Yıldızname ise yormus olabilir. Bi daha baktirdiginda onun icin extra sorarsın. Sorun eger karmasık degilse tabi.Savaşın yorumunu çok beğendim acayip nokta atışlıydı demiştim ama soruma gelen cevap kafamı çok karıştırdı ve falda dediği bir lafla çok çelişti haberiniz olsun
Evet bende bunu diyecektim. Soru kısmına çok saçma cevap bana da verdi ( bana göre saçma) ama yorumu iyi
Aynen bana da öyle oldu ve acayip ters bir cevap vermiş inşallah çıkmazEvet bende bunu diyecektim. Soru kısmına çok saçma cevap bana da verdi ( bana göre saçma) ama yorumu iyi
Galiba 200 kredi vermiş eğer o kredi benim eskiden kalan kredim değilse çünkü falsepetine 4-5 aydır girmiyordum hiç bakmadım. Üstüne katıp şavaşa attım ben deAnlasilan yeni fav. Savas. Firuze Sanli mi, Savas mi yoksa Kader Papatya mi desem?
Bir de fal sepeti anket yollamisti, ben dun bakayim dedim sona ermis, anketi yapanlar guzel hediye kredi kazandi mi?
Bak ters demiştimAynen bana da öyle oldu ve acayip ters bir cevap vermiş inşallah çıkmaz
Ya ben ne fali atayım daha dogrusu atayim mı tavsiyeniz nedir?Galiba 200 kredi vermiş eğer o kredi benim eskiden kalan kredim değilse çünkü falsepetine 4-5 aydır girmiyordum hiç bakmadım. Üstüne katıp şavaşa attım ben de
Benim dün fal krizim vardı. 3 nüde baktırdım bide ÇingeneyeAnlasilan yeni fav. Savas. Firuze Sanli mi, Savas mi yoksa Kader Papatya mi desem?
Bir de fal sepeti anket yollamisti, ben dun bakayim dedim sona ermis, anketi yapanlar guzel hediye kredi kazandi mi?
Bilemedim ki ya memnun kaldım aslında soru-cevap kısmını saymazsam çok spesifik şeyler bildi ama enerjisi ağır geldi. Fiyatı uygun olduğu için denenebilir ama pahalılaşırsa baktırmam büyük ihtimal. Bu arada yorumlarında biri de yazmış yıldıznameye gerçekten hesaplayıp bakmış öyle tarot katina bakıp da yıldızname bakmış gibi yapmamış yani takdir ettim o bakımdanBak ters demiştim
Ama bi daha baktirdiginda sorarsın. Cünkü kader degisen bi durum.
Ya ben ne fali atayım daha dogrusu atayim mı tavsiyeniz nedir?
Ben tarot gönderdim ilave soru sormadım. Anlaşılan soru sormamak lazımIns tutar acaba bende göndersem bakar mı?
Ama hangi metot u göndereyim. Bi de acaba cidden o mu?
Bilemedim ki ya memnun kaldım aslında soru-cevap kısmını saymazsam çok spesifik şeyler bildi ama enerjisi ağır geldi. Fiyatı uygun olduğu için denenebilir ama pahalılaşırsa baktırmam büyük ihtimal. Bu arada yorumlarında biri de yazmış yıldıznameye gerçekten hesaplayıp bakmış öyle tarot katina bakıp da yıldızname bakmış gibi yapmamış yani takdir ettim o bakımdan
Ben tarot gönderdim ilave soru sormadım. Anlaşılan soru sormamak lazım
Mesela bazı falcılara baktırdıktan sonra normal hayatıma devam ediyorum ya da enerjim yükseliyor (çıkmasa bile jale açıkgöz, nesibe gibi) ama buna baktıralı birkaç saat oldu ve hiçbir şey yapasım yok üstüme ağırlık çöktü. Ben yıldızname baktırdım beğendim, diğer fallarını bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Yıldıznameden beklentiniz ne ona göre de değişir bana uğurlu günümden, hayatımdaki önemli yaşlardan, evlilik zamanı, ilişkimdeki uyum vs gibi şeylerden bahsettiSimdi enerjisi agir dediniz onu diger arkadas da söyledi nasil yani?
Nasil agir?
Ve hangi falı atayım karar veremedim.
Of keske yaÇıkan fal haberi kızlarRezzan abladan gelen falımla bir sürü olumlu gelişmeler yaşadım dediği gibi Darısı sizlerin de başınaaa
aaah aah nerede öyle falcıYa ben ağzimi acmadan konussun istiyorum. En ince detay versin istiyorum. Inletsin böyle
bende ikilemde kaldım sizin gibi...kimisi süper diyor kimisi de beğenmiyorKızlar rezzanabla ya son dönemde başka baktırıp çıkan var mı? Ben de baktırmayı düşünüyorum da Forumda adını arattım çok karışık yorumlar var bi kısmımız çıktı demiş bi kısmımız komşu falı gibi demiş şaştım kaldım