Binnaz Abla

Savaş bir bana mı garip geldi anlamadım bir kaç kez dinledim ama yine anlayamadım falını. Mesela adamın hayatında biri var mı diye sormuştum. Maalesef üçüncü kişi görmüyorum demiş
Canım onun kafa gidip geliyo iyi anını yakalaman lazım demisti tüm forum dinlemedin mi
Bi de enerjisi agir diyolar. Bakalim bugün ben fal atıcam. Tutacak mı?
Sen yildizname mi su mu attin

Falcı kaprisini hadi anladım da bir de saatini mi bulmaya çalışacağız Tarot atmıştım ben denemek için

Canım ona öyle davranman gerekiyormuş. Sende de bitiyomus. Enerjini verip onu isteyerek gelmen hissetmen lazımmış.
Aksi takdirde zor. Bi daha baktirirsin artık
Bu arada ne zaman online

Canım ona öyle davranman gerekiyormuş. Sende de bitiyomus. Enerjini verip onu isteyerek gelmen hissetmen lazımmış.
Aksi takdirde zor. Bi daha baktirirsin artık
Bu arada ne zaman online
Ben bir gece yarısı gözüm yarı açık yarı kapalıyken atmıştım, enerji veremedim galiba ondan

Savaş sorulara cevap vermiyor mu dün gece baktı halen cevap vermedi soruya çevrimiçi olduğu halde

nasıldı? memnun kaldınız mı?

Memnun kalmak ne kelime. Resmen aklımı okudu. Volkan ın bilmedigi tüm detayları bildi. Kimsenin bilmedigi sırlarımı ortaya döktü. Biraz ürkütücü geldi enerjisi. Büyuk ihtimal varlıklarla bakıyor. Kafası gelip gidiyo yalnız. Cok üzerine gitmezseniz baskı yapmazsanız süper bakıyor. Benim falimi 2.seferde gonderdigimde aldı. Karakter analizleri saglik durumları hicbir detay vermeme ragmen iyiydi. Yildizname falı iyi bakıyor. Hissi olarak tarot u iyi.

Simdi savas cok iyi yildizname bakar.
Tarot iyidir. Ama onun enerjisinin iyi zamanini bulmanız gerek. Isterseniz fal gönderdiginizde ne zaman enerjiniz iyiyse bakın deyin. Biraz ters bi yorumcu geldi bana. Ama isini mükemmel yapıyor. Siz iyi saatini bulmaniz gerek.

Savaş hangi uygulama da benim de hem olumlu hem olumsuz yorumları çıkmıştı rezzan ablanın karşılaşma zamanlarını falan bilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…