Binnaz Abla

Allah Allah demekki acayip karanlik bi insan. Ya da ruhani varlikları var. Ama ben hissettim dimi ters agir enerjisi var diye. Kız bence sen bana gel fala artık kurt oldum fal asistanı olayim bari foruma ama ben iyi dedigim kimseye cikmiyo kötü dedigimi begeniyolar ben cok detay istiyorum uzun yorumlar istiyorum. Ince eleyip sık dokusun ve azicik da zihin okusun istiyorum cok sey degil

aaah aah nerede öyle falcı
Iste millet savas dedi aklımı karistirdi ama ben fal atana kadar adamin başı dolu. Yorgun enerji ile fali yorumlayabilir mi ki. Belki de 3.sirada olucam bana anca gece yarisi gelir sıra.

Savaş tan falım geldi beğendim kişilik tesbiti tam doğru uzun vade verdi sonunu biraz karıştırdı sanki ne olumlu ne olumsuz bitti fal ama tesbitleri guzel

Hmm soru sordun mu canım . Istiyosan bi soru sor. Ama kafa gidiyomus adamin
Bana kalırsa trans hali ile bakıyor

Sordum bekliyorum canım

ya ben
Kızlar merhaba bu konu daha popüler diye buraya yazıyorum. Fal krizim geldi . Falsepetindeki Kader papatyaya başka baktıran çıktı / çıkmadı diyecebilecek olan var mı?
baktırdım fal havuzundan almıştı hoş bir kadın bana söylediği eğitimle ilgili birşey çıkıyor sanırım ama tarihleri çok uzun. Denemek istersen denenebilir ücreti de uygun ilgili biri de bir fikir olarak olabilir

En çok arya çiçeği beğendim bir arkadaş buradan tavsiye etti başka baktiran varmı arkadaslat

Kızlar medyum gizem e kötü diyolar. Cogu kisi 1 tane bile nokta atışı yok diyo.
Baktirayım mı bilemiyorum bende. Savas icin bi arkadasima bakmiş. Kimsenin bilemedigi seyleri bildi cok ilgili fazla detay veriyo dedi. Bilemedim. cıkmayan fallar falsepetinde

Buğra: berbat ötesi
Melisa donukukurum tespitleri analizleri iyi.Hisleri kuvvetli.Ama devamli baktirabilecegim yorumcu değil.Fiyat açısından ve hayat acısından.
Yagız okur:cok teori üretiyo. Idare eder ama mukemmel değil.bir 2 nokta atisi var.
Medyum sıla iyi degil kendini geliştirmesi lazım.
Toprak deniz hediye falimi aldi tek 1 sey bildi.
Selin ay berbat ötesi
Hira yilmaz iclerinde en berbat yorumcu cok tecrubesiz gibi geldi bana.
Burcu karen gene iyidir birkac kere baktirilir.tespitleri güzel..
Kahin kralice ruhumu sıkıyo benim.
Demir cok genel gecer fali var.
Bade dogan eh iste
Mısırlı talia herkes beğendi ama bana berbat ötesiydi keske o 5 yildizi 1 yildiz yapsaydım.
Sahra yıldız da güzeldir ama 2.kere baktirilir mi bilemem. Cogu sordugum soruda bana hepsini bildi.1 tek sey bilemedi.
Liya constanta dehset bi falcı. Iclerinde en iyisi o diyebilirim. Analizleri hepsi yuzde 100 tutan o. Ama kendisini bulamiyorum pek online olmuyor.

Baktirmayi düşündüğüm
Sezen yıldız medyum gizem ve savaş arasında hangisi iyi?

Sorunuzla alakasız olacak ama Rezzan abla ya baktırdınız mı?

Memnun kaldınız mı acaba nasıldı? Ben de düşünüyorum da kararsız kaldım

Valla bana iyidi herseyini yasadım ama son hafta larda her hafta gidiyorum benim durumum her hafta değişiyor.1 olumlu 1 olumsuz diye. Ama cogu seyi biliyo. Vadelerde bana tutan rezzan ablaydı.

Medyum gizem bir ara favori falcımdı ama dediği hiçbir şeyi yaşamadım, tamamen umut tacirliği yapmış. Ayrıca binnazda didem soydan mı ne öyle biri. Sezen yıldızı hiiç tavsiye etmem tamamen masal anlattıkları. Hani gizemin bile falında ciddiyet, ilgi alaka, tutturduğu şeyler vardı ama sezen yıldız tamamen piyasanın nabzını çözmüş duruma göre yorum yapan biri geldi bana

Ne bileyim gizem cok para ama cogu kisi aldigi parayi hakediyor cogu kisi de 10 tl lik telve falcilarindan da berbat!
Sahra yıldız nasıl falsepeti?

Ne bileyim gizem cok para ama cogu kisi aldigi parayi hakediyor cogu kisi de 10 tl lik telve falcilarindan da berbat!
Sahra yıldız nasıl falsepeti?
Sahranın falına baktım şimdi havuzdan almış falımı, hediye fal olmasına rağmen beğenmişim tarotla desteklemiş ama üstümde nazar var demiş ve kurşun döktürmemi tavsiye etmiş bunun için de medyum sılayı önermiş. Aralarında bi
tanışıklık var galiba :/

Gizem dediğim gibi benim anlıkta iyiydi ama dedikleri çıksaydı (bütün fal çeşitlerine baktırdım) şu an eximle 3 senedir evliydim. O zamanlar çok güzel geliyordu ama maalesef hiçbiri çıkmamış

Canim ben baktirdigim dönemde pek olmayacak gibi seyler söyledi. Gercekten de dedikleri oluyor, sadece ince detaylar celiskili.

Medyum gizem ile savaş arasında kimi onerirsiniz?
Medyum gizemi hiç beğenmedim hatta 1 verdiğim için havuzdan almasına rağmen kredi olarak falım iade oldu. Sayfasındaki yorumlara inanmayın çünkü dediğim gibi düşük yıldız verenin bakılmış olmasına rağmen falını iade ediyor nasıl oluyorsa

Rezzan ablaya ne atıyorsunuz? Ben katina göndermişim. Acaba kahvede daha iyi olabilir mi?
Kızlar kahve de iyi kahve atın. Katina atmayın. Rezzan abla biraz yuvarlak konusuyor 1 hafta once iyi 1 hafta sonra kötü oluyor.
Ben karar verdim savaş a atacam ama siz ne öneriyosunuz?
Bu arada savas da yok falsepetinde ne zaman cevrimici oluyor

Savaş bir bana mı garip geldi anlamadım bir kaç kez dinledim ama yine anlayamadım falını. Mesela adamın hayatında biri var mı diye sormuştum. Maalesef üçüncü kişi görmüyorum demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…