- 21 Ağustos 2020
- 1.100
- 2.126
Geldi geldi yazıyorum.Savaşın falı geldi mi? Ne oldu son durum
Bende Nesibe , Didar, Savaş, Serkan Tek, Elfin Demet hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Yeşilçingene tam zıt. Savaş’ın ve Çingenenin falları aynı değilBu arada soruma Savaş cevap verdi. Düzgün bir cevap . Herşeyi anladım ( falımla zıt değil)
Ben kendim için 4 falcı seçtim zaten : Serkan Tek, Savaş, Nesibe, Gilda Koç. Bunların dedikleri bende oldu. Savaşın daha olmadı Anlıkta çok iyi ama. Bence tekrar atabilirsinBen yeniden atsam mı diyorum?
Adam etkiliyor beni. Garip bi enerjisi var
Savas gercekten mükemmel evet. Korkunc bi enerjisi var. Katina tutmuyo bende hicbir falcı ile.Ben kendim için 4 falcı seçtim zaten : Serkan Tek, Savaş, Nesibe, Gilda Koç. Bunların dedikleri bende oldu. Savaşın daha olmadı Anlıkta çok iyi ama. Bence tekrar atabilirsin
Ay olarak takilma derim bence. Sonuc odakli yaklaş. Bakalim ne olacakbende savasa baktrdim benim durumu olumsuz gordu 4.ay da yeni biri olcakms
Savas;'a hangi faldan attin, bir de iyi buldun mu gelecek disinda anlik durumda iyi mi sence?bende savasa baktrdim benim durumu olumsuz gordu 4.ay da yeni biri olcakms
acaba ayrildi mi sanmiyorm amaDidar evren demek bilememis
tarot attm cnm iyiydi hani boyle vavv olmadm ama ordaki attklarm iclernde iyisiydiSavas;'a hangi faldan attin, bir de iyi buldun mu gelecek disinda anlik durumda iyi mi sence?
Ay Kahin Kraliçe gerçekten bana ceza olduCanim ben hislerime göre şunu diyorum. Sen savaş ı üzdün Allah seni kahin kralice ile denedi
Neyse şaka bi yana savaş bana da şunu söyledi.. benim üzerime cok gelindikce bende kafa kalmıyo olabilir dedi
Ama iyi niyetli birine benziyor. Ben kötü dedim bayagi iyi çıktı. Bana biraz zaman ver öyle gel dedi. Size ne dedi?
Mesela bende de açıkcası asıl konu tarotta ve yıldıznamede pek tutmadı Savaşta. Tarotta 95%olumlu 5%olumsuz konuştu. Yıldıznamede 50%50% oldu ; ne olumsuz ne olumlu. Kendisi de dedi dediklerimi yap sonra durumu tekrardan değerlendiririz
Ay Kahin Kraliçe gerçekten bana ceza olduNeyse ki kurtardım kredilerimi.
Savaş’a su falımı beğenemediğimi kibarca belirttim. Dedim ki benimle örtüşmeyen yerler var. Sanırım bu sefer enerjimiz tutmadı. Ama bu sizin iyi bir yorumcu olduğunuz gerçeğini değiştirmez o yüzden 5 yıldız vereceğim. Gerçekten bana baktığı o fallardan, özellikle yıldıznameden sonra ona düşük puan falan veremem ben. Ben açıkçası sert bir cevap bekliyordum. Ama o kadar kibar ve güzel bir cevap verdi ki. İyi niyetim için çok teşekkür etti. Aynen çok üzerine gidildiğinde, aynı sorular soruldukça bilinçaltı karışabiliyormuş. Trans anından bahsetti bana da. Biraz zamana bırakıp tekrar gelmemi tavsiye etti.