Binnaz Abla

Adı geçince ben de Asude nin falını dinleyeyim dedim. O dönem baktırdığım kişi için ultra pembe tablo çizmiş ki soru dahi sormamışım sonrasında. Adam çok aşık ama sorunları var, sorunları bitince bana gelecek gibi klasik falcı cümleleri kurmuş. İşin aslı adam aşık değildi, hiçbir zaman da olmadı zaten. Eylül başında baktırmışım Asudeye. Eylül sonunda yeni bir ilişkiye başladım, mesela bunu görmemiş. Baktırdığım kişi ile de mesajlaşmamız oldu ama Asudenin dediği tarzda değildi.
Yalnız şimdi falcıya da kızamıyorum. Kartlara baktım, hepsi olumlu kartlar. Ben olsam aynen onun gibi yorumlardım. Burada da işte online falın güvenilmez olduğu sonucuna varıyoruz. Yorumcunun kendi açılımını yapması daha sağlıklı ama kendi destesinden açılım yapanlar da sanki çok mu bildi. Tümay cennet 3 desteyle açılım yaptı, öyle aşık böyle güvenilir dediği adamla 10 gün sonra ayrıldım Bütün savları kendim sundum, kendim çürüttüm sanki :) Varabileceğimiz tek sonuç falın boş bir şey olduğu sanırım

Bana da cikmasini dilerim ama olay orgu sirasi farkli olsun ki gercekten oluru olsun ve de vadesi cok daha kisa olsun :)
cok ta birsey istemiyorum bakildiginda :)

Son düzenleme:
Ne guzel yeni iliskiye baslamissin, mutluluklar! Onune bakmak en dogrusu... ex in pek bir onemi kalmamistir artik.

Bana da cikmasini dilerim ama olay orgu sirasi farkli olsun ki gercekten oluru olsun ve de vadesi cok daha kisa olsun :)
cok ta birsey istemiyorum bakildiginda :)
Aslında şöyle bana bi falında ani bi görüşme olacak demişti ve ilerleyen zamanlarda benim düşündüğüm bi konuyu ben söylemeden söyleyip düşündüğünüz şeyi ( burda düşündüğüm şeyin ne olduğunu da söyledi ) doğru zamanda yapın demişti ben bu falını çoktan unutmuş fallara ara vermiştim ki aylar sonra tam da dediği şeyleri vadesiz olarak olay kurgusu olmadan yaşadım. Falı attıktan 1 ay sonra okusam yok ya çıkmadı derdim ama şimdi okuduğumda onların hepsi oldu. Biraz karışık anlattım ama inşallah anlamışsınızdır :)

Ya falcının kendi kartlarıyla bakmasını ben de istiyorum hatta sanaldan olunca benim seçtiklerim sanki yetersizmiş gibi geliyor ama bunu medyum namasteden istedim bir gün, bana aynen "kendi kartlarımla seçersem benim enerjim olur senin değil" dedi. Yapan nasıl yapıyor bilmiyorum.

Aynı şekilde bende eski falımı okudum 3 yıl önceki o zaman tabi deli gibi aşığım bu adam sana gelecek ama evlilik görünmüyor ama gelmesi seni mutlu edecek demişti tabi o zaman oldu adam bir zaman sonra geldi ben falı filan unuttum 4 ay sonra tamamen bitti yani ben bitirdim dediği gibi adamda ciddiyet goremedim zaten oda ciddi olmadığını söylemişti bir daha okumamıştım

Yok hiç alakası yok. Medyum Ramonu bende denedim . İki fal birbirine benzemiyor. Seste farklı
Medyum ramon nasıldı sende?
Ki millet beni ciddiye almıyor.bir insan 1 kere gelmis müsteriyi aylar sonra hatırlayacağını zannetmem. Ve en cok onlara fal baktiran benim ve sesler cok farklı. Bir de konusma sesi ile ses kaydi da farkli olabiliyor. Eger oyle birsey varsa o kiside hipertimezi hastaligi vardır
Son noktayi koyuyorum. Hesabi bircok farkli kisi kullanıyor

Bu taş bana mıydı

Aynen bana da öyle söyledi, kartlarıma kendinde destekler misin demiştim, aynı cevabı verdi destenin sadece ana bilmem ne noktalarındaki kartlarla ilave yorum yapabilirmiş falan..

Aynen bana da öyle söyledi, kartlarıma kendinde destekler misin demiştim, aynı cevabı verdi destenin sadece ana bilmem ne noktalarındaki kartlarla ilave yorum yapabilirmiş falan..

Yapan şöyle yapıyor, kendi kartlarina isim niyet edip dogum tarihi neyse yapıyor ve enerji alısverisine giriyor. Medyum namaste kendi adına eger bakım yaparsa kendi enerjisi olur. Ama baskasina bakarsa başkasının enerji alanina girer. Bunu faldan anlamayan bile bilir. Bence namaste cok yeterli bi medyum değil.

Daha önceki uyarımı dikkate almamışsın ve polemik yaratmak istemişsin ama burda bir taş yoktu.. çok agresif bir yapın var, bu çok belli oldu ki yaşça da baya küçük olduğunu düşünüyorum artık. Karşılık cevap yazmazsan sevinirim zira ben sana artık yazmayacağım.

fikir alışverişi yaptığımız bir ortamda falcı savunması yapılmasının yanlışlığından bahsetmiştim. Buraya bazen çıkan çıkmayan yorumu okumaya yada yazmaya bazen de eğlenmeye yada dertleşmeye geliyoruz sonuçta. Bazı arkadaşlarla özelde de yazışıyoruz..

Resmen bizlerin maaşa bağladığı yorumcuların bir de böylesine savunulması çok saçma değil mi? Onu demek istemiştir,enerjisi düşüktür tekrar dene vs vs.. falcı sadece falcı

buranın bugünlerdeki yüksek geriliminden ve mantıkdışı bulduğum yorumlardan uzak durmak için hesabımı bir süre kullanmayacağım.. hepimizin dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum. Hoşçakalın

Keske gitmeseydiniz sorun eger ben isem giderdim.

Sırf merakımdan savaşa fal attım ama bin pişman oldum. Hep oluyo bu zaten diyorum kesin kötü çıkacak ama fal batağı böyle bişey kaç aydır baktırmıyodum üstelik. Neyse özet geçiyorum hemen kızlar. Yıldızname attım. İlk başlayış sen kumral beyaz aradı bak köpüğü rengi saçları olan birisin dedi. Yanlış. Ben aşırı beyaz tenli kızıl saçlıyım. Hadi dedim bunu geçtim yapay renk (orjinal saçımda koyu kahve ama) hadi ten rengini yuvarladı. Benimkini sordum. Demiş ki seni seviyo, ama başkasıyla görüşüyo. Biz baya sık görüşüyoruz yazmışım soruda da aslında ama. Hadi erkek yapar diyip bunu da geçtim. Turuncu bi yerden çok sık geçiyomuşum geçmemeliymişim. Ben online çalışıyorum evdeyim tüm gün, evde turuncu çizik bile yok. Sonra eşya değiştirecekmişim 40-45 yaşlarında bi erkek borç vercekmiş bana. Ben ailemle yaşıyorum, babamda 60 yaşında etse etse o yardım eder yani özetle aşırı aşırı tırt. Baktırmayıııın

Falda iyi okudunuz mu? Baskasıyla görüsüyo sizi seviyo dediniz bende onu anlayamadım.

Kızlar falsepeti de havuz uygulaması sona mı erdi
Ermiş evet çünkü 50 100 tl lik falcılar talep edilince ornek veriyorum
15 tl lik fala melisa baksın,alex baksın gibi. Biraz da edepsizlik görüyorum ama yapacak birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…