Merhaba kizlar,
Nerdeyse bir bir buçuk aylık fal orucumu(1-2 baktırdıgim hariç) bozdum. Farklı bir durum yaşadım , eski erkek arkadaşlarımdan biri döndü ve kafam karıştı.
Nesibe tekbaşer, Gökhan keskin, didar evren, telefondaki elif, savaş atılgan ( attım ama daha yorumlamadı), medyum namaste( aldatan erkek arkadaşım için yorumları müthişti)
Bunlara fal baktırdım.
Hem aldatan eskisi için hem de geri dönen eskisi için.
Aldatan eskisi için nesibe tekbaşer de Gökhan keskin de didar da tek eşliligi tercih eden biri değil dediler ki çok doğruydu çünkü aldatıldığımdan sonra telefon konuşmamızda bunu kendisi söylemişti bana. Kişinin hayatında mutsuz olduğunu, beni aldattığı ama beraber olduğu kızı da aldattığını söylediler. (Bu kısmı nesibe ve didar söyledi) Gökhan keskin bunu söylemedi.
Nesibe, didar, Gökhan hepsi bana geri dönen eski erkek arkadaşımın niyetini samimi gördüler, sadece biraz dikkat etmem gerektiğini yavas ilerlemek gerektiğini eksileri artıları söylediler.
Telefondaki elifin bana yorumları çok tutuyor. Bu üçüncü baktırışım. Tutuyor dediğim an ve bir aylık gelecek diyeyim. O da geri dönenin niyetini iyi gördü.
Zaten hepsine baktırmak amacım dönenin niyetini öğrenmekti :d
Üçünün yorumlarını da beğendim ama en çok Nesibe ve Gökhan i begendim. Fakat Gökhan in ses kaydı uzun olmasina ragmen nesibe ve didar inki daha kısaydı. Didar evren aslında müthiş de bir yorum yapmadı gayet normaldi çok beğeneni olduğu için söylüyorum :),
Medyum namaste yorumuna gelecek olursak yine şeytan kartı çıktı. Ama yine de çok olumsuz bir fal değildi. Ucu değişmeye açık çaba isteyen bir ilişki olabileceğini söyledi.
Hazal bana 17 ocakta dönecek aldatan erkek arkadasin demişti. Aldatan değil bu eski erkek arkadaşım 18 ocakta döndü :) tutmuş sayabiliriz mi bilmiyorum.
Bir de telefonda bakan havinden randevu adım. Bir de savaş atılganin yorumu kaldı. Herhalde iki aylık kotamı doldurdum. :)
Yorumculardan begendikleriniz varsa , çıkan çıkmayan vs bekliyorum cevap veya mesajlarınızı :)