Binnaz Abla

Ben falcilarda buna sasiriyorum, kendinden emin degilsen hic girme bu sacin bu renk gozun bu renk kehanet islerine. Birn insan kendini bilir duru gorusu var mi yok mu. Uydurma oldugu aninda ispatlanamayacak sekilde yuvarlak fal bak ne biliyim goz gore gore senaryo yaziyorlar aninda patliyor. Boyle olunca diger soylediklerinin de onemi kalmiyor, insan falin gerisini bile dinlemek istemiyor anda bile bilemedikleri zaman. Ayrica duru gorusu olsa ve bilse ne olur sen zaten sac rengini, ne renk yerden gectigini biliyorsun bunun icin fal baktirmiyorsun ki.

Ben iletişimden yazdım mail attılar online olucak takip edin diye
Ermiş evet çünkü 50 100 tl lik falcılar talep edilince ornek veriyorum
15 tl lik fala melisa baksın,alex baksın gibi. Biraz da edepsizlik görüyorum ama yapacak birsey yok.
Bence her iyi falci bir uyeye promosyon fal bakmali, telefon ip adresinden veya telefon numarasi kayitla kontrol etsinler bir sekilde bir den cok baktiramasin kimseayni falciya ama bir defa deneme fiyati olmali. Enerji tutmuyor veya bir falciyi denemek istiyoruz ama ucret 100 den asagi olmayanlari sahsen ben denemek istemiyorum onlineda. Ama belki iclerinden biri cok iyi tutacak, denemedigimiz icin bilmiyoruz. Hem kendileri kazanirlar uzun vadede, atiyorum ben Melisa'ya hic gitmedim fiyati yuksek buldugum icin, 15 lira promosyon fal baksin sonra ben tutarsa surekli baktirmak isterim zaten. Gozumuzle gordugumuz bir urun alirken bile testerla denetiyorlar hatta urunu satin alip evde deneyip kolayca iade edebiliyoruz ama online yuksek fiyatlara ne cikacagi belli olmayan fal satin almamizi bekliyorlar. iade de edilmiyor cogunlukla cok fiyasko olmadikca yani begenmedim bunu iade edin diyemiyoruz ki tuketici hakki bir sekilde bu da.

Aynen lizyacım. Yani falın başı böyle başlıyor. Zaten öyle konuşurken bu fos çıkacak belli dedim içimden. Israrla bal köpüğü rengi diyor bide turuncu yerden geçmicekmişim enerjimi sömütüyomuş. Hatırladıkça gıcık oldum gene. 3 aydırda baktırmıyordum fal sırf merakımdan gittim.

Yani simdi anlamadığım nokta şu. Siz simdi olumsuz söyledigi bi fala mı takıldınız yani negatif söylediğine yoksa hani sinir bozucu bir yorum duydunuz da açık aramak icin sac rengi göz rengine mi takıldınız?
Puanlama yaptınız mı peki? 1 puan verseydiniz

Falın olumsuz olması değil mevzu. Hem tutarsız aynı fal içinde hemde ısrarla ten rengi saç rengi söylemiş. Lizyanın dediği gibi bilmiyorsan iddia etme. Açık aramak değil yaptığım. Falımda bildiği bir şey yok. Fal baktırma amacım turuncu bi yerden geçme demesi değil. Sorduğum sorular başka, yorumlar bambaşka yarısında falın. Tatmin edici anda dahi bildiği olmadı. Falı dinlerken ilk ten rengi saç rengini bile ısrar edip yanlış söyleyen birinin falının devamını dinlerken insan soğuyor.

Merhaba kızlar tekrar Şu savaş olayı konuştukca uzuyor yani çok net keskin söylemem gerekiyor sanırım. Ben bu kişiye asla dolandıcı gibi şeyler demedim. Sadece binnazdaki volkan ile aynı kişi dedim bunuda bi yerden sonra tahmin değil arkadaşıma kendi söylediği için dedim. Bu bir tahmin veya ses benzetmesi değil.çok merak eden olursa arkadaşımdan o kaydı ister eski güvenilir bir üyeye söylediği kısmı dinletebilirim veya duruyorsa destekten gelen mailide paylaşırım eğer kızcağızda tamam derse. Binnazda profilini kapadı zaten puanı düşük diye. Düşük olma sebebide bence bu yaptığı sen şöylesin nöylesin durumu.Bunları söyler ve tutarsa hayrete düşürür çok övülür oha diye. Bu yüzden risk alıyo sanırım.

Ben kimseye asla kötü veya yalancı asla demiyorum. Orada fal bakıyo. İsmi ne olursa olsun önemi yok isteyen tercih eder.ben sadece kim olduğunu söyledim

Destek derken onu anlamadım ne destegi?

kızlar iş için falcı önerir misiniz ne zaman fal baktırsam hep aşktan bahsediyolar işle ilgili soru sorunca geçiştiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…