Binnaz Abla

Savaşın yorumunu çok beğendim acayip nokta atışlıydı demiştim ama soruma gelen cevap kafamı çok karıştırdı ve falda dediği bir lafla çok çelişti haberiniz olsun
Yıldızname ise yormus olabilir. Bi daha baktirdiginda onun icin extra sorarsın. Sorun eger karmasık degilse tabi.

Evet bende bunu diyecektim. Soru kısmına çok saçma cevap bana da verdi ( bana göre saçma) ama yorumu iyi

Anlaşıldı son noktayi koyuyorum adama fazla yüklenmeyin
Ama enteresan bi kisiymiş. Hersey mükemmel sonra degistiriyor. Herhalde trans anına geçiyor. Soru kısmına sacma cevap verdigine göre

Anlasilan yeni fav. Savas. Firuze Sanli mi, Savas mi yoksa Kader Papatya mi desem?
Bir de fal sepeti anket yollamisti, ben dun bakayim dedim sona ermis, anketi yapanlar guzel hediye kredi kazandi mi?

Anlasilan yeni fav. Savas. Firuze Sanli mi, Savas mi yoksa Kader Papatya mi desem?
Bir de fal sepeti anket yollamisti, ben dun bakayim dedim sona ermis, anketi yapanlar guzel hediye kredi kazandi mi?
Galiba 200 kredi vermiş eğer o kredi benim eskiden kalan kredim değilse çünkü falsepetine 4-5 aydır girmiyordum hiç bakmadım. Üstüne katıp şavaşa attım ben de

Aynen bana da öyle oldu ve acayip ters bir cevap vermiş inşallah çıkmaz
Bak ters demiştim
Ama bi daha baktirdiginda sorarsın. Cünkü kader degisen bi durum.

Galiba 200 kredi vermiş eğer o kredi benim eskiden kalan kredim değilse çünkü falsepetine 4-5 aydır girmiyordum hiç bakmadım. Üstüne katıp şavaşa attım ben de
Ya ben ne fali atayım daha dogrusu atayim mı tavsiyeniz nedir?

Benim dün fal krizim vardı. 3 nüde baktırdım bide Çingeneye Çingene beni tersledi bir daha bakım yapmayacakmış yine zehir yorum gönderdi. Neyse ... Bende ters cevap verdim bir daha bakım yapmayacakmış . Zaten hayatta gitmem . İki durumla ilgili çok olumsuz yorum yaptı. Savaş ise bir durumla ilgili tam tersi olumlu konuştu; Kader diğer durumla ilgili olumlu konuştu : “ hayır o şekilde olumsuz düşünme ; öyle bir şey yok “ dedi. Şimdi kime inanacam

Firuze için iade aldım. Çok kötü yorum gönderdi herkese uyan .Açıkçası Kaderide çok beğenmedim. Savaş işte . Onu beğendim .

Bak ters demiştim
Ama bi daha baktirdiginda sorarsın. Cünkü kader degisen bi durum.

Ya ben ne fali atayım daha dogrusu atayim mı tavsiyeniz nedir?
Bilemedim ki ya memnun kaldım aslında soru-cevap kısmını saymazsam çok spesifik şeyler bildi ama enerjisi ağır geldi. Fiyatı uygun olduğu için denenebilir ama pahalılaşırsa baktırmam büyük ihtimal. Bu arada yorumlarında biri de yazmış yıldıznameye gerçekten hesaplayıp bakmış öyle tarot katina bakıp da yıldızname bakmış gibi yapmamış yani takdir ettim o bakımdan

Simdi enerjisi agir dediniz onu diger arkadas da söyledi nasil yani?
Nasil agir?
Ve hangi falı atayım karar veremedim.

Simdi enerjisi agir dediniz onu diger arkadas da söyledi nasil yani?
Nasil agir?
Ve hangi falı atayım karar veremedim.
Mesela bazı falcılara baktırdıktan sonra normal hayatıma devam ediyorum ya da enerjim yükseliyor (çıkmasa bile jale açıkgöz, nesibe gibi) ama buna baktıralı birkaç saat oldu ve hiçbir şey yapasım yok üstüme ağırlık çöktü. Ben yıldızname baktırdım beğendim, diğer fallarını bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Yıldıznameden beklentiniz ne ona göre de değişir bana uğurlu günümden, hayatımdaki önemli yaşlardan, evlilik zamanı, ilişkimdeki uyum vs gibi şeylerden bahsetti

Kızlar rezzanabla ya son dönemde başka baktırıp çıkan var mı? Ben de baktırmayı düşünüyorum da Forumda adını arattım çok karışık yorumlar var bi kısmımız çıktı demiş bi kısmımız komşu falı gibi demiş şaştım kaldım

bende ikilemde kaldım sizin gibi...kimisi süper diyor kimisi de beğenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…