Allah Allah demekki acayip karanlik bi insan. Ya da ruhani varlikları var. Ama ben hissettim dimi ters agir enerjisi var diye. Kız bence sen bana gel fala artık kurt oldum fal asistanı olayim bari foruma ama ben iyi dedigim kimseye cikmiyo kötü dedigimi begeniyolar ben cok detay istiyorum uzun yorumlar istiyorum. Ince eleyip sık dokusun ve azicik da zihin okusun istiyorum cok sey degilMesela bazı falcılara baktırdıktan sonra normal hayatıma devam ediyorum ya da enerjim yükseliyor (çıkmasa bile jale açıkgöz, nesibe gibi) ama buna baktıralı birkaç saat oldu ve hiçbir şey yapasım yok üstüme ağırlık çöktü. Ben yıldızname baktırdım beğendim, diğer fallarını bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Yıldıznameden beklentiniz ne ona göre de değişir bana uğurlu günümden, hayatımdaki önemli yaşlardan, evlilik zamanı, ilişkimdeki uyum vs gibi şeylerden bahsetti
Iste millet savas dedi aklımı karistirdi ama ben fal atana kadar adamin başı dolu. Yorgun enerji ile fali yorumlayabilir mi ki. Belki de 3.sirada olucam bana anca gece yarisi gelir sıra.aaah aah nerede öyle falcı
Savaş tan falım geldi beğendim kişilik tesbiti tam doğru uzun vade verdi sonunu biraz karıştırdı sanki ne olumlu ne olumsuz bitti fal ama tesbitleri guzel
Hmm soru sordun mu canım . Istiyosan bi soru sor. Ama kafa gidiyomus adamin
Bana kalırsa trans hali ile bakıyor