Canım onun kafa gidip geliyo iyi anını yakalaman lazım demisti tüm forum dinlemedin miSavaş bir bana mı garip geldi anlamadımbir kaç kez dinledim ama yine anlayamadım falını. Mesela adamın hayatında biri var mı diye sormuştum. Maalesef üçüncü kişi görmüyorum demiş
Falcı kaprisini hadi anladım da bir de saatini mi bulmaya çalışacağızCanım onun kafa gidip geliyo iyi anını yakalaman lazım demisti tüm forum dinlemedin mi
Bi de enerjisi agir diyolar. Bakalim bugün ben fal atıcam. Tutacak mı?
Sen yildizname mi su mu attin
Falcı kaprisini hadi anladım da bir de saatini mi bulmaya çalışacağızTarot atmıştım ben denemek için
Ben bir gece yarısı gözüm yarı açık yarı kapalıyken atmıştım, enerji veremedim galiba ondanCanım ona öyle davranman gerekiyormuş. Sende de bitiyomus. Enerjini verip onu isteyerek gelmen hissetmen lazımmış.
Aksi takdirde zor. Bi daha baktirirsin artık
Bu arada ne zaman online
nasıldı? memnun kaldınız mı?Kızlar falım yorumlandı savaş tan
nasıldı? memnun kaldınız mı?
Hahahahahahhahahaha ahahahahagahSavaş bir bana mı garip geldi anlamadımbir kaç kez dinledim ama yine anlayamadım falını. Mesela adamın hayatında biri var mı diye sormuştum. Maalesef üçüncü kişi görmüyorum demiş
Benim işle alakalı bir konuya acayip olumsuz konuştuSavaş herkese olumlu mu konuştu? Yargıç gibi olmasınDurumu olumsuz değerlendirdi mi birine?
Kahve çok daha iyiiRezzan ablaya ne atıyorsunuz? Ben katina göndermişim. Acaba kahvede daha iyi olabilir mi?
Simdi savas cok iyi yildizname bakar.Savaştan memnun olanlar hangi fal türünde baktırdılar? Daha önce baktırıp dediğini yaşayanlar oldu mu herkes yeni mi baktırıyor. Eğer herkes yeniyse baktırmam herhalde yargıçta aynı şeyi yaptım pişmanım
Geçen sene mart ayında baktırmışım ve yaşanacak 3 aylık ayrılığı bilmiş. Hatta o zaman çok kızmıştım bozulmuştum yorumuna. Tekrar bi ara kahve atarım artıkKahve çok daha iyii
Savaş hangi uygulama da benim de hem olumlu hem olumsuz yorumları çıkmıştı rezzan ablanın karşılaşma zamanlarını falan bilmiştiGeçen sene mart ayında baktırmışım ve yaşanacak 3 aylık ayrılığı bilmiş. Hatta o zaman çok kızmıştım bozulmuştum yorumuna. Tekrar bi ara kahve atarım artık
Savaşı soranlar, ters cevaba yada gelgite hazırlıklı olarak gönderin ben öyle yaptımtarot gönderdim
Medyum cetine baktırmış mıydınTELWEDE kredim var arkadaşlar kimi önerirsiniz elifsucan.yesilcingene.cereninkahvesi.uyuumsuz dışında
Eskiden BAKTIRDIM çıkmadı canım şu an 25 kredim varMedyum cetine baktırmış mıydın