- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Tam tarih olarak tutturdular mı peki verdikleri zaman dilimindeBen kendim için 4 falcı seçtim zaten : Serkan Tek, Savaş, Nesibe, Gilda Koç. Bunların dedikleri bende oldu. Savaşın daha olmadı Anlıkta çok iyi ama. Bence tekrar atabilirsi
Bende şubat sonu mart başı gibi bi zaman dilimi verdi.Tam tarih olarak tutturdular mı peki verdikleri zaman diliminde
telvede ona atıp atmamak için bir ara çok düşünmüştüm ama iyi ki atmamışım. telvede maca3 diye biri var bazen ayda 1 falan ona atıyorum. binnazda da öyle bir iki falcı seçtim arada onlara atıyorum ama tabi başkalarını da deniyorum veya buradan takip ediyorumTELWEDE MISTIKBIRISI diye bir faldı var kesinlikle tavsiye etmiyorum zerre kadar faldan anlamıyor
Yokk ya onlar 300 tl falan diyorlar komik rakamlar ben falsepeti fiyatlarında telefon falcısı göremedimistanbul falcilar topiginde yeni falcilar cok konusuldu telefonla bakan ..bakms mydn?
100 liraya var ama daha uygunu yok malesefYokk ya onlar 300 tl falan diyorlar komik rakamlar ben falsepeti fiyatlarında telefon falcısı göremedim
sen baktırdın mı canım enerjisi ağır mı çıkan birşeyi oldu mu100 liraya var ama daha uygunu yok malesef
ben en son havine baktrdm.ondan memnun kaldm.elif var uyguna bakan o ehti idare ederdisen baktırdın mı canım enerjisi ağır mı çıkan birşeyi oldu mu
Bana da yaptı sağolsun. Gerçekten kibar ve iyi biri. Biraz ara vereceğim zaten fallara. Son zamanlarda çok fal baktırdım ve gerçekten çok fal baktırmanın enerjime zarar verdiğini hissediyorum.Zamanla yeniden git. Bana enerji calismasi yapti 2 gun iyi oldum simdi daha pozitifim gercekleri gördüm.
Negatif enerji varsa görmesi zorlaşıyormuş. Ama olaya ticari bakmiyo. Ve şok detaylar bildi
Çatlama söyle nolduKizlar söylemeyeyim diyorum ama zor tutuyorum kendimi catlıcam valla.
Bana da yaptı sağolsun. Gerçekten kibar ve iyi biri. Biraz ara vereceğim zaten fallara. Son zamanlarda çok fal baktırdım ve gerçekten çok fal baktırmanın enerjime zarar verdiğini hissediyorum.
Çok şükürIse yaradı mı calısma.
Bana da yaptı sağolsun. Gerçekten kibar ve iyi biri. Biraz ara vereceğim zaten fallara. Son zamanlarda çok fal baktırdım ve gerçekten çok fal baktırmanın enerjime zarar verdiğini hissediyorum.
Çok şükür
Canım canım kimdir bu detay verebilir misin? Enerji çalışması gibi mi azıcık özetlesen. Özelden de olurEn iyisi. Ama bu kisi isi biliyor. Sadece biraz daha net olmak önemli. Resmen benim düşüncem degisti
Savaş bu savaş atılgan fal sepetiCanım canım kimdir bu detay verebilir misin? Enerji çalışması gibi mi azıcık özetlesen. Özelden de olur