,onları da merak ediyorum zaman zaman.Bu arada kim çıktı çıkmadı diye yorum dahi yapmak istemiyordum ama birçok fal baktırmış olduğum için,gelişmeler oldukça çıktı çıkmadı belli oluyor.Size bunların ne kadar boş işler olduğunu ve en iyi falcıların bile nasıl yanılıp yanılttığını anlatabilirim şu an.Falı bırakmadan önce bir konu üzerine sürekli belli kişilere fal baktırmıştım.Üst üste birçok defa fal baktırmış olduğum falcılar,Şevdar,Serkan batu,biray,eylem tüzün.Sorduğum adamın kötü gittiğini söylediği bir ilişkisi vardı.Ilk fallarda ne şevdar,ne serkan nede biray başka bir kadın olduğunu göremediler,ben söyleyincede serkan bitmiş bir ilişki,bir enerji kalmamış dedi,şevdar yine aynı şekilde ben kadın hissetmedim vs dedi.Eylem şu an ilişkisi olduğunu göremesede başka kadın etkisi gördü ama sanki eski karısı gibi yorumladı.Adamla uzağız ve hiç görüşemedik pandemi yuzunden,serkana kalsa en geç kasımda yuzyuze geliyorduk adamla,eylulde bakmıştı.Sonra kadını söyleyince ben,bir falda bu kadın eşyalarını alacak adamın evinden gidecek ekimde demişti,o zaman aynı evde yaşamıyorlar kadın arada gidip geliyordu,ben söyleyince arada kaldığında bıraktığı eşyadır dedi.Şevdar da bu kadın gidecek,4 vade var demişti,birayda aynen kadın gidecek vs.Ve o kadar kesin konuşuyorlardıki..Adam o kadından hiç ayrılmadığı gibi şimdi kadın adamın evine yerleşmiş ve beraber yaşamaya başladılar.Evet serkanın dediği gibi kadın eşya topladı ama tam tersi adamın evine yerleşmek için..Biray,şevdar ve serkan yazdıda yazdı yok bu adamla goruseceksin şöyle olacak böyle,bu kadın gidecek vs.Tam zıttı oldu,adam kadından ayrılmadığı için ben uzaklaştım ondan,onlar aynı evdeler şimdi,aslada adamla yuzyuze gelemedik.Sadece eylem ve doğa bu konuda olumsuz konuşmuştu.Sizlerle de paylaşmak istedim..

Herkese merhaba, bir süredir online fal merakım sebebiyle forumu takip ediyordum. Serkan Tek konusu geçince de birkaç şey söyleyip fikir almak istedim. Serkan Tek'e ilk falımı 1 ay önce göndermiştim, o dönemde hayatımdaki insanla kavgamız ve akabinde ayrılığımız olmuştu. Serkan Tek ise barışma olacağını, bunun için benim adım atacağımı ama onun tepkisiz kalacağını, aramızın hemen düzelmeyeceğini ama problemler ortadan kalktıkça tekrar ilişkimizin devam edeceğini, aklında başka birinin olmadığını söylemişti. Sonuçta dediği gibi ben adım attım ama karşı taraf tepkisiz kalmadı ve biz barıştık ama yine sorunlar devam ediyor tabii.
Son dönemde forumdaki çıkan fal haberleri üzerine yine kendisine fal gönderdim, bu sefer tamamen olumsuz bir yorum geldi. Karşı tarafın beni kandırdığı, yalanlar söylediği, başka bir insanla yoluna devam edeceği şeklinde... 1 ay önce de birebir aynı koşullar vardı aslında, sadece ilk falda sorum daha yuvarlaktı. İkinci soru direkt hedefe yönelik apaçık detay veren bir soruydu ama yine de insan düşünüyor detaylar farklı olsa da sonucun aynı olması gerekmez miydi diye. Bu arada ilk falım tarot, ikincisi kahveydi. Serkan ın hangi falda yorumu daha iyi? Böyle bir ayrım var mı? Kendisiyle böyle tutarsızlıklar yaşayanlar oldu mu?

merhaba, serkandan ekimde yorum almıştım. zehir zemberek bir yorumdu ve asla çıkmadı :) genel olarak falcıların hepsi tutarsız :)

merhaba, serkandan ekimde yorum almıştım. zehir zemberek bir yorumdu ve asla çıkmadı :) genel olarak falcıların hepsi tutarsız :)

Umutsuzlukla fala sarıldığım yetmiyor gibi bir de yorumlara sıkı sıkıya tutunup tutarsızlık olunca da sorguluyorum :))
Serkan ile birlikte Fama ve Fal sepetinde Leyla Seçkin de olumsuz yorum yapanlar arasında. Geri kalan tüm isimler olumlu yorum yaptı. Zamanları geldikçe burada paylaşmayı düşünüyorum ben de.
Bu arada Fama olumsuz yorum yapmakla kalmamış bana da epey hırslanmıştı niyeyse :)

Ah valla doğrudur ben daha 7-8 aydır online baktiran biriyim burda yazılanları okuyorum da neler neler. Ben de volkanı begenmemistim hem de hiç ama savaşı çok begendim :) ama belki enerjisel. Baksanıza aynı kişi iki farklı sitede iki farklı yorum yapmış demek ki olabilirm çelişkisel durumlar :)

Volkan beni bilemez mesela sorduğum kişinin aldattığını bilememisti ama savaş direkt tek eşliligi savunan biri değil dedi hem uzun hem daha tutarlıydi volkan Tarot bakıyordu sadece savaş Yıldızname de daha tercih ediliyor anladığım kadarıyla. Ben de çok online tercih etmiyordum lakin savas methedilince baktırdım

Serkan Batu’num soylediginin tersi oluyor zaten Bence online fal boş, ben de artık baktırmıyorum, ayda bir gibi istanbul falcılar topiğinde konusulan telde bakan falcılara baktırıyorum onlar daha iyi en azından anı ve karsı tarafın nyetini daha dogru gorebilen falcılar,online falcılar gercekten bilemiyorlar.

Demekki canı isterse bi kisi inciler döktürüyor. O zaman yildiznamesi güzel.
Bir de iyi enerji vermek gerek.
Sistemde de öyle biraz sıkıntılı bi insan. Ama bi insanın 2 karakteri olması tuhaf. Hem ters hem kibar nasil oluyo bi insan.

Arkadaşlar bu nasıl bir şey onlarca yorum okudum serkan BATU çıkmadı ama yine baktiririm diye yazılmış peki neden ?? Yazık günah degilmi onca para ver ve çıkmayacağını bilerek..
Bence bunun sebebi fal baktırırkenki esas motivasyonun psikolojik destek almak olması.Dinlendiğini,birinin sorununla ilgilenip seninle konuşması.Serkan bu anlamda en doyurucu falcı kesinlikle,özen gösteriyor,karşısındakine çok değer gösterip hassas şekilde onun tüm kafasındaki soru işaretlerine değiniyor.E sesi ve anlatımıda çok güzel ve akıcı,sırf sohbet gibi sesini dinlemek için bile atıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…