Allah Allah demekki acayip karanlik bi insan. Ya da ruhani varlikları var. Ama ben hissettim dimi ters agir enerjisi var diye. Kız bence sen bana gel falaMesela bazı falcılara baktırdıktan sonra normal hayatıma devam ediyorum ya da enerjim yükseliyor (çıkmasa bile jale açıkgöz, nesibe gibi) ama buna baktıralı birkaç saat oldu ve hiçbir şey yapasım yok üstüme ağırlık çöktü. Ben yıldızname baktırdım beğendim, diğer fallarını bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Yıldıznameden beklentiniz ne ona göre de değişir bana uğurlu günümden, hayatımdaki önemli yaşlardan, evlilik zamanı, ilişkimdeki uyum vs gibi şeylerden bahsetti
Iste millet savas dedi aklımı karistirdi ama ben fal atana kadar adamin başı dolu. Yorgun enerji ile fali yorumlayabilir mi ki. Belki de 3.sirada olucam bana anca gece yarisi gelir sıra.aaah aah nerede öyle falcı
Savaş tan falım geldi beğendim kişilik tesbiti tam doğru uzun vade verdi sonunu biraz karıştırdı sanki ne olumlu ne olumsuz bitti fal ama tesbitleri guzel
Sordum bekliyorum canımAllah Allah demekki acayip karanlik bi insan. Ya da ruhani varlikları var. Ama ben hissettim dimi ters agir enerjisi var diye. Kız bence sen bana gel falaartık kurt oldum fal asistanı olayim bari foruma ama ben iyi dedigim kimseye cikmiyo kötü dedigimi begeniyolar ben cok detay istiyorum uzun yorumlar istiyorum. Ince eleyip sık dokusun ve azicik da zihin okusun istiyorum cok sey degil
Iste millet savas dedi aklımı karistirdi ama ben fal atana kadar adamin başı dolu. Yorgun enerji ile fali yorumlayabilir mi ki. Belki de 3.sirada olucam bana anca gece yarisi gelir sıra.
Hmm soru sordun mu canım . Istiyosan bi soru sor. Ama kafa gidiyomus adamin
Bana kalırsa trans hali ile bakıyor
baktırdım fal havuzundan almıştı hoş bir kadın bana söylediği eğitimle ilgili birşey çıkıyor sanırım ama tarihleri çok uzun. Denemek istersen denenebilir ücreti de uygun ilgili biri de bir fikir olarak olabilirKızlar merhaba bu konu daha popüler diye buraya yazıyorum. Fal krizim geldi. Falsepetindeki Kader papatyaya başka baktıran çıktı / çıkmadı diyecebilecek olan var mı?
Çook teşekkürlerya ben
baktırdım fal havuzundan almıştı hoş bir kadın bana söylediği eğitimle ilgili birşey çıkıyor sanırım ama tarihleri çok uzun. Denemek istersen denenebilir ücreti de uygun ilgili biri de bir fikir olarak olabilir
Ben BAKTIRDIM 10 dk bir fal fena değildi çiçek böcek le bitirmistiya ben
baktırdım fal havuzundan almıştı hoş bir kadın bana söylediği eğitimle ilgili birşey çıkıyor sanırım ama tarihleri çok uzun. Denemek istersen denenebilir ücreti de uygun ilgili biri de bir fikir olarak olabilir
Sorunuzla alakasız olacak amaKızlar medyum gizem e kötü diyolar. Cogu kisi 1 tane bile nokta atışı yok diyo.
Baktirayım mı bilemiyorum bende. Savas icin bi arkadasima bakmiş. Kimsenin bilemedigi seyleri bildi cok ilgili fazla detay veriyo dedi. Bilemedim. cıkmayan fallar falsepetinde
Buğra: berbat ötesi
Melisa donukukurum tespitleri analizleri iyi.Hisleri kuvvetli.Ama devamli baktirabilecegim yorumcu değil.Fiyat açısından ve hayat acısından.
Yagız okur:cok teori üretiyo. Idare eder ama mukemmel değil.bir 2 nokta atisi var.
Medyum sıla iyi degil kendini geliştirmesi lazım.
Toprak deniz hediye falimi aldi tek 1 sey bildi.
Selin ay berbat ötesi
Hira yilmaz iclerinde en berbat yorumcu cok tecrubesiz gibi geldi bana.
Burcu karen gene iyidir birkac kere baktirilir.tespitleri güzel..
Kahin kralice ruhumu sıkıyo benim.
Demir cok genel gecer fali var.
Bade dogan eh iste
Mısırlı talia herkes beğendi ama bana berbat ötesiydi keske o 5 yildizi 1 yildiz yapsaydım.
Sahra yıldız da güzeldir ama 2.kere baktirilir mi bilemem. Cogu sordugum soruda bana hepsini bildi.1 tek sey bilemedi.
Liya constanta dehset bi falcı. Iclerinde en iyisi o diyebilirim. Analizleri hepsi yuzde 100 tutan o. Ama kendisini bulamiyorum pek online olmuyor.
Baktirmayi düşündüğüm
Sezen yıldız medyum gizem ve savaş arasında hangisi iyi?
Baktırdım.Sorunuzla alakasız olacak amaRezzan abla ya baktırdınız mı?
Memnun kaldınız mı acaba nasıldı? Ben de düşünüyorum da kararsız kaldımBaktırdım.
Memnun kaldınız mı acaba nasıldı? Ben de düşünüyorum da kararsız kaldım
Kızlar medyum gizem e kötü diyolar. Cogu kisi 1 tane bile nokta atışı yok diyo.
Baktirayım mı bilemiyorum bende. Savas icin bi arkadasima bakmiş. Kimsenin bilemedigi seyleri bildi cok ilgili fazla detay veriyo dedi. Bilemedim. cıkmayan fallar falsepetinde
Buğra: berbat ötesi
Melisa donukukurum tespitleri analizleri iyi.Hisleri kuvvetli.Ama devamli baktirabilecegim yorumcu değil.Fiyat açısından ve hayat acısından.
Yagız okur:cok teori üretiyo. Idare eder ama mukemmel değil.bir 2 nokta atisi var.
Medyum sıla iyi degil kendini geliştirmesi lazım.
Toprak deniz hediye falimi aldi tek 1 sey bildi.
Selin ay berbat ötesi
Hira yilmaz iclerinde en berbat yorumcu cok tecrubesiz gibi geldi bana.
Burcu karen gene iyidir birkac kere baktirilir.tespitleri güzel..
Kahin kralice ruhumu sıkıyo benim.
Demir cok genel gecer fali var.
Bade dogan eh iste
Mısırlı talia herkes beğendi ama bana berbat ötesiydi keske o 5 yildizi 1 yildiz yapsaydım.
Sahra yıldız da güzeldir ama 2.kere baktirilir mi bilemem. Cogu sordugum soruda bana hepsini bildi.1 tek sey bilemedi.
Liya constanta dehset bi falcı. Iclerinde en iyisi o diyebilirim. Analizleri hepsi yuzde 100 tutan o. Ama kendisini bulamiyorum pek online olmuyor.
Baktirmayi düşündüğüm
Sezen yıldız medyum gizem ve savaş arasında hangisi iyi?
Medyum gizem bir ara favori falcımdı ama dediği hiçbir şeyi yaşamadım, tamamen umut tacirliği yapmış. Ayrıca binnazda didem soydan mı ne öyle biri. Sezen yıldızı hiiç tavsiye etmem tamamen masal anlattıkları. Hani gizemin bile falında ciddiyet, ilgi alaka, tutturduğu şeyler vardı ama sezen yıldız tamamen piyasanın nabzını çözmüş duruma göre yorum yapan biri geldi bana
Sahranın falına baktım şimdi havuzdan almış falımı, hediye fal olmasına rağmen beğenmişim tarotla desteklemiş ama üstümde nazar var demiş ve kurşun döktürmemi tavsiye etmiş bunun için de medyum sılayı önermiş. Aralarında biNe bileyim gizem cok para ama cogu kisi aldigi parayi hakediyor cogu kisi de 10 tl lik telve falcilarindan da berbat!
Sahra yıldız nasıl falsepeti?
Canim ben baktirdigim dönemde pek olmayacak gibi seyler söyledi. Gercekten de dedikleri oluyor, sadece ince detaylar celiskili.Kızlar rezzanabla ya son dönemde başka baktırıp çıkan var mı? Ben de baktırmayı düşünüyorum da Forumda adını arattım çok karışık yorumlar var bi kısmımız çıktı demiş bi kısmımız komşu falı gibi demiş şaştım kaldım
Medyum gizemi hiç beğenmedim hatta 1 verdiğim için havuzdan almasına rağmen kredi olarak falım iade oldu. Sayfasındaki yorumlara inanmayın çünkü dediğim gibi düşük yıldız verenin bakılmış olmasına rağmen falını iade ediyor nasıl oluyorsaMedyum gizem ile savaş arasında kimi onerirsiniz?
Kızlar kahve de iyi kahve atın. Katina atmayın. Rezzan abla biraz yuvarlak konusuyor 1 hafta once iyi 1 hafta sonra kötü oluyor.Rezzan ablaya ne atıyorsunuz? Ben katina göndermişim. Acaba kahvede daha iyi olabilir mi?
Savaş bir bana mı garip geldi anlamadımKızlar kahve de iyi kahve atın. Katina atmayın. Rezzan abla biraz yuvarlak konusuyor 1 hafta once iyi 1 hafta sonra kötü oluyor.
Ben karar verdim savaş a atacam ama siz ne öneriyosunuz?
Bu arada savas da yok falsepetinde ne zaman cevrimici oluyor