Binnaz Abla

Volkan binnaz hesabını kapatmış falsepetinde devam edecek sanırım ve bence doğru olanı yaptı binnazda hakettiği puanı alamamıştı fiyatıda uygundu. İnşallah gereksiz zam yapanlar kervanına katılmaz
Buarada bana baktığı fal çok tutarsızdı çok beğenmemiştim hatta iş arkadaşımada çok kötüydü mahcup olmuştumm ama başka arkadaşıma çok iyiydi baktığı fal. Tarifleri felan birebirdi o zamandan beri müdavimi olmuştu eski yorumlarımda bahsetmiştimm bundan hatta merak eden varsa

Savaşın falı geldi mi? Ne oldu son durum
Geldi geldi yazıyorum.

Bir kere çok emek vermişti. Çünkü 1 gün bekledim fal için ama iyi ki de beklemişim. Gerçekten telafi etmeye çalışmış, uzun bakmıştı normali nasıl bilmiyorum. Ki kendisi de yaş ve yoğunluktan dolayı çok fal bakamadığını söyledi bir gün içinde.

Savaş da nesibe , Gökhan, didar in dediği gibi aldatan kişi hakkında tek eşliligi isteyen biri değil sürekli bir kadın ilgisi, kadınlarla ilgilenme, fotoğraflarına bakma, çok kadın isteği var dedi hatta sana gelişi de başkasını seninle aldatma şeklinde olmuş dedi ki bu kötü bir his. Yeni gelen bana geri dönen erkek arkadaşımın niyetini savaş da iyi gördü. Ama Ağustos ayında başka biriyle tanisacagimi asıl hayırlı olanın o olduğunu söyledi. Denemekte bir sorun görmedi. Sizinle sıfırdan başlamak niyetiyle gelmiş dedi. Sadakati iyi dedi. Aldatan için geri dönüş pek görmedi hani yaptıklarından pişman olan biri değil dedi. Ki diğerleri gibi bu adam hep mutsuz olacak hayatında dedi değişmez dedi. Yaptıklarına bir yalan kılıf da bulur dedi.

Bu şekildeydi :) Havin bakınca yine yazarım :) ama ben kararımı zaten verdim :) ikinci şansı vereceğim. Aldatana değil diğer dönen erkek arkadaşıma :)

Bende Nesibe , Didar, Savaş, Serkan Tek, Elfin Demet hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Yeşilçingene tam zıt. Savaş’ın ve Çingenenin falları aynı değil Bu arada soruma Savaş cevap verdi. Düzgün bir cevap . Herşeyi anladım ( falımla zıt değil)

Ben yeniden atsam mı diyorum?
Adam etkiliyor beni. Garip bi enerjisi var

Kızlar bundan 1,5-2 ay önce Fatma Karaca’ya tarot göndermiştim hatta baktıran var mı diye sormuştum. Bu sabah o yorumu dinledim ben tekrar, bazı detaylar çıkmış yorumunda,karakter analizi ve geçmiş ayrıca anlık da güzeldi ama esas konunun vadesine daha var. (İnşallah çıkar)

baktıran,memnun kalan yada dediklerini yaşayan/yaşamayan var mı?

Ben kendim için 4 falcı seçtim zaten : Serkan Tek, Savaş, Nesibe, Gilda Koç. Bunların dedikleri bende oldu. Savaşın daha olmadı Anlıkta çok iyi ama. Bence tekrar atabilirsin
Savas gercekten mükemmel evet. Korkunc bi enerjisi var. Katina tutmuyo bende hicbir falcı ile.
Gecen söyledigi birsey yüzünden nutkum tutuldu. Ben sahsen begenmedim dedim. Önermedim kimseye ama millet beğendi. Bu arada volkan gitmiş cidden. Ama bana savaş kadar detay vermedi.

Ay Kahin Kraliçe gerçekten bana ceza oldu Neyse ki kurtardım kredilerimi.

Savaş’a su falımı beğenemediğimi kibarca belirttim. Dedim ki benimle örtüşmeyen yerler var. Sanırım bu sefer enerjimiz tutmadı. Ama bu sizin iyi bir yorumcu olduğunuz gerçeğini değiştirmez o yüzden 5 yıldız vereceğim. Gerçekten bana baktığı o fallardan, özellikle yıldıznameden sonra ona düşük puan falan veremem ben. Ben açıkçası sert bir cevap bekliyordum. Ama o kadar kibar ve güzel bir cevap verdi ki. İyi niyetim için çok teşekkür etti. Aynen çok üzerine gidildiğinde, aynı sorular soruldukça bilinçaltı karışabiliyormuş. Trans anından bahsetti bana da. Biraz zamana bırakıp tekrar gelmemi tavsiye etti.

Mesela bende de açıkcası asıl konu tarotta ve yıldıznamede pek tutmadı Savaşta. Tarotta 95%olumlu 5%olumsuz konuştu. Yıldıznamede 50%50% oldu ; ne olumsuz ne olumlu. Kendisi de dedi dediklerimi yap sonra durumu tekrardan değerlendiririz

Aynen yaklasmayı bilmek lazım. Birde anlık durumda iyi. Ilerleyen zamanlarda belki net görür bana da olumlu konustu yüzde 70. Cok garip birsey söyledi o laftan sonra nutkum tutuldu. Yildizname attım. Ama yıldıznameyi hakkıyla bakıyor.
Ne olur bilemedim.

Zamanla yeniden git. Bana enerji calismasi yapti 2 gun iyi oldum simdi daha pozitifim gercekleri gördüm.
Negatif enerji varsa görmesi zorlaşıyormuş. Ama olaya ticari bakmiyo. Ve şok detaylar bildi

Cok iyi ya evet hakkını veren falcilardan savaş bence de.. yani nesibeye attım didara attım ki içlerinde en begenmedigin didar evrendi. Onlar kisacik ses kaydi atmışlardı. Ama Gökhan 12 falan atmıştı, savaş bey de baya bekledim ama baya uzun bir yorum aldım kendisinden ki Yıldıznamede çok iyi bence de. :)
Bana verdiği vade yaz aylarında yeni biri ama sorduklarından biriyle de uzun ilişkin olacak dedi. Ve hiç kötü, ağzı bozuk, negatif değildi bana yorumunda, çok Kibar, naifti. Yaş ve yoğunluk nedeniyle her gün çok bakamadığını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…