Binnaz Abla

TELWEDE MISTIKBIRISI diye bir faldı var kesinlikle tavsiye etmiyorum zerre kadar faldan anlamıyor
telvede ona atıp atmamak için bir ara çok düşünmüştüm ama iyi ki atmamışım. telvede maca3 diye biri var bazen ayda 1 falan ona atıyorum. binnazda da öyle bir iki falcı seçtim arada onlara atıyorum ama tabi başkalarını da deniyorum veya buradan takip ediyorum

Ben bir güncelleme yapmak istiyorum bugün duruşma vardı. Zülal hatırlarsanız müvekkile boşanamayacaksınız erteleme vs olucak veya vazgeçiceksiniz gibi şeyler söylemişti. Melisa da tam tersi istikamette konuşmuştu boşanacaksınız hayatınıza yeni birini alıcaksınız vsvs . Sonuçta zülalin dediği olmadı gayette rahat ve hızlı bir şekilde ayrıldılar . Öyle erteleme vs de olmadı gününde saatinde oldu. Zülal sanırım herkesi bir araya getiriyor. Bazen çok iyi bakıyor çok güzel ayrıntılar biliyor vakit tutturuyor ama hep barıştırma ve birleştirme diyor.

Valla ben olumlu olumsuz hissettigini soyleyen falcilari begeniyorum kizlar. Zaten onun icin baktirmiyormuyuz? Merak ettigimiz ikilemde kaldigimiz konularda danismiyor muyuz? Tek derdim daha oncede yazmistim kendi deger yargilarini falina bulastirmamasi falcinin . Bu acidan hickimseyi tavsiye etmeyecegim ama begendiklerim Yesil cingene , nakta , savas ve alex ( onada baktirmisim gecen sene bence cikmis olumsuz sayilmaz fali bu arada ) gibi baska biri var mi?
bir de mert reiki ye ben cok eskiden baktirmisim rahat 2015 ve 2017 de dir. iki kere atmistim. biri icin bugunku rumuzuyla mert reiki denmis hangisiydi ? kusura bakmayin hatirlayamadim. Kesinlikle dedikleri cikmis kendisinin. O kadar uzun zaman oldu ki fal baktirali bunu net soyluyorum. O zaman baktirdigim kisi ki eski mesajlrimda gorursunuz aynen onun dedigi gibi hareket etti. Olumsuzluklarla dolu ama cok gercekciydi. Kirmadan anlatmis kendisi.
bana ne yapiyorum ya dedirten fallardan.

Kizlar söylemeyeyim diyorum ama zor tutuyorum kendimi catlıcam valla.

Zamanla yeniden git. Bana enerji calismasi yapti 2 gun iyi oldum simdi daha pozitifim gercekleri gördüm.
Negatif enerji varsa görmesi zorlaşıyormuş. Ama olaya ticari bakmiyo. Ve şok detaylar bildi
Bana da yaptı sağolsun. Gerçekten kibar ve iyi biri. Biraz ara vereceğim zaten fallara. Son zamanlarda çok fal baktırdım ve gerçekten çok fal baktırmanın enerjime zarar verdiğini hissediyorum.

X