Binnaz Abla

Savaş çok garip birisi 3 gün sonra soruma cevap yazdı çok farklı bir adamdan bahsetti ya çok güldüm zerre alakası yok

Bana kalırsa falları karıstırıyo. Herhalde söyleyeceklerini şaşırıyo. Bence siz soru sormayın. Yada sadece fal baktırın
Telefonlu da bakıyomuş

Savaşa Yıldızname baktıranlar ilişki için yorum yapabilir mi ? Tam olacak evleneceksiniz yada olmayacak hayır yok unut diyor mu ? Bana tam net söylemedi ondan aklım karıştı

Ben kahin kraliçeye baktırdım. Maşallah 4 kişiye baktırdım genel olaral tek konuyla ilgili 4 de birbirinden alalasız şeyler dedi...
Kahin kraliçe de o değil bu değil yeni biri dedi falı 5 dklık rap yapar gibi hızlı konuşuyor net tarih dediği de şu 5li vade 8li vade ayın 8 8 hafta 8.ay 8 sene demedi ben bekliyorum falcılardan senin dileğin 8 seneye olur diye... Neyse diyorki senin ilişkilerin başlıyor işte blojdan dolayı tutarsız bitiyor .
Ee dedim yeni biriyle nasıl mutluluk görüyorsunuz demekki o da başlayacal bitecel bu hesapta benim hiçbir zaman ilişkim olmayacak.
Saçmalık bence ya kendisinde de bu cevap yok blokaj falan hikaye bence hem diyorki senin kısmetin çok açık hem yıldızın düşük vsvs hem diyor bu yeni adamla evlilik hem de blokajın var senin. Anladıysanız bana anlatın please

peki nasldi? begendn mi
Çok değişik falcı Savaş. Çok online fal baktırdım ama tek Savaş tam net vade vermiyor 100 % konuşmuyor. Şöyle yorum yapıyor : karşı taraf şöyle yaparsa sende böyle yaparsan olumlu sonuç olacak. Diğer falcılar gibi bu tarihte dönecek şu vakitte adım atacak bekle demiyor. Yıldızname ve tarotta analizleri çok iyi. Tek gelecek için tam net konuşmuyor gibi geldi. İşte Yıldızname yada su falı baktıran diğer arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Falında tam net cevap vermedi . Yıldıznamede kesin konuşuyor mu merak ettim. Tabii şimdi soru sordum ama sanırım soruda cevap alamam

Savas trans aninda bakiyo olabilir. Beklemedeysen soruda bilemem ama savas a soru sormak pek hayirli degil

Savas trans aninda bakiyo olabilir. Beklemedeysen soruda bilemem ama savas a soru sormak pek hayirli degil
Ben şöyle söyleyim Savaş’ın analizi baktırdığım HİÇ bir falcı ile aynı değil. Çok farklı yorum yaptı. Haklı olabilir olmayabilir. Söylediğini yaparsam haklı olup olmadığını öğrenebilirim belki

Evet Kahin kraliçee banada öyle bakmıştı aylar önce 5 li vade dedi 5. ay dedi 5. gün dedi 5 hafta 5 ay öyle götürdü. dediklerini yaşamadım zaten.

Bu arada savaş için ben tarot önerebilirim. binnazda sevmemiştim ama falsepetinde iyi baktı bu arada sorunca söylüyo binnazdaki volkan olduğunu teyit etmiş olduk zaten sesinden anlıyordur çoğu kişi. yasak veya ayıp birşeyde yapmıyor insanlar farklı sitede kullanabilir çok normallsanırım binnazda haketmediği şekilde puanı çok düşüktü bence o yüzden yeni başlangıç yapmış olabilir

Canim valla bana hiç öyle birsey demedi. Ben sordum günlük hayatimda baska isimle medyumum volkan degilim dedi.
Bende benzettim ama volkan dan daha fazla sey söyledi. Binnaz da kötü olan fal sepetinde iyi olması garip.

Çok teşekkür ederim ben de saçma sapan buldum falı zaten yorumlarda da yazdım siteye de bildirim. Falı havuzdan alıp 10 dk bakan insanlar var evet hayırlı cevap vermek için 50 tl atmadım ki yazı tura da aynı işi görüyor.. Ne bileyim özenli olması tek kriterimdi benim denemiş olduk :)):) bir de gerçekten blokajdı bilmem neydi şeylere inanmıyorum. Bunlar popüler kelimeler kullanıyorlar bol keseden. Soruma da yok yeni biriyle tam gaz demiş... e hani blokaj vardı saçmalıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…