teşekkür ederim canım ama yazmak zorundaydım çünkü takılı kaldıkça acaba gelecek mi beni düşünüyo mu diye kafayı yedikçe sürekli ağladım psikolojim bozuldu. bir de fala sardıkça param gidiyordu ben de en iyisi yazayım reddedecekse en azından doğru adresten öğreneyim neyin ne olacağını diye hareket ettim. ama iyi yaptım canım çünkü beni düşünmeyen adamı düşünerek canımı sıktığım için o kadar pişmanım ki. şimdi hangi falcılara batırdığımı yazıcam
binnazdan;
burak betas: 10dk sesli atıyo çok güzel bir diksiyonu var çok güzel konuşuyor lakin 10dknın 6dksı kartları açıklamakla ve kartları açıklarken örnekler vermekle geçti. çok iyi yaptı ama seni düşünüyo özlüyo falan dedi ama fos çıktı düşünmüyomuş gördük
martta dönecek dedi.
gizem tuna: çok tatlı konuştu. ama o da seni özlüyo düşünüyo dedi
martta dönecek dedi. fos çıktı.
ayaz yaman: online baktırdım. sizi çok düşünüyo kalbinizde sizden başkası yok dedi. fos çıktı. o bencil düşüncesiz dedi doğru çıktı ama zaten hepimizin beklediği insan öyle değil mi
şubattan daha az kısa bir sürede geri dönecek dedi. fos.
atiye dağdelen: bir tek bu kızcağızımız gelmeyecek dedi :)) doğru bildi. ama inanmak istemediğim için falı sildim üzüldüğüm için :)) belki uydurdu ama her türlü tutturdu.
tellwe'den yesilcingene: dönmeyecek şuanlık dönüş gözükmüyor dedi, tutturdu :) daha bir çok şey dedi ama o kısımlar şuanlık önemki değil ve eski sevgilimle alakalı. kötü seyler demişti haklı suanda birileriyle konusuyo dedi artık o kısım doğru mu bilmiyorum. yazmalı mıyım dediğimde bana yazmamam gerektiğini söylemişti. malesef yazdım yesilcingene çünkü yazmassam daha hala falcılara para dökecektim :)) yesilcingene için herkese bakmıyo denildi ama sitedeki ilk falım olmasına rağmen beni kabul etti ama olumsuz olacağı için önden şartlı fal isteği attı, kabul ettim çünkü burdaki neredeyse herkes yeşil çingeneye güvendiği için bende güvenmek istedim. ama çok güzel tutturdu :))
ha baktırırsam yine atiyeye - yesilcingeneye daha sonra tekrar baktırırım belki ama atiye'nin falı sildim üzüldüğüm için. bana bazı şeyler dedi ama onların vaadleri de 6 aylıktı :)) bu yüzden tekrar ona gitmektense yesilcingeneye giderim diyorujm ama genel bakmıyor illa ayrıntı istiyor tarihine anne adına kadar.
işte benim deneyimlerim böyle. açık konuşayım 31 aralıkta baktırdım ilk üç falcıya. atiyeye dün baktırdım bugünde yesilcingeneye baktırdım. şimdi size önemli kısmı söylicem kızlar, benim baktırdığım tarihte binnazda baktıranlar varsa size de iki üç aylık vaadler verildi mi? eğer herkese aynıysa bunlar organize olmuş demektir çünkü üç falcınında bana aynı ayı söylemesi benim tuhafıma gitmişti. inanmak istemiştim. ama gittikçe daha çok falın içine düşeceğimi farkettim. bu yüzden malum kişiye yazdım ve gerekli cevabımı aldım.
inşallah bu umut tüccarları sizleri de kandırmazlar.