Herkese merhaba, bir süredir online fal merakım sebebiyle forumu takip ediyordum. Serkan Tek konusu geçince de birkaç şey söyleyip fikir almak istedim. Serkan Tek'e ilk falımı 1 ay önce göndermiştim, o dönemde hayatımdaki insanla kavgamız ve akabinde ayrılığımız olmuştu. Serkan Tek ise barışma olacağını, bunun için benim adım atacağımı ama onun tepkisiz kalacağını, aramızın hemen düzelmeyeceğini ama problemler ortadan kalktıkça tekrar ilişkimizin devam edeceğini, aklında başka birinin olmadığını söylemişti. Sonuçta dediği gibi ben adım attım ama karşı taraf tepkisiz kalmadı ve biz barıştık ama yine sorunlar devam ediyor tabii.
Son dönemde forumdaki çıkan fal haberleri üzerine yine kendisine fal gönderdim, bu sefer tamamen olumsuz bir yorum geldi. Karşı tarafın beni kandırdığı, yalanlar söylediği, başka bir insanla yoluna devam edeceği şeklinde... 1 ay önce de birebir aynı koşullar vardı aslında, sadece ilk falda sorum daha yuvarlaktı. İkinci soru direkt hedefe yönelik apaçık detay veren bir soruydu ama yine de insan düşünüyor detaylar farklı olsa da sonucun aynı olması gerekmez miydi diye. Bu arada ilk falım tarot, ikincisi kahveydi. Serkan ın hangi falda yorumu daha iyi? Böyle bir ayrım var mı? Kendisiyle böyle tutarsızlıklar yaşayanlar oldu mu?