- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
Kisa vade dediklerimi mi cikti? Fal sorunla mi ilgiliydi yoksa sen sormadan kendi ongorusu muydu cikan detaylar? Bana genelde cikanlar bu tarz falcinin kendi ongorusu oluyor ondan sordum.Bende de ufak tefek detayları çıkmıştI
Ben Kisa vade dediklerimi mi cikti? Fal sorunla mi ilgiliydi yoksa sen sormadan kendi ongorusu muydu cikan detaylar? Bana genelde cikanlar bu tarz falcinin kendi ongorusu oluyor ondan sordum.
canım sorduğum soruyla ilgili dedikleri çıktı ufak tefek ama
Serkani ben çok beğenirim burada kaç kez yazdimArkadaşlar çıkan fal haberi ile geldim. 2 hafta içinde olacak dediği şey oldu. Hiç ihtimal vermemiştim. Serkan Tek bildi.
cnm mail ile bakiyo..facede geysu diye arat orda maili yaziyoBu arada bana geysunun dedikleri de cikti.buradan okumustum yine Onuda an da cok begenmistim sonucu pembeye baglamis olmaz dedim ama Iki farkli konuda da tutturdu. Belkide tesaduf. An acisindan onuda tavsiye ederim. Yani atiyorum suan ne dusunuyor ne hissediyor nasil biri merak ediyorsaniz dogru kisilerden. Yakin zamanda baktiramadim cunku tellwe de goremedim? Nerede geysu?
Geysu tellwede bakmıyormuş artık ben facebooktan ulaştım tellwe geysu yazınca çıkıyor ordan mesaj atınca dönüyor mutlakaBu arada bana geysunun dedikleri de cikti.buradan okumustum yine Onuda an da cok begenmistim sonucu pembeye baglamis olmaz dedim ama Iki farkli konuda da tutturdu. Belkide tesaduf. An acisindan onuda tavsiye ederim. Yani atiyorum suan ne dusunuyor ne hissediyor nasil biri merak ediyorsaniz dogru kisilerden. Yakin zamanda baktiramadim cunku tellwe de goremedim? Nerede geysu?
Savaş vade vermiş miydi size? Vadesiyle mi çıktı merak ettimSavas atilgan a burada populer olunca tarot attim. Ben cok begendim yorumunu her ne kadar cok anlamasamda bazi yerleri. Nokta atislari coktu. Bir kac kez dinleyince anca bazi yerler oturdu gibi. Siz demis baktirdigim kisiyi soylemis vs gibi. Cumleye girisiyle cikisi kafa karistirabilir.
karakter tahlilleri cok iyiydi. Gelecek icin olumlu mu olumsuz mu konustugu bende de belirsiz. Ben olumsuz olarak almadim. Karsi tarafin kotu yonlerini anlatti ki dogru. Doner gerisi sana kalmis gibi konustu.
Bende yesil cingene ile( ki kendisini de begenirim) paralel konusmus savas. Ikiside olumsuz olumlu konustu.
Falcilar o an ki duruma bakarak bir tahmin de bulunuyor cogunlukla. Seviyorsa o an doner gibi. Sonucta olumlu bir fali da yaptiklarimizla degistirebilirz. Kisinin iradesine kalmis birsey.
soyledilleri cikti mi kismen cikti. Karsi taraf geri dondu fakat ben emin degilim. Kendini kasiyor gibi geliyor. Ayrilanda bendim bu arada bir sinirle belki o yer etmistir. Bunlari bildi savas. Cikarsa soylerim gerisi ama kesinlikle tavsiye edebilecegim biri bu forum sayesinde cok nadir bos fal atmisimdir savas en iyilerdendi.
cok tesekkur ederimcnm mail ile bakiyo..facede geysu diye arat orda maili yaziyo
Tesekkur ediyorum.Geysu tellwede bakmıyormuş artık ben facebooktan ulaştım tellwe geysu yazınca çıkıyor ordan mesaj atınca dönüyor mutlaka
Savas 6 ay demis. Suan icin zaten donus oldu acikcasi 6 ay a kalmadi ama cok iyi degiliz. O sure icinde cikti diyebilirim. Ben kotude olsa bir adim attim gerisi geldi isin dogrusu:)Savaş vade vermiş miydi size? Vadesiyle mi çıktı merak ettimTeşekkürler şimdiden
Ben bu iki mesaji yanlis atmisim birlikte. Size gelmis ikiside. Kusura bakmayin . Ayri mesj olarak aticaktimYesil cingenenin olumsuz baktigini da hic dusunmuyorum. Bir fali gercekten herseyiyle cok olumluydu ve cikti tek bir kismi cikmadi oda ben istemedim bu sefer. Diger iki olumsuz falida kismen cikti kismen cikmadi. Yani donus u bildi ama geri kalani teyit edemedim cunku muhabbetim surmedi ikisiylede.
cok tesekkur ederim
Artık kimseye falcı tavsiye etmemeye söz verdim kendime. Sadece dikkatimi çeken şeyler olduğunda aktarmak istiyorum uyarmak amaçlı. Bedavaya bakmıyorlar sonuçta. Savaş Atılgan burada popi olmadan birkaç gün önce tesadüfen keşfetmiştim onu. 300 civarı kredim kalmıştı. E hadi madem onu da bitireyim de rahatlayayım diyerekten kendisine tarot attım. Fazla beklentim yoktu. Ama bayıldım. İnanılmaz nokta atışlıydı. Sonra bir de yıldızname attım. Bu defa resmen hayran kaldım. Hayatımda ilk defa bu tarz bir yorum almıştım. Yıldıznamesini defalarca dinledim. Sonra birden burada da keşfedildiğini gördüm. Su falı attım bir de. Ama maalesef su falı hayal kırıklığı oldu. Sanırım o falda enerjimiz tutmadı artık ne oldu anlamadım. Sanki başkasının falını yorumluyor gibiydi. Benimle ilgili dediği şeyler imkansıza yakın şeylerdi. Beğenmedim maalesef.
Dün Kahin Kraliçe’ye kahve attım. Saçmalamış. Bir dediğini anlamadım. Kafam karıştı ve soru sordum. Verdiği cevabı okuyunca daha da kafam karıştı. İade istedim. Belki iade etmezler diye işimi garantiye alarak bastım 2 yıldızı skfkdl Ama iade ettiler sağolsunlar
Savaşın falı geldi mi? Ne oldu son durum?Merhaba kizlar,
Nerdeyse bir bir buçuk aylık fal orucumu(1-2 baktırdıgim hariç) bozdum. Farklı bir durum yaşadım , eski erkek arkadaşlarımdan biri döndü ve kafam karıştı.
Nesibe tekbaşer, Gökhan keskin, didar evren, telefondaki elif, savaş atılgan ( attım ama daha yorumlamadı), medyum namaste( aldatan erkek arkadaşım için yorumları müthişti)
Bunlara fal baktırdım.
Hem aldatan eskisi için hem de geri dönen eskisi için.
Aldatan eskisi için nesibe tekbaşer de Gökhan keskin de didar da tek eşliligi tercih eden biri değil dediler ki çok doğruydu çünkü aldatıldığımdan sonra telefon konuşmamızda bunu kendisi söylemişti bana. Kişinin hayatında mutsuz olduğunu, beni aldattığı ama beraber olduğu kızı da aldattığını söylediler. (Bu kısmı nesibe ve didar söyledi) Gökhan keskin bunu söylemedi.
Nesibe, didar, Gökhan hepsi bana geri dönen eski erkek arkadaşımın niyetini samimi gördüler, sadece biraz dikkat etmem gerektiğini yavas ilerlemek gerektiğini eksileri artıları söylediler.
Telefondaki elifin bana yorumları çok tutuyor. Bu üçüncü baktırışım. Tutuyor dediğim an ve bir aylık gelecek diyeyim. O da geri dönenin niyetini iyi gördü.
Zaten hepsine baktırmak amacım dönenin niyetini öğrenmekti :d
Üçünün yorumlarını da beğendim ama en çok Nesibe ve Gökhan i begendim. Fakat Gökhan in ses kaydı uzun olmasina ragmen nesibe ve didar inki daha kısaydı. Didar evren aslında müthiş de bir yorum yapmadı gayet normaldi çok beğeneni olduğu için söylüyorum :),
Medyum namaste yorumuna gelecek olursak yine şeytan kartı çıktı. Ama yine de çok olumsuz bir fal değildi. Ucu değişmeye açık çaba isteyen bir ilişki olabileceğini söyledi.
Hazal bana 17 ocakta dönecek aldatan erkek arkadasin demişti. Aldatan değil bu eski erkek arkadaşım 18 ocakta döndü :) tutmuş sayabiliriz mi bilmiyorum.
Bir de telefonda bakan havinden randevu adım. Bir de savaş atılganin yorumu kaldı. Herhalde iki aylık kotamı doldurdum. :)
Yorumculardan begendikleriniz varsa , çıkan çıkmayan vs bekliyorum cevap veya mesajlarınızı :)
Savas atilgan a burada populer olunca tarot attim. Ben cok begendim yorumunu her ne kadar cok anlamasamda bazi yerleri. Nokta atislari coktu. Bir kac kez dinleyince anca bazi yerler oturdu gibi. Siz demis baktirdigim kisiyi soylemis vs gibi. Cumleye girisiyle cikisi kafa karistirabilir.
karakter tahlilleri cok iyiydi. Gelecek icin olumlu mu olumsuz mu konustugu bende de belirsiz. Ben olumsuz olarak almadim. Karsi tarafin kotu yonlerini anlatti ki dogru. Doner gerisi sana kalmis gibi konustu.
Bende yesil cingene ile( ki kendisini de begenirim) paralel konusmus savas. Ikiside olumsuz olumlu konustu.
Falcilar o an ki duruma bakarak bir tahmin de bulunuyor cogunlukla. Seviyorsa o an doner gibi. Sonucta olumlu bir fali da yaptiklarimizla degistirebilirz. Kisinin iradesine kalmis birsey.
soyledilleri cikti mi kismen cikti. Karsi taraf geri dondu fakat ben emin degilim. Kendini kasiyor gibi geliyor. Ayrilanda bendim bu arada bir sinirle belki o yer etmistir. Bunlari bildi savas. Cikarsa soylerim gerisi ama kesinlikle tavsiye edebilecegim biri bu forum sayesinde cok nadir bos fal atmisimdir savas en iyilerdendi.
Kendiyle ilgili hic konusmadi ruhani falan bilmiyorum ama agir agir boyle degisik ya gercekten. Enerjisi agir demislerdi savas miydi gercekten coktu ustume. Bence dediklerini cok ciddiye almicaklar baktirmali. Ben bile falcilara cok bel baglanam ama etkilendim hareketlerim degisti cocuga karsi . Iyi mi bence cok iyi ama bakimi.Canim ben hislerime göre şunu diyorum. Sen savaş ı üzdün Allah seni kahin kralice ile denedi
Neyse şaka bi yana savaş bana da şunu söyledi.. benim üzerime cok gelindikce bende kafa kalmıyo olabilir dedi
Ama iyi niyetli birine benziyor. Ben kötü dedim bayagi iyi çıktı. Bana biraz zaman ver öyle gel dedi. Size ne dedi?
Savaşın falı geldi mi? Ne oldu son durum?
Biraz farklı enerjisi var. Ruhani bakımım var dedi. Sende de öyle miydi nasil kafa karıştırdı. Bakimi böyle sert agır agır mı ?sanki mafya gibi
Kendiyle ilgili hic konusmadi ruhani falan bilmiyorum ama agir agir boyle degisik ya gercekten. Enerjisi agir demislerdi savas miydi gercekten coktu ustume. Bence dediklerini cok ciddiye almicaklar baktirmali. Ben bile falcilara cok bel baglanam ama etkilendim hareketlerim degisti cocuga karsi . Iyi mi bence cok iyi ama bakimi.