- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
Yani çıkmadı ve beni çok yanılttı boşa umutlandırdı ama o dönem çok da iyi geldi ve destek oldu..Bence bunun sebebi fal baktırırkenki esas motivasyonun psikolojik destek almak olması.Dinlendiğini,birinin sorununla ilgilenip seninle konuşması.Serkan bu anlamda en doyurucu falcı kesinlikle,özen gösteriyor,karşısındakine çok değer gösterip hassas şekilde onun tüm kafasındaki soru işaretlerine değiniyor.E sesi ve anlatımıda çok güzel ve akıcı,sırf sohbet gibi sesini dinlemek için bile atıyorsun
Bence bunun sebebi fal baktırırkenki esas motivasyonun psikolojik destek almak olması.Dinlendiğini,birinin sorununla ilgilenip seninle konuşması.Serkan bu anlamda en doyurucu falcı kesinlikle,özen gösteriyor,karşısındakine çok değer gösterip hassas şekilde onun tüm kafasındaki soru işaretlerine değiniyor.E sesi ve anlatımıda çok güzel ve akıcı,sırf sohbet gibi sesini dinlemek için bile atıyorsun
Evet güzel tesbit etmişsiniz teşekkür ederim ilk kez yarın atacağım tabi yakalayabilirsemBence bunun sebebi fal baktırırkenki esas motivasyonun psikolojik destek almak olması.Dinlendiğini,birinin sorununla ilgilenip seninle konuşması.Serkan bu anlamda en doyurucu falcı kesinlikle,özen gösteriyor,karşısındakine çok değer gösterip hassas şekilde onun tüm kafasındaki soru işaretlerine değiniyor.E sesi ve anlatımıda çok güzel ve akıcı,sırf sohbet gibi sesini dinlemek için bile atıyorsun
Sanalda çok yalan dolan dönüyor işte. Tam benlik dediğiniz fal bir bakıyorsunuz meğer falcının herkese söylediği şeymiş, kopyala yapıştırmış vs. Geçmişte çok örneğini gördük bazı falları burda direk paylaştık hatta. Volkan daha önce de dediğim gibi iğrençti, savaşın bildiği şeyler oldu ama benim için çok önemli bir konu hakkında savaş faldan önce detay istedi mesela.Bunlar benim için hep soru işareti o yüzden bir daha baktırmam. Geçmişte bu tarz olaylarla karşılaştığım için bana güven vermiyor, sinek küçük mide bulandırır misali. Artık ilişki hakkında baktırdığımda bile çok spesifik bir şeyi bilmiyorsa bir daha baktırmıyorum. Çünkü "yok bu ilişki için sen çok mücadele vermişsin, yok adam inatçıymış yok ailevi problemleri varmış" gibi laflar klasik laflarAh valla doğrudur ben daha 7-8 aydır online baktiran biriyim burda yazılanları okuyorum da neler neler. Ben de volkanı begenmemistim hem de hiç ama savaşı çok begendim :) ama belki enerjisel. Baksanıza aynı kişi iki farklı sitede iki farklı yorum yapmış demek ki olabilirm çelişkisel durumlar :)
Bu bahsettiğiniz benimArkadaşlar bu nasıl bir şey onlarca yorum okudum serkan BATU çıkmadı ama yine baktiririm diye yazılmış peki neden ?? Yazık günah degilmi onca para ver ve çıkmayacağını bilerek..
Belki de Volkanken beğenmediğini Savaşken beğen diye zıt yorum yapmış olabilir mi? Böyle falcılar vardı 2 farklı hesaptan zıt yorum yapıp hangisi tutarsa mantığında olanlar. Belki sizi tanımış olabilir,bu mecrada bence hiç bişeye şaşırmamak gerek forumun çok eski üyelerindenim neler gördük neler:)Ben de durdum durdum volkan ile savaşın fallarını arka arkaya dinledim. Evet ses tonları benziyor ama yorumlar çok zıt. İkisinde de sorduğum aynı kişi. Ama volkan daha farklı yorumlamış savaş daha farklı. Ama ses tonları benzer olduğu kanaatine vardım. Ayrıca volkan in fotoğrafı vardı genç biriydi savaş yaş biraz fazla olunca yoruluyorum falan demişti bana ses kaydında çok bakinca Yıldızname diye. Yine de bilemiyorum :)
Belki de Volkanken beğenmediğini Savaşken beğen diye zıt yorum yapmış olabilir mi? Böyle falcılar vardı 2 farklı hesaptan zıt yorum yapıp hangisi tutarsa mantığında olanlar. Belki sizi tanımış olabilir,bu mecrada bence hiç bişeye şaşırmamak gerek forumun çok eski üyelerindenim neler gördük neler:)
Değil mi insan spesifik şeyleri bilmelerini istiyor. Sanal cidden o şekilde ben de iki aydır bir kere baktirmistim sanırım sanaldan. Ama degisik durum olunca yine düştüm bu çukura lakin şu an iki falcı var ikisi de online değil bilinen kişiler burda onlara baktiririm baktirirsam başkasına baktirmam yine. Yazdıklarıniz, yazilanlar, yaşananlar. En iyisi hiç baktırmamak ama insan duramıyorSanalda çok yalan dolan dönüyor işte. Tam benlik dediğiniz fal bir bakıyorsunuz meğer falcının herkese söylediği şeymiş, kopyala yapıştırmış vs. Geçmişte çok örneğini gördük bazı falları burda direk paylaştık hatta. Volkan daha önce de dediğim gibi iğrençti, savaşın bildiği şeyler oldu ama benim için çok önemli bir konu hakkında savaş faldan önce detay istedi mesela.Bunlar benim için hep soru işareti o yüzden bir daha baktırmam. Geçmişte bu tarz olaylarla karşılaştığım için bana güven vermiyor, sinek küçük mide bulandırır misali. Artık ilişki hakkında baktırdığımda bile çok spesifik bir şeyi bilmiyorsa bir daha baktırmıyorum. Çünkü "yok bu ilişki için sen çok mücadele vermişsin, yok adam inatçıymış yok ailevi problemleri varmış" gibi laflar klasik laflar
bayıyor bir süre sonra. Biliyorlar çünkü mücadele vermesem kafaya takmam o yüzden gidip fal da baktırmam. Çok da ciddiye almamak lazım o yüzden falları, enerjimin uyduğu hepi topu 3 5 falcı vardır, kafamda soru işaretleri varsa önce onların fikirlerini alırım gerisi biraz "dur şunu da bi deniyim" mantığı
Neden bu kadar Savaş'ı savunuyorsunuz?Ya nerden bilsin insan onlarca üyenin hayatını. Volkan sadece tarot bakardı. Savas yildizname gönderdi forum ve tarot olarak yorumlamadı yildizname de. Bence siz paranoya yapmissiniz
Volkana bir kere baktirmistim ama hiç bilgi vermemistim onu hatırlıyorum hani ayırt edici bir bilgi vermemiştim :) hatırlamaz diye düşünüyorum. Evet okuyorum ben de :)) baya alengiri günler olmuş geçmişte fal konusunda :))Belki de Volkanken beğenmediğini Savaşken beğen diye zıt yorum yapmış olabilir mi? Böyle falcılar vardı 2 farklı hesaptan zıt yorum yapıp hangisi tutarsa mantığında olanlar. Belki sizi tanımış olabilir,bu mecrada bence hiç bişeye şaşırmamak gerek forumun çok eski üyelerindenim neler gördük neler:)
Yanlış alıntı yapmışım.Herkese merhaba, bir süredir online fal merakım sebebiyle forumu takip ediyordum. Serkan Tek konusu geçince de birkaç şey söyleyip fikir almak istedim. Serkan Tek'e ilk falımı 1 ay önce göndermiştim, o dönemde hayatımdaki insanla kavgamız ve akabinde ayrılığımız olmuştu. Serkan Tek ise barışma olacağını, bunun için benim adım atacağımı ama onun tepkisiz kalacağını, aramızın hemen düzelmeyeceğini ama problemler ortadan kalktıkça tekrar ilişkimizin devam edeceğini, aklında başka birinin olmadığını söylemişti. Sonuçta dediği gibi ben adım attım ama karşı taraf tepkisiz kalmadı ve biz barıştık ama yine sorunlar devam ediyor tabii.
Son dönemde forumdaki çıkan fal haberleri üzerine yine kendisine fal gönderdim, bu sefer tamamen olumsuz bir yorum geldi. Karşı tarafın beni kandırdığı, yalanlar söylediği, başka bir insanla yoluna devam edeceği şeklinde... 1 ay önce de birebir aynı koşullar vardı aslında, sadece ilk falda sorum daha yuvarlaktı. İkinci soru direkt hedefe yönelik apaçık detay veren bir soruydu ama yine de insan düşünüyor detaylar farklı olsa da sonucun aynı olması gerekmez miydi diye. Bu arada ilk falım tarot, ikincisi kahveydi. Serkan ın hangi falda yorumu daha iyi? Böyle bir ayrım var mı? Kendisiyle böyle tutarsızlıklar yaşayanlar oldu mu?
Sizinle polemiğe girmek gibi bir niyetim yok paronaya yapanın kim olduğu bence herkes tarafından görülüyor. Sİz baktırmaya devam edin:)Ya nerden bilsin insan onlarca üyenin hayatını. Volkan sadece tarot bakardı. Savas yildizname gönderdi forum ve tarot olarak yorumlamadı yildizname de. Bence siz paranoya yapmissiniz
Zaman geçtikçe soğuyor insan zaten merak etmeyin :)Değil mi insan spesifik şeyleri bilmelerini istiyor. Sanal cidden o şekilde ben de iki aydır bir kere baktirmistim sanırım sanaldan. Ama degisik durum olunca yine düştüm bu çukura lakin şu an iki falcı var ikisi de online değil bilinen kişiler burda onlara baktiririm baktirirsam başkasına baktirmam yine. Yazdıklarıniz, yazilanlar, yaşananlar. En iyisi hiç baktırmamak ama insan duramıyor
Demem o ki aynı falcılara farklı hesaptan attığınızda size farklı yorumlar da yapabiliyolar. O yüzden iki zıt yorum yapmış olmasına şaşırmıyorum demek istedim. Yani bu kesin volkan savaş değil iki farklı yorum yaptı diye düşünmeyin her şey mümkün. Buarada ne savaş a fal attım ne de volkanı tanırım sadece düşüncemi paylaşmak istedim.Volkana bir kere baktirmistim ama hiç bilgi vermemistim onu hatırlıyorum hani ayırt edici bir bilgi vermemiştim :) hatırlamaz diye düşünüyorum. Evet okuyorum ben de :)) baya alengiri günler olmuş geçmişte fal konusunda :))
Anladım ben sizi sorun yok :)) genel anlamda geçerli bu aynı hesaptan da farklı yaptıkları bile oluyor :)) online maalesef..Demem o ki aynı falcılara farklı hesaptan attığınızda size farklı yorumlar da yapabiliyolar. O yüzden iki zıt yorum yapmış olmasına şaşırmıyorum demek istedim. Yani bu kesin volkan savaş değil iki farklı yorum yaptı diye düşünmeyin her şey mümkün. Buarada ne savaş a fal attım ne de volkanı tanırım sadece düşüncemi paylaşmak istedim.
Çok saçmalamisKonuyu degistirelim kizlar
rezzan abla nin vadeleri kimde tuttu?
Bende hep vade öteledi ve celiskili durumlar söyledi. Bi olumlu bi olumsuz.15 ocaktan beri seni düşünüyor sürekli saplanti boyutunda diyor. Daha sonra kendi hayatinda mutlu diyor aradan bir hafta geciyor. Bu insan sürekli düşüncede diyor. Bazen 7 24 dusunmuyor diyor. Iyice kafam corba oldu
Bana da aynısını yaptı. Hiç baktırmam bir daha.Konuyu degistirelim kizlar
rezzan abla nin vadeleri kimde tuttu?
Bende hep vade öteledi ve celiskili durumlar söyledi. Bi olumlu bi olumsuz.15 ocaktan beri seni düşünüyor sürekli saplanti boyutunda diyor. Daha sonra kendi hayatinda mutlu diyor aradan bir hafta geciyor. Bu insan sürekli düşüncede diyor. Bazen 7 24 dusunmuyor diyor. Iyice kafam corba oldu
Resmen bu kisi "falci fanboy" u bence, hani ergen kizlar olur bir donem bir popcunun asiri fani olur, posterlerini asar, laf soyletmez sonra baska popcu cikar ona gider ayni onun gibi bir durum :) belirli araliklarla belirli falcilari icin bu sekilde yorumlar yapiyor hatta reklam sanilmisti. Ama insan tutamayip bir seyler soyleme geregi duyuyor arada haklisin, ben de yazacaktim bir seyler vazgecmistim.Neden bu kadar Savaş'ı savunuyorsunuz?
Yıllardır bu forumdayım, çok olaylar yaşandı. Falcılar geldi gitti, falcılarla arkadaşlık yapıp bilgilerimizi taşıyanlar oldu, çoklu üyelikleri ifşa ettik ama hiçbir falcı burada Savaş kadar haftalarca konuşulmadı.
Neden yani, günlerdir sadece okuyup geçiyorum ama tutamıyorum kendimi. Çoklu üyelikse çoklu ama tamam yeter artık bence. Beğenen devam eder beğenmeyen etmez ispata gerek yok artık.
Kimseye falcısınız demiyorum bu arada ama kendini savunmak isteyen gelsin savunsun gitsin bu gözler bunu da gördü