- 21 Ağustos 2020
- 1.100
- 2.126
Evet arkadaslar L levanderNlitea kisa ses kaydini gonderdi dinledim, baktiran kisiye evet diger sistemde bakan kisi bendim demis yani kabul etmis baska sitede de fal baktigini ve soylemis acikcafalin basinda.Lizyaa şu an sitede misiniz ? Size şu savaş/volkan olayının kanıtlarını göstereyim kendimi şizofren gibi hissediyorum Lizyaa harici -eski- üye varsa gösterebilirim onlarada.
Lizyaa şu an sitede misiniz ? Size şu savaş/volkan olayının kanıtlarını göstereyim kendimi şizofren gibi hissediyorum Lizyaa harici -eski- üye varsa gösterebilirim onlarada.
Bende eskiyim fakat inanın artık o mu değil mi tartışması o kadar gereksiz uzadı ki ben bunun bilerek yapıldığını düşünüyorum. Sakın kendini şizofren hissetme değmezLizyaa şu an sitede misiniz ? Size şu savaş/volkan olayının kanıtlarını göstereyim kendimi şizofren gibi hissediyorum Lizyaa harici -eski- üye varsa gösterebilirim onlarada.
Kendinizle çelişiyorsunuz diğer üyelere niye karalama peşindesiniz diyorsunuz ama sizde aklama peşindesiniz, neden?Ya ben konusmayayım diyorum ama şunu söyleyeyim bu adama bu kadar niye taktınız. Yatıyosunuz volkan kalkıyorsunuz volkan. Yani sürekli bi karalama pesindesiniz. Yorumunu begenmediyseniz baktirmayın kimse volkan a savas a gidin demiyor. Bu muhabbet sıktı iyice forumda
Yani ayrica farkli sitelerde bakmalarinda sorun yok onlar icin de sorun degil ki bunu acikca da soyluyorlar. Kimileri ayni isimleri kullaniyor zaten sesli bakiyorsa sesten taniniyorlar ama sikinti bir sitede farkli digerinde farkli yorum yapmasi, tutma olasiligini arttirmak icin yani o zaman ikisinde de senaryo yaziuorlar yaptiklari sey falcilik degil insan kandirma. Gerci falcilarin %95'i insani kandirmaya yonelik, durustce ve gercekten hisleriyle yapan falci orani %5 falandir.Bende eskiyim fakat inanın artık o mu değil mi tartışması o kadar gereksiz uzadı ki ben bunun bilerek yapıldığını düşünüyorum. Sakın kendini şizofren hissetme değmez
Bakın beni yanlış anlamışsınız. Ben üstüne basa basa bu konuyla ilgili her mesajımda Yanlış anlamayın veya asla gibi kelimeler kullandım. Ben ne karalıyorum ne de kötü diyorum. Hatta beğenen tabiki baktırabilir diye belirttim kaç kere. Sadece böyle belirtme sebebim şu 1. Israrla yanılıyorsunuz o değil dendi ve kanıtlamak istedim 2. ben sizinle hem bu hesaptan konuşsam hem de başka bir hesaptan size cevap versem garip gelmez mi ? Kendinizi kandırılmış hissetmez misiniz? İşte bu yüzden bunu belirtip yanılmadığımı gösterdim. Benim ne bir fal bakan kişinin ne de başka birinin emeğinde ekmeğinde gözüm yok. Hakkıyla yapan herkese ( bu kişi asla hak yiyor demiyorum asla! ) yolu açık olsun bol kazançları olsun :) Ben daha önce de söyledim benim annem 30 yılını fallara vermiş birisi. Böyle site üzerinden veya 200 300 liraya bakan birisi de değildi. Ben bu işin içinde büyüdüm. Bu gözler ne dolandırıcı ne düzenbazlar gördü :) gencecik çocuklara okunmuş su diye eklem düzensizliği yapan şeyler verir kızın eklemlerinin ritmini bozarlardı. ailesi de titriyor diye içine 3 harfli kaçmış diyerek okutmaya götürürlermiş :) Online platformda neler olur siz düşünün. Bu konuyu kesinlikle kapayalım artıkYa ben konusmayayım diyorum ama şunu söyleyeyim bu adama bu kadar niye taktınız. Yatıyosunuz volkan kalkıyorsunuz volkan. Yani sürekli bi karalama pesindesiniz. Yorumunu begenmediyseniz baktirmayın kimse volkan a savas a gidin demiyor. Bu muhabbet sıktı iyice forumda
çok haklısınızBende eskiyim fakat inanın artık o mu değil mi tartışması o kadar gereksiz uzadı ki ben bunun bilerek yapıldığını düşünüyorum. Sakın kendini şizofren hissetme değmez
YaYani ayrica farkli sitelerde bakmalarinda sorun yok onlar icin de sorun degil ki bunu acikca da soyluyorlar. Kimileri ayni isimleri kullaniyor zaten sesli bakiyorsa sesten taniniyorlar ama sikinti bir sitede farkli digerinde farkli yorum yapmasi, tutma olasiligini arttirmak icin yani o zaman ikisinde de senaryo yaziuorlar yaptiklari sey falcilik degil insan kandirma. Gerci falcilarin %95'i insani kandirmaya yonelik, durustce ve gercekten hisleriyle yapan falci orani %5 falandir.
Kendinizle çelişiyorsunuz diğer üyelere niye karalama peşindesiniz diyorsunuz ama sizde aklama peşindesiniz, neden?
İşte büyüten de sizsiniz bende bunu söylüyorum. Haftalardır dışardan okuyorum ve gayet objektif davrandığımı düşünüyorum. Çünkü neredeyse bu topikteki birçok insanla özelden bile konuşmuşluğum yoktur.Fakat dönüyorum konuya ve siz hep bir savaşı övme peşindesinizBen aklamıyorum zaten ben savaş a forumda methedilince gittim. Ama haftalardır bu iş iyice polisiye filmine döndü. Volkan savaş ramon savas bu bilgi çalıyor kimi çalmıyor sesi benziyor yok benzemiyor tartismaları iyice kabak tadı verdi. Yani kimse kanıt istemedi. Aklı olan kulagı duyan zaten anlıyor. Yani kisiyi nerdeyse nerde yasadigini kim oldugunu arastircaz. Gözümüzde meslegi haricinde bu kadar büyütmenin anlamı yok. Özel hayatı kendinin. Istediği yerde ekmegini kazansın. Bizim cebe girmiyor. Ama resmen işsizlik yani. Mesela hic selin ay ın nerelerde çalıştığını kimse kanitlamiyor?
Millet ekmek parasi derdinde
Sacma tabii para verip hizmet aldigim biri sonucta ama ben bunu seye bagliyorum, duymak istediklerini soyleyen pembe ruyalara daldiran falcilarin fani olup olumune savunuyor insanlar maalesef. Binnaz ve diger sitelerde vasat ama pembeci falcilarin yorumlari abartili, cunku falin sonunda o gaz ve mutlulukla resemen peygamber ilan etmeye yakin yorumlar yapiyorlar, melegim, birtanem falan yazanlarigoruyorum sanki 40 yillik arkadasiyla konusuyor, ben arkadasimi o kadar ovmem mesela. Yani bunlar psikolojik sorun aslinda, kisilik bozuklugu hepsi bana normal gelmiyor. Zaten fal cafe sahipleri falcilara hep pembe yorum yapin, olumlu konusun diye baski yapiyorlarmis gecen diger topikte konusulmustu, obur turlu oldugunda insanlar tekrar fal baktirmaya gitmiyorlarmis musteri kaybediyorlarmis cunku. online sitelerde de bu sekilde. her insan kendini kandirir zaman zaman ama iste bu tarz insanlar bunun sinirini bilmedikleri icin kisilik bozukluguna giriyor, ona guzel ve inanmak istediklerini soyleyen falciya da asiri baglaniyorlar ve savunuyorlar.YaLizyaa ben şunu anlamadım. Olsa nolacak zaten hepimiz falcıları da, zihniyetlerini de, yaptığımız hatanında farkındayız. Ölümüne birini savunmak hele de fal konusunda o kadar saçma ki. Diyorum ya bu gözler bu topikte neler gördü, inanın değmiyor
Kendinizle çelişiyorsunuz diğer üyelere niye karalama peşindesiniz diyorsunuz ama sizde aklama peşindesiniz, neden?
İşte büyüten de sizsiniz bende bunu söylüyorum. Haftalardır dışardan okuyorum ve gayet objektif davrandığımı düşünüyorum. Çünkü neredeyse bu topikteki birçok insanla özelden bile konuşmuşluğum yoktur.Fakat dönüyorum konuya ve siz hep bir savaşı övme peşindesiniz
Her neyse dilerim bu konuyu artık şu kısır döngüden çıkarırsınız.
Ben kanıta ihtiyaç duymadan söylediğiniz an inanmıştım . Eski Bir üye bunu diyorsa doğrudurLizyaa şu an sitede misiniz ? Size şu savaş/volkan olayının kanıtlarını göstereyim kendimi şizofren gibi hissediyorum Lizyaa harici -eski- üye varsa gösterebilirim onlarada.
Peki madem biz hatalıyız bizi eleştiriyorsunuz takıldığımız erkeklerle ilgili. O zaman sizin ne işiniz var falla ve bu topikle?Anlamıyosunuz galiba bu konuyu açan ben değilim. Isıtıp ısıtıp adam suc işlemiş gibi ispat pesinde koşan dolandırıcı duzenbaz yerine koyan sizlersiniz. Doğa icin de mukemmel dediniz sonra yerin dibine batirdiniz.
Takilmissiniz saplantili sekilde sizi sevmeyen erkeklerin pesine ,savas negatif konustugu diye bana öfke kusuyosunuz. Ben mi söyledim savaş a sanki. Ve ben konuyu diger sayfalarda kapatalim dedim siz açtınız adam düsman gibi size. Ben savaş a baktirin demedim. Ters bi insandır dedim. Gelgitleri var dedim. Isterseniz atın ters birsey yapın görün sonra
Anlamıyosunuz galiba bu konuyu açan ben değilim. Isıtıp ısıtıp adam suc işlemiş gibi ispat pesinde koşan dolandırıcı duzenbaz yerine koyan sizlersiniz. Doğa icin de mukemmel dediniz sonra yerin dibine batirdiniz.
İnsanların söyledikleri işimize gelmeyince üslubu bozmayalım hemen lütfen. Ne demek sizi sevmeyen erkeklerin peşindesiniz demek? Mesela benimki öyle bir fal değil, bana olumsuz da konuşmadı. Ama beğenmedim? Beğenmemek için tek sebep vardır bana göre o da falda kendimle alakalı bilgilerin doğru olmamasıdır.Takilmissiniz saplantili sekilde sizi sevmeyen erkeklerin pesine ,savas negatif konustugu diye bana öfke kusuyosunuz. Ben mi söyledim savaş a sanki. Ve ben konuyu diger sayfalarda kapatalim dedim siz açtınız adam düsman gibi size. Ben savaş a baktirin demedim. Ters bi insandır dedim. Gelgitleri var dedim. Isterseniz atın ters birsey yapın görün sonra
Peki madem biz hatalıyız bizi eleştiriyorsunuz takıldığımız erkeklerle ilgili. O zaman sizin ne işiniz var falla ve bu topikle?
İnsanların söyledikleri işimize gelmeyince üslubu bozmayalım hemen lütfen. Ne demek sizi sevmeyen erkeklerin peşindesiniz demek? Mesela benimki öyle bir fal değil, bana olumsuz da konuşmadı. Ama beğenmedim? Beğenmemek için tek sebep vardır bana göre o da falda kendimle alakalı bilgilerin doğru olmamasıdır.
Herkes burada beğenip beğenmediği falcılarla alakalı yazıyor kimsenin amacı karalamak değil. Burada konunun daha da uzaması ve kimsenin savaşla bir derdi olmamasına rağmen öyleymiş gibi gözükmesinin sebebi senin savaşla alakalı her yorum yapana cevap vermen.
Zaman gelir savaşın dediklerinden olmaz diye gördüklerimiz yaşanır o zaman da herkes yazar zaten. İnsanlar bazen yazıyor o dönem haksızlık yapmışım ama sonra yaşadım dediklerini diye. Ama burada şu an kendi yaşantımızı baz alıp bir yargıda bulunuyoruz. Kimi fallarda da bu apaçık ortada oluyor.
Sen de sonuçta birileri için fal baktırıyorsun lütfen hemcinslerine düşmanca sözlerle saldırıp kimseyi incitmeye çalışma. Belki de senin fal anlayışınla başkalarının ki başkadır. Sana göre savaşın fal bakım tarzı çok iyidir başkasına boş gelir.
Kimse dolandırıcılıkla suçlamıyor, fal dünyası bu adam hesap açar kapatır başka bir isimle fal bakar sonuçta online platform bu. Kafamıza silah dayayıp da baktırtmıyor. Sadece burada bilgileri toplayıp fal bakana dolandırıcı derim ben. Sen aslında böyle davranarak savaşı da iticileştiriyorsun. Herkes sana günlerdir bak yaptığın hoş durmuyor savunma bu kadar diyor herkesin her yorumuna bir bahane geliştiriyorsun. Enerjisi yoktur, çok fal bakmıştır gibi gibi. Fal bakıyorsa enerjisi olsun enerjisi yoksa bakmasın kimseye bu bizim problemimiz değil. Parasını alıyorsa hakkaniyetle bakım yapacak tüm falcılar. Savaş bana çok kibardı, kötü yorum da bana göre çok yapmadı ben sadece eminim volkan olduğuna ve bunu da dile getirdim. Herkesle tek tek uğraşmana değer mi savaş kim?