Sende ciktimiMedyum cetine baktırmış mıydın
Ben de geçen seneki falı çıkmıştı bu falında da ocak ayı dedi bakalımSende ciktimi
Fal sepetiSavaş hangi uygulama da benim de hem olumlu hem olumsuz yorumları çıkmıştı rezzan ablanın karşılaşma zamanlarını falan bilmişti
Canım ben FALLARIMA baktım medyumcetind batırmamışım galiba medyumfevzi diye birisi şimdi medyum çetine attım yorumları çok güzel herkes cıktı diyorMedyum cetine baktırmış mıydın
Teşekkür ederimSimdi savas cok iyi yildizname bakar.
Tarot iyidir. Ama onun enerjisinin iyi zamanini bulmanız gerek. Isterseniz fal gönderdiginizde ne zaman enerjiniz iyiyse bakın deyin. Biraz ters bi yorumcu geldi bana. Ama isini mükemmel yapıyor. Siz iyi saatini bulmaniz gerek.
Hangi sitedeçıkan fal haberiyle geldim kızlar.
Kahin Kraliçeye kahve atmıştım. Vadesiyle beraber tuttu. 6'lı bir vakit demiş gerçekten de 16sında dediği şeyi yaşadım dün falı tekrar dinleyince farkettim. exle ilgili atmıştım bilen bilir uzun bir süredir bekliyorum olumlu bir haber aldım kendisinden, kahin kraliçe de ya haber alacaksın ya da bizzat iletişim kuracaksınız demişti. Ayrıca kişilik, an ve geçmişte analizlerini beğenmiştim karşı tarafı ve beni birebir okudu.
fal sepetiHangi sitede
kızlar bende de bir gelişme varbazı gelişmeler oldu sizlerle paylaşmak istedimdestan ada anlıkta bilemedi ama aralık sonu dediği gibi bir konu dün biraz olsun hareketlendi gibi ama olucak demişti onu şu an tam bilemiyorum olup olmayacağını...firuze sen ocak ayının ilk 10 günü gibi demişti o da şu an biraz bildi gibi ama sonucunu olumsuz olabilir demişti...bakalım ne olucak ne olmayacak beklemedeyim
Ben görmüştüm onu ne attınızçıkan fal haberiyle geldim kızlar.
Kahin Kraliçeye kahve atmıştım. Vadesiyle beraber tuttu. 6'lı bir vakit demiş gerçekten de 16sında dediği şeyi yaşadım dün falı tekrar dinleyince farkettim. exle ilgili atmıştım bilen bilir uzun bir süredir bekliyorum olumlu bir haber aldım kendisinden, kahin kraliçe de ya haber alacaksın ya da bizzat iletişim kuracaksınız demişti. Ayrıca kişilik, an ve geçmişte analizlerini beğenmiştim karşı tarafı ve beni birebir okudu.
En son ne zaman baktırmıştın canımRezzan abla ya baktirdim yine kaşındım. Gecen hafta olumlu olan bu hafta olumsuz oluyor. Dediklerin cıktı diyorum olacak diyor. Ama simdi olmayacak diyor.
Savaş olumlu mu dedii pekiEn son 2 hafta önce.
Bilemiyorum valla..
Ama savaş cok korkunç bi enerjisi var. Korkunç ama cekici
En son ne zaman baktırmıştın canım
Savaş olumlu mu dedii peki
Ben de merak ettim ocak ayında fallarımın süreleri doluyor somra bi baktırsyım ne baktırmıştınSavaş a dün baktırdım olumlu konustu. Ama sanki benim ne yaptığımı takip ediyo gibi bi dünyası vardı. Bir ay icinden nereden para geldiğini nasil bi ruh halinde oldugumu gizli sakli hicbirsey kalmadı. Aklimdaki kisinin ismi anne adini istedi cok fazla ilgiliydi yalniz cok az baktı 12 dk