Binnaz Abla

Bir şey soracağım. Savaş vade mi veriyor Yani iki ay sonra döner gibisi ? Çünkü 2 falında da bana tam net vade vermedi. Tavsiyeler verdi bunları yaparsan olabilir gibi. Kesin diğerleri gibi 100 % şu zaman olacak diyor mu ki

Simdi savas vade vermiyor. Bence en iyisini yapiyor. Cünkü gelecegi net olarak Allah bilir. Vade konusuna ben takilmamanizi öneririm. Cünkü karsi tarafın iradesine bagli geri dönüsler. Falci bunu kestiremez ki.
Savas bana vade verdi. Olumlu konuştu. Ama ona baktiracak olanlar baskilar gibi gelmemesini istiyor. Yani enerjisini herseyinu kabul etmesi lazım.

Bana veya arkadaşıma vade vermedi ama verse patlasa bile arada kullandığı önemli tavsiyeler var. Açıkcası ben art niyetli felan olduğunu düşünmüyorum bu yüzden tercih edilebilir. Furya olayına gelince kimse sanırım inanmıyor ama binnazdaki volkan canözü işte savaş furyası zaten önceden oldu kimine göre bitti patladı kimi çok sevdi tamamen insanların kişisel tercihi ben saygı duyuyrum :)

Canim bence sen volkan a kafayı takmışsın ama değil
Cunkü buradaki çoğu insan memnun kalmadı. Memnun kalan bir kisi de cok iyi degil bir iki tutturdugu sey var dedi. O kisi volkan olsaydı ben bilirdim zaten.
Ama sunu diyeyim savaş volkan dan cok şey bildi. Ben volkan derdim savaş anlamaz derdim gaza geldim baktirdim ve gercekten biliyomuş şok oldum.
Volkan konusunu ben actim ama savas konusunu ben açmadım

Savaş kesinlikle Volkan :) Daha önce de Volkan’a baktırdıysanız kesinlikle o falınızı dinleyip yorumladığı için daha çok şey bildi bence. Yani çok aşırı eminim Volkan olduğundan. Bunu olumsuz anlamda demiyorum başka bir hesapta fal bakabilir. Ama falı çok iyi olanlar daha önce benzer sorularla Volkan’a fal baktırdı mı düşünsün derim :)

Aynen kesinlikle Volkan yani kulak duyuyor iki sesi de. Aynı adam aynı vurgular bazı harflerin söylenişine kadar aynı. Zaten karakteristik bir ses fark edilmeyecek gibi değil.

Aynen kesinlikle Volkan yani kulak duyuyor iki sesi de. Aynı adam aynı vurgular bazı harflerin söylenişine kadar aynı. Zaten karakteristik bir ses fark edilmeyecek gibi değil.
Ben ses benzerligi diyorum.
Cünkü benim fali 2 kere iptal etti. Ben niye iptal etsin diyorum. Cunkü 5 puan garanti.
Neyse peki nasıl baktı sana

Ben ses benzerligi diyorum.
Cünkü benim fali 2 kere iptal etti. Ben niye iptal etsin diyorum. Cunkü 5 puan garanti.
Neyse peki nasıl baktı sana

Sizin falınızı neden iki kere iptal etmiş ve sonrasında kabul etmiş onu öğrenebildiniz mi? Yeşilcingene mesela kabul etmeyince bir daha neredeyse imkansız gibi. Falınızı reddediğini buraya yazdıktan sonra yorumlamış olabilir mi falınızı.

Israr ettim ilk seferde enerjim tutmadı hastayim falan dedi.
Ertesi gün arkadaşa attım arkadaşı azarladı.
Kimini bekletiyo kimine bakmıyor. Ayrıca ben hergün savaş a fal baktirmak icin bak diye ısrar etmedim. Hatta enerjim almadı dedim. Baktırmayacaktım. Ve buradaki yazıları okuyunca attım cok iyi nokta atışı seyler bildi.
Ve buradaki ismim ile falsepeti kullanici adim arasında daglar kadar fark var. Günde 10 15 kadar kisiye fal bakiyorum herkesi aklimda tutamam dedi bana.
Eger tutabiliyosa da savaş demekki bana karşı duyguları var

Ben de yeni attım bakalım bakacak mı? Kartlarım çok iyi değil ne yorum yapacak merak ediyorum. Sonucu yazarım beğendim ya da beğenmedim diye.

Bence savaş ile volkan aynı değil volkan a da baktirmistim ki hiç begenmemistim, sesleri çok farklı ve savaş daha yaşlı biri günde sayılı fal bakıyor volkan çok aktif görüyordum ben.

Bence savaş ile volkan aynı değil volkan a da baktirmistim ki hiç begenmemistim, sesleri çok farklı ve savaş daha yaşlı biri günde sayılı fal bakıyor volkan çok aktif görüyordum ben.
Aynı kişi olduğunu ben söyledim benden başka söyleyen varsa bilmiyorum. Ben sesinden tanıdım sonrasında arkadaşım ona binnazda ilk baktıranlardandı çok sık giderdi ve kendisi zaten söylemiş ona o kişi olduğunu. Ben asla kötülemiyorum veya neden yalan söyleyeyim bu konu için ? Bir çıkarım yok ki burda hep birbirimize yardımcı olduk bildiklerimizi aktardık bende konusu açılınca yine bildiğim birşeyi söyledim. yanlış yaptıysam veya birini kırdıysam kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…